Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Susține imunitatea cu soluții eficiente și inovatoare

Susține imunitatea cu soluții eficiente și inovatoare

Un sistem imunitar puternic care să ne țină cât mai mult departe de răceli în sezonul rece sau să ne ajute să ne recuperăm mai ușor atunci când apar diverse probleme de sănătate se “construieste”.

Majoritatea oamenilor răcesc la un moment dat, unii de două ori pe an sau chiar mai des, iar alții o dată la câțiva ani. Frecvența, durata și intensitatea sunt diferite de la o persoană la alta. Iar diferența în bine sau mai puțin bine este dată de imunitate. Acest sistem complex, cu care ne naștem și pe care îl susținem în timp, are rolul de a ne apăra de atacurile venite din partea virusurilor, bacteriilor sau paraziților.

Pentru a funcționa la capacitate maximă, el are nevoie să fie susținut de un stil de viață sănătos, care să includă exerciții fizice făcute cu regularitate, o alimentație echilibrată, somn odihnitor, perioade de relaxare, o hidratare optimă și renunțarea la obiceiurile nesănătoase, precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.

Fiterman Pharma a dezvoltat o gamă completă de vitamine și minerale, special concepute pentru susținerea sănătății sistemului imunitar și pentru a te ajuta să treci mai ușor peste provocările specifice sezonului rece.

Vitamina C 1000 mg – ​​ Comprimate masticabile, cu un conținut ridicat de vitamina C. Aceasta ajută la funcționarea optimă a sistemului imunitar, reducerea oboselii și extenuării, îmbunătățirea absorbției fierului, funcționarea normală a metabolismului și protejarea împotriva stresului oxidativ.

Este important de știut că această vitamină esențială pentru buna funcționare a organismului nu este sintetizată de corpul uman și nici nu poate fi stocată de acesta. Necesarul zilnic de vitamina C poate fi acoperit doar printr-o alimentație adecvată și prin suplimente nutritive.

Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000 UI Un complex de vitamine și zinc, cu acțiune sinergică în sustinerea sistemului imunitar. Acesta crește rezistența organismului la infecții, stimulează sinteza de anticorpi și ajută organismul să se refacă după perioadele de boală.

Ostart D3 4000 UI spray – Un produs inovativ, conceput pentru a elibera, într-un singur puf, doza optimă de vitamina D3, vitamină esențială pentru menținerea sănătății organismului. Aceasta favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului, are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor, a dinților și are un rol important în susținerea sistemului imunitar. Acest produs asigură o absorbție rapidă și are aromă plăcută de portocale.

Ostart D3 2000 UI comprimate – Asigură doza optimă de vitamina D3, vitamină esențială pentru menținerea sănătății organismului. Favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului. Are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor și a dintilor și întărește sistemul imunitar.

Produsele pentru imunitate de la Fiterman Pharma pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de aici: www.shopfiterman.ro.

Te invităm să descoperi mai multe informații despre suplimentele nutritive Fiterman Pharma pentru o stare de bine urmărindu-ne pe Facebook și pe Instagram.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns