Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Secretele tineretii: sex, alune si cafea

Secretele tineretii: sex, alune si cafea

O viata sexuala buna te ajuta sa te te simti si sa arati mai tanara, iti mentine tonusul psihic si te ajuta sa traiesti mai mult. Iar daca viata sexuala este in declin solutia sta intr-o mana de alune si o ceasca cu cafea. Una peste alta secretele tineretii sunt: sex, alune si cafea.

Eric Braverman in cartea “Younger (Sexier) You” face apologia beneficiilor pe care le aduce sexul in viata oamenilor si ofera, dupa nevoi, celor care au nevoie, solutii pentru a mentine interesul sexual la un nivel cat mai ridicat. Eric Braverman considera ca leacul tutuor relelelor sta intr-o partida de sex. Nu-l contrazicem, pentru ca este dovedit medical ca o viata sexuala sanatoasa este benefica sanatatii. O viata sexuala implinita te mentine in forma, indiferent de varsta, plus ca cele mai multe dintre problemele legate de activitatea cardiaca si sistemul imunitar se vor imbunatati considerabil.

Ce faci daca viata sexuala este in declin? Eric Braverman sustine ca cele mai multe din problemele sexuale sunt cauzate de alimentatie, sau mai corect spus, de alimentatia proasta si nesanatoasa. Tot vine cu solutii si spune ca exista zeci de combinatii de alimente care asociate te vor mobiliza inclusiv in momentele tale de intimitate.

In acest trio format din sex, alune si cafea, cafeaua este ultima pe lista doar din intamplare. Cafeina ofera un impuls de energie si de aceea tindem sa ne simtim mai bine dupa o ceasca de cafea. Mecanismul metabolic dupa o ceasca de cafea este complex si se finalizeaza cu o descarcare de glicogen muschilor, ceea ce determina stimularea si sutinerea activitatii lor.

Alunele alaturi de orezul brun si avocado stimuleaza pofta de sex, prin grasimile pe care le contin si care sunt precursori ai hormonilor sexuali. Consumul de alune o sa determine cresterea naturala apetitului sexual si de aici mai departe este treaba fiecaruia cum se descurca.

Eric Braverman recomanda si sparanghel pentru bogatia de vitamina E, care stimuleaza productia de hormoni care, la randul lor cresc interesul pentru partea „picanta” a vietii, dar si bananele, care sunt o excelenta sursa de energie naturala si care imbunatatesc circulatia sangelui.

Completam noi lista lui Eric Braverman cu varza, telina, smochine. Aceste alimente imbunatatesc circulatia periferica si contin vorma vegetala a unui hormon masculin. In plus contin nutrienti care stimuleaza formarea dopaminei la nivel cerebral.

In concluze: cafea, alune, varza, telina, avocado, smochine si … sex!  (Otilia Ignat)

Comments

comments

Leave a Reply