Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > C&A noua colecție AW21

C&A noua colecție AW21

De curând, brandul C&A a dezvăluit noua sa colecție pentru toamnă–iarnă, așa că știm ce vom purta în sezonul care urmează!

Împărțită în funcție de publicul țintă (Ladies și Clockhouse) noua colecție C&A se axează pe estomparea granițelor dintre mediul interior și cel exterior, fiind influențată de tot ce a însemnat ultima perioadă prin care am trecut: de la distanțare socială și mult timp petrecut acasă, la noul stil de viață hibrid care înseamnă că revenim, treptat, în aer liber.

Una din temele colecției este Dreaming Away, un tribut adus naturii și libertății. Ținutele de casă au evoluat, multe fiind inspirate din natură, dar și din locurile în care ne dorim să evadăm. Putem spune că, prin outfit-urile propuse, C&A aduce exteriorul în interior.

O altă temă pentru categoria Ladies este Out the Door, cu piese pentru cele care au un stil activ și care sunt passionate de noi experiențe. Trebuie să vorbim și despre Poptimism, cea mai versatilă colecție tematică, care ne permite să ne distrăm și să ne reinventăm garderoba.

Pentru brandul Clockhouse, adresat publicului tânăr, designerii C&A au creat patru colecții: Wyoming Homespun este inspirată de acel sentiment al lucrului făcut în casă, cu un ușor twist western. Stilul gotic de stradă se regăsește în colecția Urban Goth. College Punk combină două tipuri de atitudini – băiatul studios de liceu și tipul rebel-punk – în timp ce colecția capsulă New Age Traveler, inspirată de natură, surprinde esența călătoriilor pe glob. Toate colecțiile au propriul fir narativ și se concentrează pe prezentarea noilor tendințe ready-to-wear pentru GenZ.

Colecția de toamnă-iarnă C&A pentru femei va fi disponibilă în magazinele fizice și în online shop începând cu septembrie 2021.

Toate ținutele Clockhouse vor fi disponibile începând cu 1 august 2021.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns