Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > 5 motive pentru a alege o geacă din piele naturală

5 motive pentru a alege o geacă din piele naturală

Geaca din piele naturală oferă numeroase avantaje pe termen lung, un lucru care se datorează unui număr mare de factori. Gama de jachete din piele a devenit, de-a lungul anilor din ce în ce mai diversificată, sunt disponibile în nenumărate modele și culori.

Îți oferim, în cele ce urmează cinci motive pentru a alege și tu o geacă din piele naturală.

1.O geacă legendară

Geaca de piele naturală damă, la fel ca alte articole vestimentare mitice, a fost popularizată de celebrități precum Marlon Brando sau James Dean. Cu alte cuvinte, geaca din piele naturală încarnează o generație întreagă de rebeli și de revoluționari. A devenit în anii 50 un simbol al tinerilor revoltați, chiar dacă, la acea vreme, școlile o interziceau.

Abia începând cu anul 1968 ajunge în Europa și, începând cu anul 1980 devine preferata rockerilor și punkerilor și își face intrarea în garderoba fashionistelor.

2.Geaca de piele este o piesă vestimentară atemporală

În ziua de azi, geaca de piele se regăsește peste tot, sub toate formele și culorile, uneori mai puțin rebelă și mai puțin rock dar întotdeauna în tendințe. Misiunea sa este aceea de a conferi o notă aparte oricărei ținute adoptate.

Poti combina o camasa dama carouri pe modivo.ro, o pereche de pantofi stiletto și geacă de piele preferată și vei crea o ținută urbană incendiară!

Geaca de piele

3. Geaca de piele este stilată

Pielea este un material deosebit de rezistent. În culoarea sa naturală, geaca de piele va conferi întotdeauna o notă de eleganță unui look. Pielea naturală nu crapă și nu se uzează de-a lungul timpului, nu se decolorează.

4. Geaca de piele este rezistentă

Pe lângă durabilitate, geaca de piele are încă un atu, își păstrează aspectul initial multă vreme, ani de zile. Datorită tratamentelor la care este supusă, poate rezista la abraziune, la foc sau la alte șocuri la care este supusă.

Spre deosebire de alte materiale, pielea naturală este rezistentă și la acarieni și la atacurile fungice. Va fi mereu la fel de frumoasă și de plăcută la atingere în ciuda faptului că nu a fost supusă unor tratamente speciale.

5. Geaca de piele este ecologică

Nu doar că este naturală dar produsele folosite pentru tratarea pielii nu conțin niciun fel de produs chimic. De altfel, spre deosebire de alte materiale existente pe piață, pielea este biodegradabilă. Chiar dacă este tratată chimic, cantitatea de produse chimice folosite nu se compară cu cea folosită în fabricarea produselor sintetice.

În plus, pielea are un miros special pe care mulți îl adoră. Datorită procedeelor de fabricare dar și procedeelor de condiționare, pielea naturală degajă un miros bogat, ușor dulce. Este un miros subtil care ne amintește de natură.

Motivele pentru care ar trebui să alegi și tu o geacă din piele naturală sunt numeroase, după cum observi și tu. Este confortabilă, impermeabilă, poate rezista ani întregi fără probleme. În plus, în ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe modalități în care pielea se poate prelucra, drept urmare, modelele achiziționate pot fi pur și simplu minunate.

Gecile de piele pot fi îmblănite, combinate cu materiale diverse, pentru un aspect elegant sau casual. Bucură-te de un stil care te reprezintă, alege și tu gecile din piele naturală.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns