Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > TEST: Sexul. Cât îți place?

TEST: Sexul. Cât îți place?

Altfel spus, este o nevoie fiziologică pe care trebuie s-o satisfaci când și când ori o plăcere mai plăcere decât oricare alta? Dacă închizi ochii și te concentrezi puțin, afli cam cum stau lucrurile.

Dacă ți-e greu să fii sinceră cu tine, te ajutăm noi cu un test. Oricum, e mai plăcut! Răspunde, așadar, fără stai prea mult pe gânduri (și fără citești dinainte interpretarea testului) la întrebările de mai jos, adună punctele și vezi în ce categorie te încadrezi.

1. Ce culoare preferi dintre cele de mai jos?

a. roșu sângeriu; 3

b. verde; 2

c. bej. 1

2. Când îți place să faci dragoste?

a. mai degrabă noaptea, să fim siguri că nu ne deranjează nimeni; 1

b. dimineața, sunt sigură atunci suntem odihniți și… dornici; 2

c. oricând, chef să fie! 3

3. Ce muzică îți place să asculți când nu faci sex?

a. fusion 3

b. hard rock 2

c. pop 1

4. Primești cadou o excursie de sfârșit de săptămână, trei zile unde vrei tu. Ce-ai alege dintre variantele de mai jos?

a. Balcic 1

b. Ibiza 3

c. Thassos 2

5. Când faceți amor îți place să stai:

a. deasupra 3

b. dedesubt 1

c. pe o parte 2

6. Iubitului tău îi place să te mângâie

a. pe sâni 2

b. peste tot 3

c. mă mângâie destul de puțin 1

7. Care dintre mâncărurile de mai jos îți place mai mult?

a. midii cu usturoi 3

b. grătar cu salată și cartofi prăjiți 1

c. pește fript cu sos tzatziki 2

8. Unde-ai face dragoste acum?

a. undeva, pe o plajă pustie 2

b. acasă 1

c. într-un club 3

9. Ce-ți place mai mult la iubitul tău?

a. tot 3

b. simțul umorului 2

c. cum arată 1

Ai adunat? Perfect, acum urmează interpretarea rezultatelor.

27-21 puncte. Îți place mult, fără prejudecăți: Îți place atât de mult, încât uneori nici nu prea mai contează cu cine îl faci. Sexul! Nici unde, nici măcar cum. Fanteziile sunt puse în practică fără prejudecăți, cum spuneam. Accepți orice propunere din partea preopinentului cu entuziasm. Ba chiar plusezi. Locul? Nu contează. Ora? Nici atât! Avem chef? Trecem la treabă. Ești femeia pe care o caută cam orice bărbat. Dar nu neapărat pentru a rămâne împreună până când moartea vă va despărți.

22-16 puncte. Îți place destul, dar mai cu perdea: adică ești deschisă la nou și-ți place cum te simți când faci sex. Nu accepți chiar orice propunere, dar nici nu te înspăimânți dacă partenerul vrea să facă dragoste de mai multe ori pe săptămână. Ba chestia asta te face să te simți mai împlinită.  Asta pentru că ai și găsit partenerul potrivit. Totul merge strună, iar dacă, Doamne ferește, s-ar întâmpla vreun rateu, vă cunoașteți și vă iubiți îndeajuns ca să puteți râde, nicidecum să țineți ranchiună pentru atâta lucru. Iar data următoare va fi perfect, cu siguranță!

15-19 puncte. Mda, îți place, dar mai rar: Știu și eu ce să zic? Poate ar trebui să mai reflectezi asupra subiectului. Sau asupra partenerului. Pentru că nu neapărat prejudecățile te împiedică te simți cu adevărat bine când e vorba de sex, ci mai degrabă faptul că încă nu ai găsit omul potrivit. Și prea multele complexe pe care le ai. Că nu arăți prea bine sau că nu prea știi să te miști, că ai sânii prea mici sau nasul prea mare sau că… rog, complexe pe toată linia. Încearcă scapi de complexe. Sau de partenerul actual. Sau poți avea o discuție cu el despre complexele tale și dragostea lui pentru tine, pentru că, dacă te iubește cu adevărat, te va ajuta scapi de balastul complexelor. Una peste alta, fii mai relaxată și totul va veni natural.

Citește și:

Articol preluat din ediția de aprilie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Leave a Reply