Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > FRESH, noul mix de suc de fructe cu bere 0.0% alcool

FRESH, noul mix de suc de fructe cu bere 0.0% alcool

Fie că ești în concediu cu familia sau la o terasă în oraș cu prietenele, te poți bucura oricând de FRESH 0.0 pentru un optimism 100% răcoritor! Cu FRESH, o bucurie deschide o alta, astfel încât poți savura gustul răcoritor de suc de fructe cu bere 0.0% alcool la plaja hotelului vostru, după care poti merge către o nouă plajă pe care nu ai apucat să o descoperi concediul trecut. Iar seara, la cină, te poți bucura de aroma ta preferată de FRESH, la restaurant, chiar dacă trebuie să conduci până acolo.

Bere fresh fără alcool

Disponibil în două sortimente inedite – cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine, FRESH 0.0 îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei și oriunde de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool.

Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta” este conceptul sub care este lansat brandul FRESH. O bucurie, oricât de mică, îți îmbunățățește starea de spirit și duce la o reacție în lanț de emoții pozitive.

O bere fresh pentru orice moment al zilei

Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei –  la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

“Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta”, a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

Comments

comments

Lasă un răspuns