Esti aici
Femeia.ro > Familie > Trucuri de frumusete pentru mamici

Trucuri de frumusete pentru mamici

Am o listă foarte practică cu trucuri de frumusețe pentru mămici (excelente nu doar pentru aspectul fizic, dar mai ales pentru moralul tau de femeie lipsită de timp pentru sine). Lipsa timpului, preocuparea totala pentru copil și pentru binele lui te obligă la sacrificii față de propria ta persoană, dar cum este esențial pentru echilibrul tău să te simți bine în pielea ta și să arăți bine, sunt mai mult decât necesare câteva trucuri de frumusețe pentru mămici.

Toate aceste trucuri de frumusețe pentru mămici sunt detalii pe care le știai, poate, dar pe care te îndemn să le respecți. Nu-ți consumă mult timp și te vor ajută să fii o mamă frumoasă, puternică și, mai ales veselă și sigură pe sine.

Poartă eșarfe. Sunt un truc excelent și fac orice ținută sexy și elegantă. Un amănunt: eșarfele colorate și cele care se pot înfășură de două ori în jurul gâtului sunt excelente. Dau volum în partea de sus și compensează modificările de volum (normale) din zonă șoldurilor și coapselor.

Ieși din casă. Nu face greșeala de a te aresta în casă. Dacă ai pe cine trimite la cumpărături și pe cine pune să facă treburile care înseamnă ieșit din casă, atunci înseamnă că ai cu cine să lași copilul o oră. Deci, ieși din casă. Îmbrăca-te și relaxează-te o oră, două la cumpărături, cu o amică sau făcând orice ai tu chef să faci. Dacă vrei folosește aceste ore ale tale pentru a te îmbăia sau pentru a te relaxă. Ai dreptul la două ore pentru ține, măcar o dată la două zile, chiar dacă ești mămica.

Tunde-te! Uită de părul lung și tăie-l. O să te simți mai bine, o să-ți fie mai ușor, vei suportă fără angoase perioadă în care o să-ți cadă părul, plus că în doi ani o să crească la loc.

Machiază-te! Este o formă de respect față de ține. În fiecare dimineață acordă-ți cinci minute pentru a te îngriji. Nu uită cremă de zi, o urmă de fard pe pleoape, o urmă de rimel pe gene, un pic de fard de obraz și luciu de buze neutru. Este esențial și pentru tine și pentru partenerul tău să arăți că o femeie normală nu doar că o mamă.

Cremă pentru hemoroizi. Cumpără o cremă împotrivă hemoroizilor cu cea mai mare concentrație de subsranta activă și folosește-o pentru cearcăne și ochii umflați. Face minuni și pe față ta și pentru psihicul tău.

Poartă pantaloni elastici. Sunt confortabili, susțin bine burta și fundul, te fac să te miști ușor, sunt foarte simplu de combinat și sunt îmbrăcămintea ideală pentru mame. Alege două-trei modele, de diferite culori și poartă-i cu încredere.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns