Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Te iubesc. Ma iubesti?

Te iubesc. Ma iubesti?

Cu siguranta ai trecut macar o data in viata prin momente enervant de lungi in care asteptai nerabdatoare sa auzi la ureche, soptit, un te iubesc scurt.

Oare te-ai gandit ca vei astepta atat de mult si acum la peste cei 30 de ani? Nicidecum. Dar oare care este motivul pentru care barbatii evita pe cat posibil sa spuna cele doua cuvinte ?

Iata cateva motive impartasite de cititoarele noastre:

Barbatii nu cred in cuvintehttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/iubireart1-1.png

Le place sa arate ca te iubesc insa nu vad sensul acestor cuvinte. Femeile in schimb vor sa le auda, ce este de facut? Nu-l innebuni de cap, o va spune cand se va simti atat de bine cu tine incat va iesi natural si exact cum ai visat.

Educatia

Daca partenerul tau a crescut intr-un mediu unde aceste doua cuvinte nu se rosteau niciodata, este greu de crezut ca el va face altfel acum.

Frica

Le este uneori frica sa recunoasca ceva atat de profund. Poate ca o simt, poate ca simt si nevoia sa o spuna insa oare cat de mult ar avea de suferit daca partenera si-ar sterge pantofii de el dupa ce el s-a deschis atat de mult.

Increderea

Nu are incredere deplina de relatie sau in partenera. Se gandeste ca ar putea sa-i spuna acele doua cuvinte dar daca nu e momentul si ea nu se afla in acelasi punct?

Nu simt nevoia

Pur si simplu nu au in sange aceasta nevoie de a se confesa precum o au femeile. Fie ca este vorba de un te iubesc sau de orice altceva, majoritatea barbatilor evita discutiile “siropoase”.

Nu lauda, ci repara

Barbatii simt nevoia sa repare lucruri. Simt nevoia sa repare lucruri si la tine. Tocmai de aceea uneori nu-ti vor face un compliment ci mai degraba iti vor spune ceva constructiv.

Asa gandeste el, tu nu trebuie sa te superi. Tacerea lui si un zambet suav poate insemna mult: un te iubesc, un “arati bine in rochia asta” sau un “ma bucur sa te vad in seara asta”.

Nu te iubeste

Ultimul nostru motiv este putin cam dur, insa trebuie luat in calcul. Barbatii nu spun te iubesc de dragul de a spune ceva care sa te faca sa te simti bine. Uneori se aprind mai greu decat ai crede.

Incearca sa-i citesti in ochi iubirea si nu pe buze daca observi ca iubitul tau se incadreaza in clubul barbatilor ce nu spun te iubesc atat de des pe cat ai vrea.

 

Comments

comments

Leave a Reply