Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Rivala mea e jobul lui

Rivala mea e jobul lui

Esti iubita unui nesatul? De munca, desigur! Mai mult singura, adormi in picioare asteptandu-l, te trezesti in asternutul gol si rece, caci el a plecat de mult la birou, unde sta pana tarziu. La inceput, n-a fost chiar asa de greu, insa cu timpul te-ai transformat in colega lui de apartament. Iar atunci cand apucati sa va vedeti, e mult prea ostenit ca sa se mai gandeasca la altceva decat la munca lui.

Diversiuni istete
1. Cauta prin anturajul vostru un amic fara serviciu. Poate iubitul tau va lua de la el “microbul” timpului liber.

2. Alimenteaza-i hobby-urile. Ii plac filmele? Fa-i cadou cateva productii bune, la care sa va uitati impreuna.

3. Cadoul perfect: un abonament de 2 persoane la sala. O ora-doua la sala de forta sau la bazin impreuna cu tine il vor ajuta sa se relaxeze.

4. Comunicarea. N-ar strica sa-i reamintesti ca munceste ca sa traiasca, nu invers.

5. Minimalizeaza spatiul de lucru. Nu lasa computerul sa troneze in mijlocul sufrageriei. Si, in niciun caz nu-i pune la dispozitie o camera in care sa-si instaleze biroul.

6. Lasa mereu usa deschisa pentru prietenii care stiu sa faca atmosfera. Totul e sa nu exagerezi, in special cand iubitul tau este obosit.

7. Planifica din timp vacanta. El nu are timp sa caute oferte de concediu? Nicio problema, faci tu rezervarea, platesti si ii aduci periodic aminte de investitia ta.

8. Masaj erotic. Cu greu se va putea “intinde” peste program, cand se va gandi la masajul cu uleiuri aromatice din ajun.

Cum supravietuiesti?
Daca ai un job nu prea solicitant si cu program fix, ideea ca vei gasi casa goala poate fi frustranta. Ai putea incepe sa-ti cauti altceva de lucru, un job nou sau o colaborare.

Apoi, nu degeaba s-au inventat saloanele de infrumusetare, salile de fitness si cluburile de dans. Ca sa nu mai vorbim despre mall-urile pline ochi de produse la reduceri si despre prietenele dispuse oricand sa te insoteasca… Toate astea te pot salva de singuratate si lipsa de activitate. Ar mai fi cursuri de… ce vrei tu, filme bune sau hobby-uri nedescoperite inca.

Nu e nevoie sa te invarti ca un leu in cusca, cu ochii lipiti de geam, asteptandu-l sa apara. Cauta partea buna a lucrurilor si nu uita sa te bucuri de fiecare succes al lui ca si cum ar fi al tau.

 

Comments

comments

Leave a Reply