Esti aici
Femeia.ro > Cultură > Comedia „Gaițele” revine în agenda publicului bucureștean

Comedia „Gaițele” revine în agenda publicului bucureștean

În această stagiune de vară revine în fața publicului cea mai nouă punere în scenă a comediei “Gaiţele”. Producţia le are în prim plan pe fabuloasele actrițe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Virginia Rogin, iar regia este semnată de Gelu Colceag. Nu rata spectacolul programat pe 16 august la TNB.

În această nouă punere în scenă a textului lui Alexandru Kiriţescu, Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir şi Virginia Rogin formează nucleul în jurul căruia gravitează celelalte personaje, interpretate de Manuela Hărăbor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă/Mariangela Coldea.

Rezultă, sub bagheta lui Gelu Colceag, un spectacol cu personaje bine creionate şi momente tragi-comice. Situaţiile sunt duse până în vecinătatea absurdului, umorul este uneori amar, alteori ironic, dar tot timpul debordant, astfel că, pe parcursul serii râsul este garantat.

„Gaiţele” este un spectacol la care privitorul este captivat de forţa jocului, de tumultul acţiunii, dar şi de modul cu accente de caricatură în care sunt puse în lumină moravurile vremii. Sunteţi poftiţi dincolo de aparenţe, să pătrundeţi în lumea deformată a lui Kiriţescu şi să întelegeţi de ce spectacolul este cunoscut şi sub numele „Cuibul de viespi”.

Montarea actuală se numără printre favoritele publicului, încă de la premiera din 2019.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns