Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Kiss FM, radioul numărul 1 în România, împlinește 18 ani!

Kiss FM, radioul numărul 1 în România, împlinește 18 ani!

Postul Kiss FM, radioul numărul 1 în România, împlinește 18 ani.

„Lasă lumea să zică ce vrea / N-o mai crede, ascultă-ți inima”. Sigur știți refrenul acesta, nu-i așa?

Acum fix 18 ani, pe 5 noiembrie 2003, Voltaj venea la KISS FM și cânta „Noapte Bună”. A fost piesa cu care a început povestea KISS, postul care avea să devină radioul numărul 1 din România.

Cum am ajuns aici? Cu ajutorul milioanelor de oameni care ne ascultă în fiecare zi, dar și cu sprijinul tuturor partenerilor noștri. Vineri, 5 noiembrie 2021, live pe radio KISS FM (și cu trupa Voltaj, din nou alături de noi), am dat cea mai tare petrecere de majorat de la radio. Vă mulțumim!

„18 ani e o vârstă frumoasă, fie că privești la ea în trecut, fie că abia o aștepți. Ea vine cu libertăți, teoretic cu niște maturitate, dar și cu responsabilități. Cam așa cred că suntem și noi: liberi și fericiți, maturi fără să fim plicticoși și gata să ne asumăm responsabilitatea la care ne obligă poziția, pe care o ocupăm de atâția ani, de cel mai ascultat radio din România. La mulți ani, Kiss FM! Să ne bucurăm împreună de muzică și de viață!”, a declarat Dan Fințescu, directorul de programe al stației Kiss FM.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns