Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > M-am indragostit de cel mai bun prieten!

M-am indragostit de cel mai bun prieten!

Citisesi tu prin carti si reviste cum ca nu poate fi doar prietenie intre o femeie si un barbat, dar relatia ta cu baiatul asta bun pentru care pana acum ceva vreme nutreai doar duiosii caste contrazicea teoria cu care te bombardau publicatiile sfatoase. Pana cand, intr-o zi, inima ta a inceput sa bata altfel. Te trezesti cu el in gand, adormi cu el in gand si nu-ti mai vine sa-i povestesti chiar tot ce simti, pentru ca subiectul destainuirilor tale… e chiar el!

Sa-i spun, sa nu-i spun…?

Toata lumea e de parere ca fundamentul unei relatii de dragoste sanatoase este prietenia. Inainte insa de a te repezi sa faci marturisiri, vorbeste cu tine. Chiar il iubesti sau el panseaza niste rani? Daca raspunsul la aceasta intrebare e da, nu forta lucrurile, ca sa nu strici, pentru un capriciu relatia frumoasa dintre voi.

Clar, il vreau!

Daca asta e concluzia in urma discutiilor cu tine insati, psihologii sunt de parere ca in loc sa-i spui, mai bine cauti sa-ti dai seama daca si el simte la fel. Atinge-l usor in timp ce vorbiti, pe umar sau pe brat. Imbratiseaza-l, cand va intalniti, si felul in care primeste imbratisarea iti va da un indiciu.

Intreaba-l ce crede despre tine

Sub un pretext oarecare, spune-i ca esti confuza si nu crezi ca ai aratat sau te-ai comportat cum trebuie intr-o anumita situatie. Provoaca-l sa-ti spuna cum te vede el si din descriere iti vei da seama daca vorbeste ca un amic sau ca un barbat indragostit.

Ma iubeste, nu ma iubeste…

Daca ai epuizat toate etapele de tatonare si inca nu stii cum stai, deschide discutia. Dar fii pregatita si pentru un raspuns negativ si gandeste-te daca puteti ramane in continuare apropiati in aceste conditii. E un risc ce totusi merita asumat, pentru ca sunt mari sanse ca omul vietii tale sa fie chiar in fata ta.

 

Comments

comments

Leave a Reply