Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Vrei un aparat cu capsule Dolce Gusto? Iată de ce să ții cont

Vrei un aparat cu capsule Dolce Gusto? Iată de ce să ții cont

Care sunt cele mai bune modele de aparate de cafea cu capsule Dolce Gusto în 2021? Ce aparate de cafea Dolce Gusto sunt cele mai recomandate? Marele concurent al Nespresso mizează puternic pe niște modele foarte bine concepute care ne oferă și acces nu doar la prepararea cafelei, ci și la tot felul de băuturi calde și reci. Iar prețurile lor sunt foarte bune în ansamblu, inclusiv noile modele de aparate de cafea cu capsule Dolce Gusto.

Ghid pentru cumpararea celui mai bun aparat de cafea Dolce Gusto

Există o mare varietate de aparate de cafea, dar trebuie să țineți cont doar de câteva puncte pentru a alege cea mai bună opțiune:

  • Aparat de cafea manual sau automat , adică vrei să oprești singur procesul de preparare sau vrei ca aparatul de cafea să aibă grijă de tot. Cele automate sunt mai scumpe, dar mai confortabil de utilizat.
  • Design aparat de cafea: Există modele foarte simple și altele cu un design foarte elaborat și materiale premium de fabricație. Acestea din urmă sunt de obicei mai scumpe. Luați în considerare cât spațiu veți avea pentru a pune cafetiera în bucătărie.
  • Capacitatea depozitului de apă: De câte ori doriți să umpleți rezervorul de cafea cu apă? Dacă faci 3 sau 5 cafele pe zi, vei ajunge cu un rezervor de apă de aproximativ 0,8 litri. Dacă aveți de gând să pregătiți multe cafele pe zi sau aveți o familie numeroasă, ar trebui să cumpărați un aparat de cafea cu un rezervor mai mare.
  • Capsule: trebuie să țineți cont că multe băuturi sunt preparate cu două capsule Dolce Gusto. Implică un cost mai mare. Puteți pregăti mai multe tipuri de băuturi.
  • Cu sau fără notificare de detartrare: modelele mai avansate vă vor anunța când trebuie să detartrați aparatul de cafea. Trebuie să o faci cu un lichid special. În cazul în care cafetiera nu te anunță, trebuie sa o faci singur la fiecare 2 sau 3 luni aproximativ (va depinde de duritatea apei pe care o folosești acasă).

Conectivitate prin Bluetooth și aplicații: există deja modele cu conectivitate Bluetooth.

Ce preț au cafetierele Dolce Gusto?

Nu sunt tocmai cafetiere scumpe. Marea majoritate a aparatelor de cafea cu capsule Dolce Gusto sunt ieftine.

  • Cafetiere Dolce Gusto între 50 și 100 de euro: De’Longhi Dolce Gusto Genio Plus Line EDG315.B, Krups KP100B, Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705, De’Longhi Dolce Gusto Mini Me EDG305.WB, Dolce Piccolo EDG100, Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705, Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201

Cafetiere Dolce Gusto intre 100 si 160 euro: De’Longhi Dolce Gusto Genio 2 EDG465.B, Krups Lumio KP1301, DELONGHI Nescafé Dolce Gusto Eclipse, Krups Lumio Independent.

Krups Piccolo KP1A05: design bun, ieftin. punctul de intrare în lumea Dolce Gusto

Cel mai simplu aparat de cafea din sistemul cu capsule Dolce Gusto. Designul său a fost modernizat față de modelele anterioare, nu ocupă mult spațiu și poate încăpea căni destul de mari deși tava nu are nivele. Face puțin zgomot când vine vorba de prepararea cafelei, rezervorul de apă este oarecum mic și nu are program de curățare automată.

De’Longhi Dolce Gusto Experta

Daca iti doresti cea mai noua tehnologie pentru prepararea cafelei Dolce Gusto (Bluetooth) si noi moduri de distribuire, acest model este ceea ce cauti. Puteți utiliza o anumită aplicație pentru a vă parametriza ceștile de cafea. De asemenea, are un design excelent și o capacitate excelentă în rezervorul de apă.

De’Longhi Dolce Gusto Jovia

Unul dintre noile aparate de cafea cu capsule Dolce Gusto. Este ieftin, are un design original și vă permite să accesați lumea capsulelor la un preț foarte interesant. Dimensiunea sa mică vă permite să-l puneți oriunde doriți.

Nescafe Dolce Gusto Mini Me

Acest aparat de cafea este compact, ușor de operat și ușor de curățat și poate pregăti tot felul de băuturi. Desigur, nu vă așteptați să reproduceți cea mai pură aromă de espresso și veți putea folosi doar capsulele Dolce Gusto.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns