Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Viata sexuala in cuplu

Viata sexuala in cuplu

Viata sexuala in cuplu este reusita si aducatoare de beneficii pentru parteneri daca se pleaca de ideea de normalitate si romantism.

Viata sexuala in cuplu nu inseamna lipsa de pasiune sau momente incendiare, dar satisfactiile sunt aduse tocmai de faptul ca cei doi se cunosc bine unul pe altul.

Simplitate

In dormitorul unui cuplu nu trebuie sa iti imaginezi neaparat intamplandu-se lucruri spectaculoase. Simplitatea poate fi mai buna pentru a atinge placerea maxima. Momentele incediare vin tocmai in urma faptului ca cei doi se cunosc bine unul pe altul.

Nimic interzis

In pat cu persoana iubita nimic nu este interzis, nici macar un alter ego al propriei persoane. Poti hotari sa fii cine vrei si te poti comporta cum vrei atata vreme cat romantismul ramane primul detaliu. Specialistii spun ca in cuplurile in care romantismul este o preocupare comuna a partenerilor, dragostea patimasa dureaza mai mult.

Cere ce vrei

Orice femeie trebuie sa stie ce isi doreste barbatul de langa ea in pat. Daca detaliile sunt necunoscute celor care sunt la inceputul unei relatii in cuplurile care se cunosc bine fiecare din cei doi poate si trebuie sa ceara celuilalt ceea ce ii face placere si il ajuta sa ajunga la marele final.

Lauda-l!

Nimic nu este mai placut pentru un barbat decat sa i se spuna de catre o femeie cat de mult ii plac ei anumite trasaturi pe care acesta le are. Efectul este garantat, contribuie la consolidarea relatiei si tine vie flacara pasiunii. Dar, chiar si asa viata sexuala in cuplu nu este feritade mituri despre viata sexuala.

Comments

comments

Lasă un răspuns