Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Te ajutam sa alegi bona potrivita pentru copiii tai

Te ajutam sa alegi bona potrivita pentru copiii tai

Ce este www.alegebona.ro?

Site-ul www.alegebona.ro este un serviciu online prin intermediul caruia parintii si bonele pot comunica. Bonele se inregistreaza in baza de date completand gratuit un formular, fie online, fie cu ajutorul serviciului telefonic afisat. Parintii se pot inregistra la randul lor gratuit si au acces la aceasta baza de date pentru a cauta printr-un proces simplu persoanele potrivite pentru a le angaja in calitate de bone pentru copiii lor. Parintii vor plati doar dupa ce au selectat cateva profiluri de bone pentru a obtine datele de contact ale acestora.

De ce www.alegebona.ro?

Pentru ca este simplu, sigur si la indemana. In primul rand, inscrierea in baza de date www.alegebona.ro este gratuita si pentru parinti, si pentru bone. In al doilea rand, parintii au acces la toate profilele din baza noastra de date prin simpla inregistrare. In plus, ei pot vizualiza toate datele completate in formular, fotografia si scrisoarea de intentie daca acestea au fost incarcate de catre bone.

Cum procedezi?

Intri pe www.alegebona.ro, iti creezi cont de parinte gratuit si cauti in baza de date. Poti folosi filtrele de cautare pentru a obtine rezultate cat mai rapid. Ai gasit una sau mai multe bone care se potrivesc criteriilor tale? Poti plati printr-un simplu SMS si ai acces la datele de contact ale bonelor alese. Iti oferim si posibilitatea de a posta un anunt, astfel incat sa primesti raspunsuri de la bonele interesate.

AlegeBona.ro te ajuta sa gasesti solutia perfecta pentru ingrijirea celor mici. Pentru noi, siguranta conteaza! AlegeBona.ro este sustinut de mami.ro si parinti.com.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns