Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Psihologie > Reguli de aur pentru flirt

Reguli de aur pentru flirt

Legile flirtului sunt un pic diferite de cele ale seductiei. Stapaneste reguli de aur pentru flirt, pentru a-ti testa in conditii de siguranta afectiva feminitatea!

In DEX, flirtul e definit drept o “conversatie usoara, cu aluzii de dragoste, intre un barbat si o femeie”. Ce intelegem de aici? Ca nici o inima nu trebuie sa iasa ranita din aceasta aventura, iar interactiunea cvasierotica trebuie pastrata la un nivel care sa-ti mentina reputatia intacta si sa-ti valideze capacitatea de seductie fara a o pune serios in actiune.

Poti iubi doi barbati in acelasi timp?

Apropiere cu scantei
Teoretic, poti flirta cu oricine: cu o cunostinta intamplatoare, cu un coleg, cu un prieten, cu un sef. Flirtul e menit sa-ti dea incredere in tine si-n feminitatea ta, sa trezeasca interesul auditoriului masculin, sa-ti mareasca puterea de convingere. Insa “arma” trebuie folosita cu tact si masura. Acesta este una din cele mai importante reguli de aur pentru flirt.

Care e strategia ta de seductie?

Cand sa te abtii
Exista situatii in care altele sunt calitatile pe care trebuie sa mizezi, in afara capacitatii de a atrage atentia prin tandreturi verbale si gestice.

Atentie! Nu flirta cu fostii iubiti si nici la job

Nu flirta:

  • La job (aici, calitatile tale profesionale trebuie sa primeze)
  • Cu iubitii sau sotii prietenelor tale (ce tie nu-ti place altuia nu-i face)
  • Cu oamenii legii (sa flirtezi cu un politist gata sa-ti dea amenda poate fi cu doua taisuri, desi uneori functioneaza)
  • Cu fostii iubiti (doar daca nu intentionezi sa reaprinzi vreo flama…)

Barbatii nu se tem de casatorie

Cum se face

Un flirt reusit presupune abilitati speciale la cateva capitole: apropiere, zambet, simt al umorului, atingeri “intamplatoare” si contact vizual.

  • Apropie-te de tip la o distanta de cativa pasi, cat sa-l faci constient de farmecele tale, fara a-i intra prea mult in spatiul intim. Nu te lipi de el – asta nu mai e flirt, ci invitatie fatisa la amor.
  • In timpul conversatiei, atinge-i cu diverse pretexte umerii sau mainile. De exemplu, cand razi in hohote la vreo gluma, sprijina-te usor de el.
  • Fii amuzanta, fara a fi vulgara, zambeste-i cand iti vorbeste si razi cu pofta daca face vreo gluma buna.
  • Priveste-l in ochi, apoi masoara-l lent din cap pana in picioare si cauta-i zambind din nou privirea. Succes garantat!
  • Strecoara in conversatie cate un compliment sub forma de intrebare, cum ar fi: “Intotdeauna esti asa de priceput?” Metoda nu da gres niciodata.

4 strategii sexuale

Fiecare dintre noi are stilul, dar aceste reguli de aur pentru flirt sunt valabile mereu, oricand cu oricine. Respecta-le!

 

Comments

comments

Leave a Reply