Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Sudocrem, de nelipsit din bagajul de vacanță al părinților

Sudocrem, de nelipsit din bagajul de vacanță al părinților

Pregătirea bagajelor pentru vacanța în familie devine o provocare pentru majoritatea părinților, mai ales că, în sezonul estival, pielea delicată a bebeluşilor poate fi afectată de temperaturile crescute, umiditatea și căldura fiind factorii principali care determină apariția iritației de scutec.

Pentru a evita aceste situații care pot crea un disconfort accentuat pentru bebeluși, Sudocrem în varianta mini, de 60 de grame, poate deveni un aliat pentru părinți în bagajul de vacanță. Recipientul de 60 g este ideal pentru a fi luat în bagaj în călătorie, gramajul încadrându-se în limitele admise inclusiv pentru călătoriile cu avionul.  

Sudocrem ajută la calmarea și reducerea iritațiilor, menținând pielea hidratată, iar aplicat după fiecare schimbare a scutecului, îngrijește și redă aspectul natural al pielii, protejând-o împotriva factorilor iritanți.

„Sudocrem este un brand cu o tradiție de 90 de ani, iar crema pentru bebeluși a câștigat încrederea părinților datorită faptului că este ideală pentru pielea sensibilă. Iritațiile de scutec ale bebelușilor, roșeața, pielea uscată sau rănile superficiale au făcut ca Sudocrem să devină nelipsit de acasă din dulapul cu creme, sau din geanta de vacanță.” – spune Andreea Diaconu, Marketing Manager MagnaPharm România.

Soluția pentru iritaţia de scutec

Pielea sensibilă a bebelușilor are nevoie încă din primele zile de viață de o îngrijire specială. Iritația de scutec este una dintre principalele și cele mai frecvente afecțiuni ale pielii cu care micuții se pot confrunta la începutul vieții. Sudocrem vine în ajutorul proaspeților părinți, protejând și îngrijind pielea micuților.Se aplică pe pielea curată și uscată în strat subțire și se masează cu mișcări ușoare și circulare până când se formează o peliculă aproape transparentă, rezistentă la apă, care protejează zona vulnerabilă, dar o lasă în același timp să respire. Sudocrem poate fi aplicat la fiecare schimbare de scutec pentru a preveni apariția iritațiilor și a reduce riscul de infecții.

Ingrediente

Ingredientele principale care ajută la calmarea pielii inflamate și o protejează împotriva factorilor iritanți sunt:

  • Lanonina hipoalergică hidratează pielea prin reglarea pierderii transdermice de apă, protejează și catifelează;
  • Oxidul de zinc și alcoolul benzilicau rol antiseptic, antibacterian, împiedicând proliferarea bacteriilor și calmează durerea prin efectul ușor de anestezie locală;
  • Benzoatul de benzil și cinamatul de benzil au proprietăți antibacteriene și antifungice.

Sudocrem este distribuit în România de către MagnaPharm și este disponibil în farmacii sau la partenerii online, în patru formate: 60 grame, 125 grame, 250 grame sau 400 grame.

Despre Sudocrem & MagnaPharm

Lansat în 1931 de către farmacistul Thomas Smith care a dezvoltat această formulă potrivită pentru bebeluși, copii, adulți și vârstnici, într-o farmacie din Dublin, brandul irlandez Sudocrem este prezent în 30 de țări, inclusiv în România, fiind distribuit de MagnaPharm. Deși formula a fost lansată în 1931, denumirea brandului a apărut 20 de ani mai târziu, în anul 1950.

Sudocrem este o cremă potrivită pentru toate tipurile de piele. Ajută la calmarea roșeții, îngrijește și menține aspectul natural al pielii. Conține ingrediente care ajută la calmarea pielii inflamate, formând o barieră împotriva factorilor iritanți.

MagnaPharm, este o companie de Marketing&Sales fondată în 1994 în România și care până în 2019 a activat sub un alt nume -A&D Pharma Marketing&Sales, ca parte a grupului A&D Pharma.

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare / distribuție, reglementare si acces pe piața din România și alte 6 țări din Europa Centrala și de Est.

Informații suplimentare despre brandul Sudocrem găsiți pe site, Facebook sau Instagram.

Comments

comments

Lasă un răspuns