Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Coaste by Chef Bontea la 14 ani de Hard Rock Cafe

Coaste by Chef Bontea la 14 ani de Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani de la deschiderea restaurantului pe piața din România. Momentul aniversar va fi marcat pe 20 ianuarie, printr-un concert susținut de Vița de Vie și prin lansarea unui preparat deosebit, creat de celebrul Chef Sorin Bontea. Produsul va fi disponibil atât în restaurant, cât și pentru livrări, exclusiv prin Tazz, până pe 31 ianuarie.

Începând cu 20 ianuarie, iubitorii de mâncare vor putea încerca preparatul special aniversar – coaste de porc glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere și sweet chili, frăgezite la cuptor și rumenite apoi pe grătar, servite alături de cartofi dulci prăjiți și salată cu alge, ridiche albă, morcov și castraveți.

Chef Bontea

“Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere. Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz. Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a declarat Marius Băban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe București.

Gurmanzii vor putea comanda coaste à la Chef Bontea în varianta de porție mare, dar și în varianta de jumătate de porție.

„Ne bucurăm să sărbătorim alături de Hard Rock Cafe un moment atât de special, cum este aniversarea de 14 ani. Atunci când te gândești la Hard Rock Cafe, îți vin în minte muzică bună și mâncarea delicioasă, așa că nu aveam cum să sărbătorim altfel decât cu cele două în prim plan – un concert Vița de Vie și cu un preparat special aniversar, pe care l-am gândit împreună cu Chef Sorin Bontea”, a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer – Tazz.

Vă invităm să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii.

Comments

comments

Lasă un răspuns