Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Despre frișcă, cu dragoste

Despre frișcă, cu dragoste

Cine nu adoră frișca? Fină, delicioasă, dulce sau cu mai puțin zahăr dacă este asociată cu ciocolata, reprezintă pentru majoritatea dintre noi o plăcere vinovată, încă din copilărie.

Am pornit un mic sondaj cu adieri de nostalgie, ca să aflăm ce deserturi ne trezesc cele mai puternice amintiri din anii copilăriei. Savarina a ieșit liderul necontestat al amintirilor cu prăjituri dulci însiropate, care ne purtau pașii spre cea mai apropiată cofetărie. Dar mulți ne amintim și de răsfățul de acasă, când forfoteam în bucătării de nerăbdare, pe lângă mamele și bunicile care ne pregăteau mult râvnitele deserturi.

Ultimul an, petrecut acasă mai mult ca oricând, a fost un bun prilej pentru noi toți să evocăm gusturi, arome, rețete, mâncăruri, deserturi, pe care le-am reprodus, reconstituit și reinventat în bucătăriile noastre așa cum ne-am priceput. Ne-au fost un ajutor bun nu doar amintirile, dar și internetul cu surse inepuizabile de rețete și, desigur, multe produse și ingrediente bune pe care astăzi le găsim cu ușurință.

Așa am descoperit cu încântare Frișca din lapte LaDORNA, un produs sută la sută românesc, obținut doar din smântână din lapte.

Frișca LaDORNA este un bun aliat al amatorilor sau pasionaților de gătit și, mai ales, al artizanilor deserturilor. Căci nu există savarină, choux à la crème, tort, clătite cu ciocolată sau tartă cu mere caramelizate fără piesa de rezistență – acest ingredient dulce și fin care ne trezește toate simțurile: frișca. Iar cea mai bună frișcă pentru cea mai bună prăjitură are nevoie, desigur, de cea mai bună smântână.

Frișca LaDORNA oferă singura gamă completă de smântână pentru frișcă bună, cu patru sortimente în gramaje diferite, inclusiv varianta de frișcă gata bătută spray, pentru decorat prăjiturile.Cu frișca LaDORNA și un strop de imaginație, avem deserturi de revistă. Și putem câștiga și premii!

În perioada 10 mai – 4 iulie, oricare două produse LaDORNA din gama Frișcă sau Smântână pentru gătit cumpărate ne pot aduce premii utile și consistente pentru măiestrie la gătit. Trebuie doar să înscriem bonul, cu care am achiziționat cele două produse, pe site-ul campaniei – www.promotieladorna.ro.

Putem să ne alegem cu unul dintre premiile zilnice – set de forme pentru copt și aspirator de mână sau cu unul dintre premiile săptămânale – robot de bucătărie și robot aspirator. Sau putem fi chiar fericitul câștigător al marelui premiu – o mașină de gătit și o mașină de spălat vase.

 

LaDORNA vă invită să gătiți creativ și fără griji!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Despre frișcă, cu dragoste

Lasă un răspuns