Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Lucruri facute de femei si neintelese de barbati

Lucruri facute de femei si neintelese de barbati

 

Se ştie că bărbaţii nu înţeleg femeile. Ar fi şi greu, suntem mult prea complexe. Dar, pe lângă faptul că nu ne înţeleg modul de gândire, nu înţeleg nici unele obiceiuri ale noastre.

Iată câteva obiceiuri ale femeilor neînţelese de bărbaţi:

1.Mersul la toaletă în grup. Pentru bărbaţi este un mister lucrul acesta. Şi până la urmă, de ce ne place să mergem împreună cu prietenele la toaletă? Pentru a socializa? Din obişnuinţă? Sau să discutăm despre ei?

2.Întrebări la care ştim deja răspunsul. Bărbaţii nu înţeleg de ce ke adresăm întrebări la care ştim deja răspunsul:”Îmi stă bine în rochia asta?”, sau “Pantalonii ăştia îmi fac fundul mare?”. Ei le consideră întrebări capcană, nu ştiu cum să răspundă, şi nici nu vor să răspună, pentru că le este frică de consecinţe. Asta cam aşa e,nu?

3.Tratamentele faciale de acasă. Bărbaţii nu înţeleg de ce, cel puţin o dată pe lună, femeile îşi fac un tratament facial. Acest lucru se întâmplă pentru că ei nu văd nicio diferenţă dintre faţa noastră înainte şi faţa noastră după tratament. Acea mască de argilă de pe faţa noastră doar îi sperie, sau îi face să radă de noi.

4.Genţile plic. Tot neînţelese de bărbaţi sunt şi genţile plic. Este un mister de ce luăm cu noi o gentuţă mică, în care încape doar telefonul mobil şi un ruj, şi apoi îi rugăm pe ei să ţină cheile de la casă, cheile de la maşină, actele şi banii.

5.Genţile mari. Deci nici pe astea nu le înţeleg. De fapt, ei nu înţeleg de ce trebuie să cărăm toată casa după noi, că până la urmă, asta este adevărul. Ar fi şi păcat să nu exploatezi la maxim o geantă de dimensiuni mari. Poţi lua cu tine un pulover, poate e răcoare. Faţă de plic, în care nu încăpea decât rujul, acum poţi luat la tine şi pudra, rimelul, un fard de ochi şi creionul dermatograf (nu se ştie când ai nevoie).

6.Crema de corp/ crema de mâini. Un alt mister este şi faptul că avem două sute de mii de tipuri de creme. Cel mai mare este cel referitor la crema de corp versus crema de mâini. De ce sunt diferite? Mâinile nu fac parte din corp? Dar dacă ai nevoie de o cremă diferită pentru mâini, de ce nu una şi pentru spate? Sau pentru abdomen, antebraţe şi picioare?

7.Perechea de balerini de rezervă. Bărbaţilor le plac femeile ce poartă tocuri. Până şi nouă ne place cum arătăm cu tocuri. De aici întrebarea lor: De ce cărăm după noi, când purtăm tocuri, o pereche de balerini? Răspunsul este : că nu ştim cât vom rezista pe acele tocuri. Soţul meu are o întrebare şi pentru răspunsul meu: atunci de ce nu te încalţi din prima în balerini? Iar de aici, indiferent de răspunsul meu, sau de următoarea lui întrebare, după câteva minute, ajungem la “Bărbaţilor le plac femeile ce poartă tocuri. Până şi nouă ne place cum arătăm cu tocuri”.

Sunt multe lucruri făcute de femei şi neînţelese de bărbaţi. În lista de mai sus am enumerat doar câteva.

Dacă şti şi alte obiceiuri ale femeilor pe care bărbaţii nu le înţeleg, scrie un comentariu şi vom mări lista!

 

Comments

comments

Leave a Reply