Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horia Brenciu, detectivul showman de la Masked Singer România!

Horia Brenciu, detectivul showman de la Masked Singer România!

Pro TV lanseaza în această toamnă al doilea sezon al celui mai secretos show de televiziune din România: Masked Singer. Vedete din toate domeniile își ascund chipul în costume impresionante care le acoperă fiecare parte a corpului, în așa fel încât cei patru detectivi: Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan să întâmpine dificultăți în identificarea lor.

Ești detectiv la Masked Singer România și în sezonul 2. Cum ar fi fost sa primești propunerea să fii sub masca anul acesta, nu detectiv? Ai fi acceptat?

Sigur. Aș fi gata oricând să mă ascund sub o mască, să fiu altcineva… Ar fi o provocare pentru mine să mă comport altfel decât o fac în mod natural. Singura problemă vine de la echipa de producție. Nu cred că m-ar fi lăsat… Producatorii țin prea mult la detectivul din mine și la deducțiile mele abracadabrante. (râde).

Cum ți s-a parut sezonul trecut? Ai avut o masca preferata?

Da! Clar! Shrek, căpcăunul, interpretat magistral de Irina Rimes! Din primul sezon de la Masked Singer România am realizat că formatul ăsta are ceva aparte, față de toate celelalte la care am participat, în ultimii ani, în televiziune.

Este singurul care scoate la iveala copilul din mine, iar din punctul ăsta de vedere, primul sezon a fost doar aperitivul pentru ce se va întâmpla în toamna aceasta, la Pro TV!

Ce părere ai despre noii detectivi? Ce sfaturi ai pentru ei?

Sfaturi?! Nu știu ce sa zic… Suntem patru personaje care au fost așezate de destin la masa unei emisiuni și puși să colaborăm în premieră. Ma rog, doi dintre noi, Inna și cu mine, avem deja un an la activ. Cu toate astea, suntem cu toții diferiți și cred că trebuie să ne completăm cât mai bine.

La Masked Singer România e vital să ai vorbe în gură, cum se zice, dar în special: NUME DE VEDETE! Altfel, cum ai putea să ghicești cine se află sub măști?! Mihaela Rădulescu e bine pregătită la capitolul ăsta.

Mai mult, Alex Bogdan este actor și are talentul de a imita multe persoane publice. Inna își știe bine colegele de breaslă și le poate ghici lesne, iar eu… eu îmi admir colegii! Și pe Pavel care mi-a declarat în repetate rânduri simpatia față de… măști!

Crezi ca vei recunoaște mai multe vedete de sub maști, dat fiind faptul că ai deja experiența anului trecut sau crezi că vei fi, din nou, surprins?

Surprins voi fi cu siguranță, dar sunt convins că voi recunoaște pe cineva. Voce, timbru, mișcări, comportament scenic, ticuri, date biografice… voi fi atent la toate. Dac-o mai scald pe ici, pe colo, cu presupuneri aberante, rog publicul să mă ierte. Nu există om perfect, d-apăi detectiv.

Horia, ce ne poți spune despre acest nou sezon?

O data pe an avem niște cazuri de rezolvat. De fiecare dată când telespectatorii, sau chiar eu, văd un personaj, mă dedublez. În sensul că acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate maștile. Și în sezonul 2 avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York.

Iar în al doilea rând, adultul din mine încearcă să scormonească detaliile biografice și să intre în pielea personajului și să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita.

Dar cu toate astea, alături de cele 16 maști noi, alături de colegii mei detectivi – Mihaela Radulescu, Inna, Alex Bogdan, alături de Pavel Bartoș – prezentatorul acestui show, Masked Singer România 2 este o bucurie la fiecare cuvânt, la fiecare mască, la fiecare ghicire, la fiecare supoziție.

De ce ar trebui să urmărească telespectatorii acest show?

Pentru că e primul show în care stau cot la cot cu Răduleasca și cred ca mulți așteaptă să vadă cum ne înțelegem… Ei bine, veți afla din toamnă! Vreți și alte motive? Bun… Alex Bogdan a avut numai idei nebune, invitând, în timpul emisiei, tot felul de personaje, alături de el. Pavel Bartoș n-a fost deloc cuminte cu… măștile Inna bambina a spus că… Asta nu pot s-o zic. V-aș strica surpriza.

Ce le-ai spune telespectatorilor care se vor uita la Masked Singer România?

Dragi telespectatori, din prima emisie pe care o veți vedea în septembrie, o să vă vina cel puțin o dată această expresie: „Nu îmi vine să cred, nu îmi vine să cred!”. Va fi un spectacol… cu de toate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns