Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Nu-l mai iubesc. Ce fac?

Nu-l mai iubesc. Ce fac?

Dintotdeauna, femeile si-au dorit, mai presus de orice, stabilitate: un barbat pe care sa-l aiba alaturi la bine si la rau si care sa fie un tata bun pentru copiii lor. Cel putin, asa era pe vremuri. Astazi, urmasele Evei nu sunt la fel de supuse precum odinioara, iar daca iubirea se stinge, resemnarea nu mai este singura optiune. Nici macar de dragul mult ravnitei stabilitati.

Nu esti sigura ca s-a terminat

In orice cuplu apar clipe de cumpana in care primul impuls este sa lasi totul balta, fara ca asta sa insemne ca dragostea a disparut. Rutina si frustrarea sunt principalele vinovate. Stii la ce ora ajunge acasa, cat doarme in fiecare dupa-amiaza si ce-ti va spune seara la culcare. Nu te mai surprinde cu nimic, nu e la fel de tandru ca pe vremuri, in timp ce tu ai grija de copii si de treburile gospodaresti si ti-ai dori un pic de atentie. De fapt, iubirea nu a disparut, dar trebuie… revigorata. Merita sa incerci!

Ti-e teama de divort

Nu mai simti nimic pentru el, ai da orice sa te vezi libera, dar n-ai curajul sa divortezi? Unele femei se gandesc la despartire ca la un esec personal. Nu faci pasul hotarator de teama lucrurilor complicate care te asteapta: procesul de divort, suferinta copiilor, reprosurile parintilor, carcotelile cunoscutilor. Orice decizie ai lua, e in joc viata ta, nu a altora! Iar sa te agati de o relatie cu toata puterea doar din teama ca s-ar putea sa nu te descurci pe cont propriu… nu-i o alegere buna.

Nu-l iubesti, dar el te iubeste

Daca nu mai simti nimic pentru el, dar ramaneti impreuna, te condamni la o viata nefericita. Oricat de greu ti-ar fi sa-i spui adevarul si oricat de vinovata te-ai simti, trebuie sa faci acest pas. Nimeni nu merita sa traiasca in minciuna, iar amintirea vremurilor bune nu-ti umple la infinit golul din suflet.

O despartire… reversibila

Daca ai ajuns sa te gandesti la despartire, un lucru e sigur: casnicia voastra nu merge asa cum ar trebui. Uneori, o pauza este bine-venita. Nu mergeti la tribunal, nu semnati actele de divort, dar locuiti separat si comunicati doar strictul necesar pentru o perioada. Astfel, o sa va dati seama daca va mai iubiti…

 

Comments

comments

One thought on “Nu-l mai iubesc. Ce fac?

 1. Nu merită Iubirea să-ți consumi
  Cei mai frumoși ani ai vieții!
  Mai bine fă ceva cu viața ta
  În anii prea frumoși ai tinereții.

  Dacă iubitul nu te întelege,
  Soluția e simplă: ocupă-te de viața ta.
  Ia-ți un amant,că viața-i tristă și scurtă,
  De vrei să nu-ți lipsească dragostea.

  Însă mai important ca orice pe lumea asta,
  Fa sex cu tine,din cand in cand.
  Masturbeaza-te cand simti nevoia de-o iubire care nu mai vine.
  Astfel,te vei simți cea mai importanta femeie de pe Pământ.

Leave a Reply