Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Pregătește-te pentru cel mai așteptat festival cu Emetix® Hangover

Pregătește-te pentru cel mai așteptat festival cu Emetix® Hangover

A fost un an imposibil! Ai încercat să treci totul în „online”… shoping-ul, școala, job-ul și chiar întâlnirile cu prietenii. Ai testat inclusiv spectacolele și concertele live streaming! Dar n-ai putut înlocui cu nimic feeling-ul de festival: scena, gașca, cozile la bere, hoinăritul între concerte căutând un loc mai ferit și mai puțin prăfuit, gălăgia… Chiar și de vremea urâtă la concert ți-a fost un dor nebun!

Dacă ai suportat la fel de greu ca noi trecerea în online, îți dăm întâlnire la UNTOLD Festival. Petrecem împreună patru zile și patru nopți epice, între 9 și 12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca! Plini de energie și fără mahmureală, pentru că am pregătit special pentru festival o ediție limitată Emetix® Hangover dedicată UNTOLD!

Emetix® Hangover va avea grijă să nu ratezi nici o noapte de festival!

Emetix® Hangover conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care ajută organismul să-și mobilizeze resursele fizice și mentale în scopul funcționării la parametrii optimi.

Emetix® Hangover ameliorează simptomele de mahmureală, dar și pentru a contracara efectele dăunătoare ale consumului de alcool.

Mahmureala este caracterizată de dureri de cap, greață, uscăciunea gurii, tremurături, reducerea acuității vizuale, letargie, oboseală, combinate cu scăderea abilității de concentrare și o diminuare a performanțelor cognitive. Aceste simptome sunt cauzate de formarea de compuși toxici (acetaldehida, malonaldehida), ca urmare a metabolizării alcoolului consumat în exces și pe care ficatul nu reușește să-i neutralizeze foarte repede.

Ingredientele active din Emetix® Hangover contribuie la reducerea oboselii și funcționarea normală a sistemului nervos; reduc senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile; revigorează corpul.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns