Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Condimente, ulei de măsline extra virgin și arome mediteraneene pentru gătit ușor și gustos!

Condimente, ulei de măsline extra virgin și arome mediteraneene pentru gătit ușor și gustos!

Monini a selectat o linie completă de condimente aromatizate , pe bază de ulei de măsline extra virgin , care pot adăuga rapid și ușor o notă specială pentru orice fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă.

Condimentul Monini aromatizat cu trufe este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare reteta să fie mai apetisantă!

Condimentul Monini aromatizat cu busuioc este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.

Condimentul Monini aromatizat cu usturoi si chilli este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate. Este recomandat pentru toți cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor și nu numai!

Condimentul Monini aromatizat cu lămâie  este ideal pentru salate și marinade, este foarte bun pentru pește (fiert și prăjit) și  este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. Este potrivit și pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.

Monini – ingredientul secret al preparatelor voastre!

www.monini.ro

Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns