Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolată
Timp: 20 minute
Calorii: 330 kcal

Ingrediente:
  • 400 g biscuiți cu ciocolată
  • 100 g unt
  • 400 g cremă de brânză
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 fiola esență de vanilie Madagascar Dr. Oetker
  • 1 plic gelatină Dr. Oetker
  • ciocolată amăruie
  •  fulgi de ciocolată
Mod de preparare:

Zdrobește biscuiții într-un blender, adaugă untul topit și răcit și amestecă bine. Pune apoi compoziția de biscuiți într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt și dă la frigider.

Freacă brânza cu zahărul pudră, esența de vanilie și gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe plic. Adaugă fulgi de ciocolată după gust și câteva bucățele de ciocolată.

Toarnă compoziția peste aluatul de biscuiți, decorează cu ciocolată rasă și fulgi și cu ce îți mai place. Dă la rece minimum 3 ore înainte de a servi.

 

Esență naturală de vanilie de Madagascar: http://bit.ly/EsentaVanilieMadagascar

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns