Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Pozitii de sex pe care barbatii le adora

Pozitii de sex pe care barbatii le adora

Vrei să condimentezi lucrurile în dormitorul vostru? Află că există nişte poziţii sexuale după care bărbaţii sunt înnebuniţi. În cele din urmă, sexul se rezumă la intimitate şi chiar dacă aceste poziţii sunt distractive, scopul principal este să te conectezi cu partenerul tău şi să vă puteţi explora trupurile reciproc.

Femeia deasupra

Dacă întrebi un bărbat ce îi face plăcere în dormitor, răspunsul lui cu siguranţă va fi să te mulţumească pe tine. Această poziţia te va pune pe tine în scaunul şoferului, lucru pe care bărbaţii îl adoră. Profită de faptul că eşti la conducere şi setează ritmul actului sexual în funcţie de ceea ce îţi place ţie. Lasă-l să facă ce doreşte cu mâinile. Nu numai că îi place să fie dominat, dar îi place să te şi privească. Deci aprinde lumina şi oferă-i o privelişte plăcută.

Femeia deasupra, cu spatele

Menţine poziţia dar întoarce+te cu spatele la el. Ai avantajul de a fi în continuare în control, dar această poyiţie nu oferă contact vizual. Cu toate acestea, este un contrast frumos între poziţiile clasice şi dorinţa de a încerca ceva nou. Dacă simţi nevoia să îl priveşti, întoarce capul în timp ce te mişti lasciv.

Celebrul ”doggy style”

Este o poziţie sexuală care a adunat adepţi din lumea întreagă, mai ales în rândul bărbaţilor. Avantajele sunt multe: de la penetrarea adâncă până la faptul că amândoi puteţi deţine controlul şi vă puteţi mişca în voie fără a obosi foarte repede. Tu te sprijini în mâini şi genuchi iar el se sprijină în genunchi şi ţine mâinile pe şoldurile tale, lucru care face ca această poziţie să fie confortabilă.

În picioare

Posibil să nu fie chiar poziţia ta preferată din lume, dar e perfectă pentru partida aia rapidă care îl face irezistibil în ochii tăi. Iubim să pierdem vremea prin pat cu jocuri erotice, dar bărbaţii chiar sunt fani ai partidelor de sex rapide. Fie că te apleacă peste masa din bucătărie sau te lipeşte de perete, această poziţie este spontană şi poate fi foarte sexy, mai ales când sunteţi în grabă şi totuşi vreţi să vă bucuraţi de câteva momente intime.

Pe la spate-Linguriţa

Atunci când spui ”pe la spate” doar imaginaţia te limitează. Când sunteţi amândoi leneşi dar simţiti nevoie de intimitate, staţi amandoi întinşi, tu cu spatele la el. Îi oferă acces complet la corpul tău, lucru care îi place la nebunie. În timp ce mâinile lui se plimbă, poţi întoarce capul pentru a-l săruta.

Pe scaun

Aşează-l pe un scaun şi stai la el în braţe, privindu-l direct în ochi. Exprimi dorinţă şi dominanţă, două lucruri pe care un bărbat le caută la tine. Îl poţi îmbrăţişa în timpul actului şi el te va iubi cu atât mai mult cu cât îl laşi să te tragă uşor de păr în timp ce tu îl zgârii la fel de uşor pe spate.

 

Comments

comments

Leave a Reply