Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Cum să scapi definitiv de stresul epilării

Cum să scapi definitiv de stresul epilării

Părul de pe corp a reprezentat întotdeauna un dușman al frumuseții femeilor, mai ales dacă ne referim la cel de pe față.

Reprezentantele sexului frumos, au căutat de-a lungul timpului diferite metode pentru a elimina părul nedorit de pe corp sau față, însă de cele mai multe ori efectul lor a fost unul temporar. Cu siguranță și pentru tine este neplăcută această problemă și dorești să găsești o soluție cât mai eficientă și ușoară.

Daca te-ai săturat de clasica ceară, benzile dureroase, sau de epilatorul care provoacă iritații, de foliculita și firele de păr crescute sub piele este momentul să încerci o nouă metodă revoluționară, 100% naturală care te va scăpa de părul inestetic de pe corp, fie că este vorba de față, picioare, axile, brațe sau zona inghinală.

Cercetătorii Laboratoarelor Sederma din Franța au realizat în urma cercetărilor și studiilor amănunțite un produs revoluționar în industria cosmetică, loțiunea Epiline Dermatologic.  Aceasta conține un ingredient activ numit Palmatina, o substanță din plante, 100% naturală, ce reusește să stopeze creșterea firelor de păr de pe corp și față.  Conform studiilor științifice aceasta reprezintă singura substanță naturală care duce la dispariția treptată a părului în numai 2 luni de tratament zilnic.

Epiline Dermatologic acționează la nivelul folicului pilos făcând firul de păr să crească din ce în ce mai subțire, până când acesta ajunge să nu mai crească deloc. Rezultatele încep să apară după 2 săptămâni de la aplicarea sa zi de zi, pe pielea curată. La început vei observa cum firele de păr se subțiază și se răresc. După 2 luni părul dispare în proporție de 80% de pe zonele în care produsul a fost aplicat constant.

Beneficiile loțiunii de stopare a creșterii părului sunt numeroase printre care:

  • scapi de epilare,
  • nu trebuie sa mai folosești benzi epilatoare sau ceară,
  • pielea nu va mai fi iritată și rosie,
  • scapi definitiv de problemele foliculitei.
  • hidratează intens pielea și are efect calmant.

Epiline poate fi folosit atât pe brațe, picioare, zonele intime cât și pe față, aplicat pe zonele pe care vă epilați deobicei. Pentru a elimina foliculita se recomandă aplicarea loțiunii de 2 ori pe zi, în strat subțire, pe zonele cu probleme. Cele mai întâlnite 3 cauze ce duc la apariția foliculitei sunt următoarele: epilatul cu ceară, epilatorul electric și aparatul de ras, astfel că folosind acest produs elimini cauzele principale ale foliculitei.

Epiline Dermatologic este un produs cu ingrediente naturale, 100% sigur, fără efecte adverse. Conține substanțe naturale de ultimă generație, iar procesul este unul natural, loțiunea acționând direct asupra bulbului firului de păr făcându-l să crească mult mai subțire până când acesta nu va mai crește deloc.

Modul de utilizare recomandat, este aplicarea loțiunii pe pielea curată de 2 ori pe zi, în strat subțire pe zonele cu pilozitate printr-un masaj delicat până când lotiunea pătrunde în piele.

De asemenea, poate fi utilizată și după procesul de epilare, avand efect puternic hidratant si calmant, eliminând astfel iritațiile și apariția foliculitei. Nu se recomandă a fi asociat cu alte creme sau uleiuri. Nu aplicați pe pielea deteriorată.

Pentru a menține rezultatele obținute, după cele 2 luni de aplicare zilnică, se recomandă folosirea Epiline de 1-2 ori pe săptămână.

Mai multe informații despre Epiline Dermatologic găsiți pe epiline.ro sau la numărul de telefon 0765.219.433.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns