Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Regulile iubirii pe Facebook

Regulile iubirii pe Facebook

 

Este uneori amuzant si interesant sa flirtezi cu iubitul tau in vazul tuturor, o gluma inocenta, un tag intr-o poza cu doi pisoiasi indragostiti, nemaipomenit. Nu uita insa ca, regulile iubirii nu trebuie incalcate daca vrei sa fii fericita in continuare.

Ce sa nu faci cu iubitul tau pe Facebook:

Nu te certa

Daca esti suparata pentru ca nu a spalat vasele sau a lasat colacul de la wc ridicat, nu da buzna pe Facebook pentru a scrie asta pe wall-ul lui. Certurile sunt oricum evenimente nefericite din viata voastra, de ce crezi ca e nevoie sa vada toata lumea cat de suparata esti tu pe nimicuri.

Nu flirta cu altii

Este normal sa ai in lista de prieteni si indivizi pe care nu-i cunosti. Daca acestia te comenteaza intr-un mod suspicios, nu raspunde la comentarii. Cel mai bine ar fi sa iti faci curat in lista de prieteni si sa-i pastrezi pe cei cu care ai legaturi si in viata reala.

Nu-l alinta

Este ok daca acasa ii spui gusterica, puisor sau gogonel, in public insa lucrurile se schimba. Mai ales daca alintaturile astea pot fi vazute de catre colegii lui, seful lui sau parintii lui. Nu cred ca vrei ca toata lumea sa rada de el in birou.

Nu impartasi detalii

Ai avut o seara minunata alaturi de iubitul tau? Detaliile nu conteaza. Nu trebuie sa scrii asta pe Facebook pentru a vedea toata lumea ce viata agitata ai tu. Nu uita, profilul de Facebook poate fi accesat de foarte multa lume si de multe ori uiti ca in lista ta de prieteni exista si persoane care te-ar putea taxa la orice greseala.

 

Comments

comments

Leave a Reply