Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 6 august 2020. Schimbare și reorganizare

Horoscop zilnic – 6 august 2020. Schimbare și reorganizare

horoscop 10 august

Nu lua cu titlu personal ceea ce se va întâmpla azi pentru că este o tendință generală de schimbare și reorganizare. O să simți concret dorința de a face ceva care să modifice ritmul obișnuit al vieții tale. Pe de altă parte este util să asculți ce ți se spune, să faci ceea ce ți se cere pentru că în felul acesta universul fiecaruia se va pune în ordine. 

Berbec – Ai șanse mari să câștigi niște bani în plus. Ești norocoasă din punct de vedere profesional, dar este nevoie să te implici și tu în munca ta de zi cu zi. Este o zi frumoasă, iar cineva care este foarte drag sufletului tău îți face o surpriză plăcută. Familia te susține în relația cu partenerul de viață și te încurajează să treci peste eventualele probleme inevitabile.

Taur – Ai mari emoții pentru un eveniment care te-a luat prin surprindere și la care va trebui, cumva, să participi, iar partenerul tău reușește să te tempereze. Sunt obligatorii unele cumpărături, deși este posibil ca aceste investiții să nu-ți fie pe placul tău acum. Este o zi în care nu este loc de relaxare și este ideal dacă rămâi activă și energică.

Gemeni –  Faci treabă bună, tot ce iese din mâna ta este bine făcut, pentru care primești laude și recunoștiință. Ai început un regim care îți va readuce organismul în funcțiune, după o lungă perioadă de timp în care lucrurile au rămas în letargie. Abia aștepți să vezi rezultatele. Fii mai atentă cu persoana iubită, pentru că ceea ce oferi, primești înapoi înzecit.

Rac – Te înțelegi bine cu partenerul de viață. Ești fericită alături de el. Ține-te departe de discuții în contradictoriu, oricât ar fi ele de banale. Ți-ai neglijat în ultima vreme starea fizică, ai mâncat prea mult, ai fost foarte neîngrijită, dar este momentul să te trezești la viață și să ai grijă de sănătatea ta și de aspectul fizic!

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Fii generoasă cu cineva din familie, are nevoie de suportul tău emoțional și, se pare, de niște bani. Te simți plină de energie și vrei să demonstrezi tuturor că ești în stare să faci orice. Uneori exagerezi. Te dai peste cap să le duci pe toate la capăt și asta te epuizează, mai ales psihic. Dar reușești să rezolvi orice problemă care apare, astrele sunt de partea ta!

Fecioară – Imaginația ta funcționează la cote maxime și ai șansa să demonstrezi tot ce poți.Îți merge bine din punct de vedere financiar. Ești foarte ocupată și îl pui pe partenerul tău pe locul doi, ceea ce nu este deloc bine pentru starea generală din cuplu. Încercați să vă faceți timp să stați împreună.

Balanță – Ai foarte multe obligații și faci cu greu față provocărilor, dar cu toate acestea te descurci onorabil. Nu stai bine cu banii și faci tot posibilul să te descurci până vei primi alții. Ești norocoasă, ai un partener care te ajută și te susține din toate punctele de vedere, mai ales atunci când ai nevoie.

Scorpion –Energia din atmosfera astrală te face să fii în permanentă mișcare, dar este util să te temperezi puțin. Există riscul să te soliciți prea mult și să te epuizezi. Îndrăznește și discută deschis cu partenerul de viață și spune-i tot ce te frământă. Altfel nemulțumirile se vor înmulți și nu este bine pentru nici unul dintre voi. Ai o intuiție ieșită din comun și vezi lucruri de care alții nu sunt conștienți.

Săgetător – Crezi că nu vei face față problemelor, așa că preferi să-ți cauți scuze și explicații și asta nu este deloc bine. Ești invidiată de către colegi din cauza că șefii te apreciază mai mult, sau ai mai multe avantaje. Nu ești în totalitate sinceră cu partenerul de viață, iar el simte asta și se produc ceva valuri în relația voastră.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Capricorn – Partenerul te lasă să te descurci singură, pentru că știe că poți face față și este mândru de tine, deși tu ți-ai dori ca o parte din responsabilități să treacă cu adevărat pe umerii lui. Ești nervoasă. De fapt sunt foarte multe lucruri care te nemulțumesc, dar de dragul unei atmosfere tihnite în casă te faci că nu vezi.

Vărsător – Ești foarte ocupată, nu mai ai timp pentru tine și pentru micile tale plăceri. Ești stresată din cauza unor mici probleme pe care nu vrei să le mărturisești nimănui. E posibil să-ți ieși din fire și să te cerți cu iubitul din cauza faptului că nu este alături de tine pe cât ai vrea tu. Să știi că exagerezi!

Pești – Lucrurile decurg normal în general, așa că ar fi foarte bine dacă nu ți-ai mai face atât de multe griji pentru nimic. Problemele de sănătate nu te lasă să funcționezi la capacitate maximă. Trebuie să te limitezi la activitățile strict necesare. Starea asta neplăcută o să treacă, așa că profită și relaxează-te.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns