Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Șase sfaturi pentru când cumperi adidași pentru copii

Șase sfaturi pentru când cumperi adidași pentru copii

Încălțămintea este o parte importantă a vieții unui copil, deoarece îi poate afecta mobilitatea sau sprijinul. În acest sens, datorită creșterii constante, este important să analizăm bine adidașii pentru copii.

Alegerea adidașilor pentru copii este destul de diferită de alegerea lor pentru un adult. O persoană majoră nu crește, de obicei, mult, cu excepția unor umflături care pot apărea la nivelul picioarelor.

Cu toate acestea, copiii se dezvoltă constant, astfel că măsurătorile lor sunt supuse diferitelor modificări. Desigur, creșterea este relativă în funcție de fiecare copil, dar chiar și așa, se va întâmpla. Din fericire, este un subiect studiat de știință.

În acest sens, atunci când cumperi încălțăminte sport pentru copii trebuie să evaluezi materialele cu care a fost realizată, precum și adaptabilitatea, durabilitatea și flexibilitatea acesteia. În consecință, trebuie să te asiguri că copilul este confortabil, se descurcă mai bine în activitățile sale și evită eventualele probleme de mobilitate. Află în următoarele rânduri cele mai bune sfaturi pentru alegerea adidașilor pentru copii!

Pe baza acestor argumente, mai jos îți vom arăta de ce ar trebui să ții cont conform experților atunci când alegi încălțămintea pentru copii.

Nu cumpăra dimensiuni mai mari

Cea mai notorie greșeală atunci când cumperi adidași fete sau băieți este să cumperi pantofi mai mari anticipând creșterea piciorului. Nu este un secret că piciorul copilului va crește în timp. În ciuda acestui fapt, cumpărarea de adidași de dimensiuni mai mari va afecta dezvoltarea copilului. Crește chiar și probabilitatea de răni sau malformații la nivelul picioarelor. Te sfătuim să alegi adidași de mărimea potrivită. Ideal ar fi să se potrivească piciorului, nici prea strâns, nici prea larg.

Alege încălțăminte care permite „respirația”

Pantofii pentru copii, în special pantofii sport, trebuie să permită picioarelor să respire. Nu toate tipurile de încălțăminte contribuie la această funcție. În general, mulți pantofi stochează transpirația emanată de picioare, care poate provoca diverse boli precum ciuperci sau infecții.

Dincolo de mirosul neplăcut, sănătatea picioarelor copilului este în pericol. De aceea, încearcă să alegi adidași fete sau adidași băieți din materiale naturale, care să permită evacuarea transpirației.

Pregătește adidași potriviți pentru fiecare ocazie

Copiii au o nevoie naturală de a explora prin mișcare. Alergarea și săriturile sunt două dintre principalele activități pe care un copil le efectuează zilnic. Pentru a face acest lucru, se recomandă ca adidașii să fie comozi, rezistenți și potriviți pentru această activitate.

În această ordine de idei, te sfătuim să optezi pentru adidași fete și băieți sport în majoritatea cazurilor. Daca copilul are o prezentare formală, ar trebui să poarte pantofi speciali pentru aceste ocazii, dar nu uita că trebuie să fie suficient de comozi și flexibili.

Evita adidașii fără susținere

Când sunt acasă, copiii pot purta papuci sau șlapi. Cu toate acestea, nu este foarte recomandat ca copiii să folosească în mod constant această încălțăminte.

De obicei, încălțămintea fără susținere se caracterizează prin faptul că este nesigură pentru suprafața piciorului și pentru articulația gleznei. Cel mai indicat este să alegi adidași fete sau băieți adidasi sport cu susținere. Nu contează dacă sunt șireturi, velcro sau curea reglabilă.

Probează cu ciorapi

Când duci copilul să încerce adidași fete sau adidași băieți noi, ar trebui să-i ceri să poarte șosete . O greșeală fundamentală, dar foarte comună, este să încerci pantofii fără a purta șosete.

În acest fel, măsurarea pantofilor noi devine o activitate complexă și imprecisă. Recomandăm copiilor să aibă o pereche de șosete confortabile atunci când merg la cumpărături.

Găsește momentul potrivit

Alegerea adidașilor potriviți pentru copii poate înceta să fie o bătaie de cap dacă găsești momentul potrivit. De obicei, oamenii în general, și chiar și copiii, au un anumit număr de mărime de pantofi. Cu toate acestea, în anumite momente ale zilei piciorul prezintă episoade de inflamație, din cauza diverșilor factori.

În condiții normale, acest lucru are loc de obicei noaptea sau după-amiaza târziu. Atât acumularea de lichide, cât și inflamația datorată uzurii influențează problema. Prin urmare, te sfătuim să măsori adidașii în acea perioadă de timp.

Comments

comments

Lasă un răspuns