Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Top 3 pozitii sexuale TAO

Top 3 pozitii sexuale TAO

Erotismul taoist se bazeaza pe 3 principii:
1. controlul ejacularii masculine
2. importanta orgasmului feminin
3. orgasmul masculin nu inseamna ejaculare

Ca practica, sexul Tao se bazeaza pe ritm si numararea miscarilor pentru a atinge orgasmul. Iata 3 pozitii care garanteaza placere maxima si sex de calitate:

1. Dragonul rasturnat

Tu te asezi pe spate, el deasupra ta, insa trebuie sa-ti ridici bazinul in asa fel incat penetrarea sa fie maxima. Se impune un ritm: 9 + 3, adica te va patrunde de 9 ori doar pe jumatate si de 3 ori complet. Tu nu trebuie decat sa te adaptezi tempoului partenerului tau si sa te bucuri de incendiarul orgasm care nu va intarzia sa apara.

2. Pestii de aur

Se schimba locurile: el dedesubt si tu deasupra, culcata peste el. Si pentru ca acum tu esti la conducere, tu dictezi ritmul miscarilor. Singura lui datorie este aceea de a nu ejacula pana nu hotarasti tu: daca tu vrei 5 orgasme, pai 5 sa fie! Cat despre ritm, miscarile sunt din nou numarate – 6 sau 9.

3. Greierele

Te lungesti pe burta, iar el te va penetra prin spate. Dupa cele 9 patrunderi ale partenerului, tu trebuie sa ridici putin posteriorul pentru ca el sa atinga punctul Chi-zhu sau “perla rosie”. Si pentru ca ne-am obisnuit deja cu cifrele, puteti repeta figura de 6 ori. Ai sa vezi ca nu trebuie sa scrijeliti peretii sau sa folositi abacul pentru a numara miscarile, va deveni un reflex.

Comments

comments

Leave a Reply