Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop pentru weekend – 8-9 august 2020. Să îndrăznim puțin mai mult

Horoscop pentru weekend – 8-9 august 2020. Să îndrăznim puțin mai mult

Horoscop zilnic

Astrele sunt oarecum neutre în relația cu pământenii în acest weekend. Așa că este un moment potrivit pentru a îndrăzni mai mult, pentru a ne dovedi mai curajoși și mai activi. În egală măsură este nevoie de cumpătare, echilibru și o atitudine care să aibă ca scop generarea de armonie, de comuniune, de colaborare pentru un scop și o cauză comună. Sunt zile în care binele general trebuie să primeze.

Berbec – Ai putea face orice-ți dorești atâta vreme cât dorințele tale nu pun în pericol pe nimeni și nu sunt exagerate. Dovedește atenție și în modul în care îți gestionezi banii, pentru că zilele foarte bune s-au terminat și va veni momentul în care va fi nevoie să dovedești cumpătare. Liniștea și echilibrul sunt mereu, pentru un Berbec adevărat, acasă. Deci bucură-te de plăcerea de a sta acasă cu cei dragi.

Taur – Totul poate să fie bine atâta vreme cât vei acorda atenție și sănătății tale. Uneori este nevoie ca cineva foarte apropiat să pună piciorul în prag pentru ca tu să înțelegi că este nevoie să te preocupe și persoana ta. În acest weekend este momentul perfect să dedici cu adevărat timp pentru lucrurile care îți fac ție plăcere și de care ai atât de multă nevoie.

Gemeni – Ai înainte un weekend de care trebuie să te bucuri și de libertatea căruia trebuie să profiți. A fost o săptămână lungă și meriți orele acestea de libertate. Fii calculată și nu uita că ceea ce contează, cel mai mult, pentru tine este binele celor la care ții, dar nu poți face asta atâta vreme cât nu te vei preocupa și de tine.

Rac – Ești dornică de călătorii, ai nevoie să schimbi peisajul, ritmul de viață și stilul. Este o nevoie acută care nu-ți dă pace și ai putea trece la fapte chiar din acest final de săptămână. În fond și la urma urmei ești unul dintre adeptele ideii că viața adevărată înseamnă să trăiești clipa pentru că asta este tot ceea ce contează.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Se produc niște schimbări majore în viața ta și asta îți poate da toate planurile peste cap. Oricât ar fi de radicale și (posibil) traumatizante, pentru tine, aceste schimbări, trebuie să ții minte că fericirea de mai târziu stă în tristețile de acum. Și reciproca este valabilă. Primește ce-ți oferă viața cu seninătate, pentru că mereu totul este spre bine!

Fecioară – Ești foarte concentrată pe munca ta, dar în acest weekend trebuie să lași lucrurile să curgă în voia lor, fără stresul pe care îl produce serviciul și obligațiile de acolo. Nu este nevoie să pleci la sute de kilometri ca să te relaxezi, pentru că faci parte din categoria celor care prețuiește liniștea și tihna oferită de posibilitatea de a sta tu, cu gândurile tale, și atât.

Balanță – Este un weekend setat pe distracție. Nu uita că trebuie să pui siguranța înaintea micilor plăceri și că trebuie să găsești o cale prin care să combini utilul cu plăcutul. Cu alte cuvinte distrează-te, dar în așa fel încât să ai timp și pentru mici chestiuni administrative, de weekend, dar și pentru odihnă. Dacă nu faci asta ratezi toată săptămâna care vine.

Scorpion – Trebuie să găsești soluții pentru problemele familiei tale, iar acest weekend este momentul perfect pentru a medita la cele mai bune soluții pe care le ai și la ce poți face. Este încă totul sub control, dar nu trebuie să lași lucrurile să ajungă în situația în care o vor lua razna cu totul. Caută soluții și le vei găsi!

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Concentrază-te doar pe lucrurile care au valoare pentru a găsi echilibrul de care ai atât de multă nevoie. Este momentul perfect pentru a face un pas înainte, în evoluția ta personală. Pe de altă parte progresul tău îi va trage și pe cei din jurul tău după tine și efectul va fi de două ori pozitiv.

Capricorn – Ai nevoie de ralații și de ajutorul lor. Așa că tot ceea ce trebuie să faci este să găsești o cale de comunicare, să spui exact ce probleme ai și să aștepți reacția lor. Acțiunile tale trebuie să fie în funție de deciziile lor. Poate fi un moment minunat pentru a comunica ce nevoi ai și de a acționa în consecință.

Vărsător – Dacă simți nevoia de a face planuri pe termen lung este momentul perfect pentru asta. Acceptă tot ceea ce primești, pentru că există posibilitatea ca unele lucruri să nu fie pe placul tău. Este o perioadă de unire, de colaborare, de experimentare în folosul personal și al celor foarte apropiați ție.

Pești – Ai nevoie de echilibru, pentru că dacă te vei simți tu bine, cu tine, toate celelate vin de la sine. Singura preocupare pe care trebuie să o ai în weekend este să găsești acest echilibru interior, de pe urma căruia vor veni toate. Ai grijă maximă de cei mai mici membri din familia ta. Au nevoie de foarte multă atenție.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

 

Comments

comments

Lasă un răspuns