Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Nu-mi place sa fac sex. Ce-i cu mine?

Nu-mi place sa fac sex. Ce-i cu mine?

Neplacere din durere

Daca actul sexual e dureros, evident nu poate exista placere. Daca preludiul e prea scurt sau nu e tocmai pe gustul tau, din nou apare tentatia de a respinge. Si asta nu vine decat dintr-o gresit inteleasa pudoare. Nu-i spui partenerului ce-ti face placere, el incearca ce crede ca el ca e mai bine, dar o da in bara de fiecare data.

Cat despre durere, aici cred ca ar merita un consult la medic. Exista destul de multe afectiuni – cea mai frecventa este vaginita – care te impiedica sa simti adevarata frumusete a unei nopti de dragoste. Sunt tratabile, dar daca le ignori ajung sa te impinga spre frigiditate. Asa ca, atentie!

Din nou, comunicare

Vorbeam despre comunicare, despre impartasirea senzatiilor. Este obligatorie pentru ca un cuplu sa funtioneze ca un intreg. Iar pudoarea, prost inteleasa, n-are a face cu aceasta comunicare.

Incearca sa te descoperi impreuna cu el, sa va gasiti, cu blandete, punctele de maxima placere, sa nu pleci de la ideea ca vrea sa profite de tine, sa nu-i dai senzatia ca o faci doar pentru ca asta e mersul lucrurilor. Vorbiti despre experientele voastre sexuale, despre simtamintele pe care le-ati avut, oricand si oriunde. Nu e un subiect tabu, ba dimpotriva. Dragostea cu adevarat implinita este atunci cand va intelegeti ziua si traiti cu patima noaptea.

Ce inteleg barbatii dintr-un refuz

  • N-o satisfac, inseamna ca nu sunt cu adevarat barbat;
  • N-a vrut decat un partener cu care sa se laude prietenelor, nici nu-i pasa de mine;
  • Vrea sa fim doar colegi de camera ? in regula, nu mai insist;
  • Nu l-a uitat pe cel de dinainte, inseamna ca totul a fost o pacaleala;
  • Poate ar trebui sa luam o pauza de relatie. Mai lunga…

Apar frustrarile, deci raceala si, de cele mai multe ori, divortul. Cand totul s-ar putea rezolva cu o discutie.

Comments

comments

Leave a Reply