Versiunea completa : Off-topic Prahova
Pagini :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
mamuska
10.12.2009, 10:28:38
neata Alina! >:D< >:D< ce mai faci? intri cam rar pe topicul de prahova.:(
Eu sunt bine, putin racita, dar trece>:D<
Am mai intrat aici, v-am mai salutat, v-am mai intrebat "de sanatate", dar eram invizibila, nu prea raspundeati sau nu erati active in momentul ala.>:D<>:D<>:D< Oricum, va citesc:)>->:D<>:D<
mamuska
10.12.2009, 10:57:38
Fetelor, unde ati disparut??? :-?:-?:-?
Buna fetelor!!
Eu de Mos Nicolae am cumparat bilete la concertul lui Banica... dar de Mos Craciun nu am idee... aparat de ras i_am luat de ziua lui, pulovere are o groaza de la maicasa si bunica...
Va pup!!
mamuska
10.12.2009, 13:07:50
Buna fetelor!!
Eu de Mos Nicolae am cumparat bilete la concertul lui Banica... dar de Mos Craciun nu am idee... aparat de ras i_am luat de ziua lui, pulovere are o groaza de la maicasa si bunica...
Va pup!!
Un ceas frumos???:)>- Sotul meu adora ceasurile si cand sunt in pana de idei, cumpar cate unul:D
andreear
10.12.2009, 13:34:14
Eu muncesc cu "drag si spor" si astept sa treaca ziua de azi mai repede!!!
Pupici multi!
andreear
10.12.2009, 13:35:28
Un ceas frumos???:)>- Sotul meu adora ceasurile si cand sunt in pana de idei, cumpar cate unul:D
Si al meu la fel. Dar le adora numai pe alea scumpe si e criza!!!!:))
olgutza26
10.12.2009, 15:04:45
am fugit la ore :D revin cand ajung acasa
mamuska
10.12.2009, 15:35:15
Si al meu la fel. Dar le adora numai pe alea scumpe si e criza!!!!:))
:)):)):)):)):))
Asa i-am spus si eu sotului:)) Daca vrea, ii iau unul mai ieftin, dar nu o sa fie marca lui preferata:)):))
mamuska
10.12.2009, 15:37:54
Eu muncesc cu "drag si spor" si astept sa treaca ziua de azi mai repede!!!
Pupici multi!
Si eu, tot cu drag si spor mai putin:)):))
Mai am 1 ora si plec!:D Maine nu lucrez, asa ca incepe weekendul!<:-P<:-P
Pupici si pentru tine!:*:*:*>:D<>:D<>:D<
mamuska
10.12.2009, 15:39:55
am fugit la ore :D revin cand ajung acasa
Te asteptam>:D< Bafta si trage-i de urechi pe elevi:))
Gloriuta
10.12.2009, 16:54:54
Fetelor, va pup pe toate!
Am avut o zi nebuna, dar e pe trecute, asa ca am intrat un pic sa va salut.
Cu cadoul pentru iubitel sunt tot in plop, dar asta e, voi vedea.
Olguta, de ce iti lasi tu sotiorul sa aleaga el unde si cum sa mergeti ? De ce nu preiei tu fraiele, pentru ca noi, femeile, suntem mult mai bune la chestii organizatorice.
Ei chiar nu se pricep la asta!
Orice ar fi, capul sus, nu te mai necaji si ia masuri !
Buna dimineata, fetelor!!!
Gata e week...
Buna ideea cu ceasul... trebuie sa iau magazinele la vizitat:D asa poate vad si ceva pt mine sa stiu ce aluzii fac:-p
Un week placut!!!>:D< >:D< >:D<
ingerashu
11.12.2009, 10:05:34
Gata e week...
Buna ideea cu ceasul... trebuie sa iau magazinele la vizitat:D asa poate vad si ceva pt mine sa stiu ce aluzii fac:-p
Un week placut!!!>:D< >:D< >:D<
neata fetele....
cine a fost prin noul magazin de la nord?ai ce vedea sau e pierdere de timp?caut cadouri....
piripii
13.12.2009, 15:33:24
heloo,ai dreptate cu ceasurile,noua mosul ne-a adus la amandoi e drept ca de un pic de timp,dar aricum suntem f incantati de ele.
Buna dimineata, fetelor!!
o zi de luni a inceput... afara ninge incet, cate un fulg:D eu vreau mai multi\:D/
ultima saptamana de munca pana la concediu....
va pup si va doresc o zi usoara!!!
m1adutza
14.12.2009, 10:09:53
Buna dimineata!>:D<
ma scuzati daca sunt prea insistenta :
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc cadourile lui Mosu'!:D
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-m1adutza.html
Gloriuta
14.12.2009, 10:52:05
o zi de luni a inceput... afara ninge incet, cate un fulg:D eu vreau mai multi\:D/
ultima saptamana de munca pana la concediu....
va pup si va doresc o zi usoara!!!
Neata si de la Bucuresti, de unde nu am vazut nici macar un fulg in dimineata asta!
Ce fericire pe tine sa intri in concediu ! o saptamana cat mai scurta iti doresc:)
maimuticamica
14.12.2009, 20:01:01
:((
Vreau si eu concediu.
Dupa ce m-am casatorit muncesc de 15 ori mai mult si is asa obosita ca nu mai am chef de nimic - nici macar de facut bebe daca intelegeti.
Ce ma fac?
Si mai am decat 2 zile.
Astept sfaturi.>:D<
andreear
14.12.2009, 20:03:26
Vreau si eu concediu.
Dupa ce m-am casatorit muncesc de 15 ori mai mult si is asa obosita ca nu mai am chef de nimic - nici macar de facut bebe daca intelegeti.
Ce ma fac?
Si mai am decat 2 zile.
Lasa ca vin sarbatorile si vei fi mai relaxata....
Alea 2 zile mai sunt pina la perioada fertila? Sau am inteles eu gresit....:-\.
Vreau si eu concediu.
Ce ma fac?
Si mai am decat 2 zile.
eu zic sa iti faci chef... te inteleg perfect, dar e pt tine si pt noi trebuie sa facem tot posibilul.
pregateste o cina, fa o baie cu spume si apoi un bebe mic si frumos!!!
>:D<
asteptam rezultatul:D :)>-
andreear
15.12.2009, 07:03:13
eu zic sa iti faci chef... te inteleg perfect, dar e pt tine si pt noi trebuie sa facem tot posibilul.
pregateste o cina, fa o baie cu spume si apoi un bebe mic si frumos!!!
asteptam rezultatul:D :)>-
Ce idee buna, pacat ca o citesc la ora asta cand trebuie sa plec la serv.
Pupici, o zi buna tuturor!
Edit: Neata!!!:D
Ce idee buna, pacat ca o citesc la ora asta cand trebuie sa plec la serv.
Pupici, o zi buna tuturor!
Edit: Neata!!!:D
Buna dimineata!!!
ai timp sa o pui in aplicare si diseara\:D/ , mai ales ca acum ninge, e atmosfera aia de iarna... eu nu am semineu, dar am un calorifer electric:D pe post de semineu>:D<
sunt happy in dimineata, nu stiu nici eu de ce, imi place zapada... probabil:)
olgutza26
15.12.2009, 10:49:30
neata fetelor si de la Bucuresti
olgutza26
15.12.2009, 10:52:15
fetelor, un vot mic si pt mine se poate? trebuie doar accesat link-ul
http://www.e-album.ro/membru.php?id=3081
olgutza26
15.12.2009, 10:56:58
Buna dimineata!>:D<
ma scuzati daca sunt prea insistenta :
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc cadourile lui Mosu'!:D
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-m1adutza.html
am mai gasit ceva :D
Chemise M605
Cadou oferit de Seven Sins (http://www.sevensins.ro/)
Gloriuta
15.12.2009, 11:06:41
neata! am votat
negutescuioanaroxana
15.12.2009, 12:30:22
ziua buna fetelor.
ninge,ninge a venit iarna,se apropie craciunul.
atat voiam sa spun.
pupici la toate.
sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
:*
Gloriuta
15.12.2009, 14:50:03
ziua buna fetelor.
ninge,ninge a venit iarna,se apropie craciunul.
atat voiam sa spun.
pupici la toate.
sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
multumim, la fel.
eu nu sunt incantata de zapada asta, pentru ca traficul a devenit infernal in Buc.
m1adutza
15.12.2009, 19:47:22
am mai gasit ceva :D
Chemise M605
Cadou oferit de Seven Sins (http://www.sevensins.ro/)
esti tare draguta:*
m1adutza
15.12.2009, 19:48:45
si eu am votat\:D/
m1adutza
16.12.2009, 07:58:55
Neata' fetelor!ce frumos e afara cu atata zapada:-p
Neata fetelor!
V_am votat pe amandoua;)
Pupici si sa aveti o zi frumoasa si usoara! eu am plecat la party de Craciun la Tg Mures:D <:-P
m1adutza
16.12.2009, 08:45:27
Neata fetelor!
V_am votat pe amandoua;)
Pupici si sa aveti o zi frumoasa si usoara! eu am plecat la party de Craciun la Tg Mures:D <:-P
petrecere frumoasa<:-P <:-P
andreear
16.12.2009, 08:55:16
Neata fetelor!
V_am votat pe amandoua;)
Neata!!!
Super, petrecere frumoasa!!!!
ingerashu
16.12.2009, 09:24:50
Neata!!!
Super, petrecere frumoasa!!!!
neata ploiestencelor!o zi buna la mijloc de saptamana
olgutza26
16.12.2009, 10:10:52
Buna dimineata!
Gloriuta
16.12.2009, 12:26:57
Neata fetelor!!
Ce mai faceti ?
Am o intrebare de 100 de puncte pentru voi: ce cadou in faceti de Craciun d-nei soacre ?
olgutza26
16.12.2009, 13:06:51
o mare surpriza: nu ii iau nimic!!!!
Gloriuta
16.12.2009, 13:11:18
o mare surpriza: nu ii iau nimic!!!!
vorbesti serios ? inseamna ca nu merita chiar deloc daca ai decis asa
maimuticamica
16.12.2009, 20:24:43
De acord cu Olga.
De la nunta nu mai vorbesc deloc cu ea. Ce bine - s-a certat de fapt feciorasul ei cu ea:-" nu euuuu.
Dar nu tre nici macar sa o vizitez - acum o iubeste pe a mea cumnata - nevasta celuilalt baiat - pe care pana acum nu o suporta.
Si eu nu mai pot de nervi :">
Yuhuuuuuu si P.S. nici nu mai cheltui bani cu ei.Pentru mine - ca maine merg la cumparaturi sa imi ia sotiorul cadou.<:-P
olgutza26
17.12.2009, 10:43:09
vorbesti serios ? inseamna ca nu merita chiar deloc daca ai decis asa
pe bune va spun ca nu ii iau nimic. de fapt nu iau nimic pentru toata familia lui; daca vrea, poate sa ia el si sa spuna ca e din partea noastra.
Gloriuta
17.12.2009, 11:10:52
pe bune va spun ca nu ii iau nimic. de fapt nu iau nimic pentru toata familia lui; daca vrea, poate sa ia el si sa spuna ca e din partea noastra.
Da, ai dreptate, poate sa faca treaba asta. Dar daca el ia pentru ai tai din proprie initiativa, nu ar fi o situatie un pic dificila ?
Si - mai mult - daca ai lui iti vor lua in mod distinct tie ceva, nu o sa fie dificil ? La asta ma gandesc..
olgutza26
17.12.2009, 12:37:15
Da, ai dreptate, poate sa faca treaba asta. Dar daca el ia pentru ai tai din proprie initiativa, nu ar fi o situatie un pic dificila ?
Si - mai mult - daca ai lui iti vor lua in mod distinct tie ceva, nu o sa fie dificil ? La asta ma gandesc..
el niciodata nu stie ce sa ia pt ai mei. ideea e ca la ei in familie se cumpara numai ce are nevoie omu'. mie nu imi place sa cumpar ce le trebuie, ci ceva ce stiu ca le-ar face placere. (nu oale, aspiratoare si altele de genul asta). asa ca pt ai mei cumpar in general eu ce le face placere si spun ca e din partea amandurora.
in ceea ce priveste ce imi iau ei, nu cred ca va fi cazul sa imi fac griji (imi iau, zic frumos multumesc si gata):D
mamuska
17.12.2009, 12:53:02
Ziua buna, fetelor!:*:*:*
Olga, m-ai facut sa zambesc;)) esti mirifica, abia astept sa-mi spui ce cadou primesti;)):*:*:*:*:*
Gloriuta
17.12.2009, 13:03:12
Da, esti foarte pragmatica, fiecare cu cadourile lui ....
Dar totusi, pentru ca inteleg ca familia lui te cam lasa rece, nu te-ai gandit "sa rupi gura targului" si sa le faci unele cadouri simpatice, asa cum iti plac tine ?
Poate ca simt ceva si incep sa se gandeasca ? Zic si eu....
Buna fetelor!!
Am revenit si am citit mesajele voastre.... maine ies si eu la cumparaturi, dar dupa ce ma trezesc si iau concediu:D
Multumesc pt mesaje: petrecerea a fost super am dansat toata noaptea si am cantat:))
insa sunt franta dupa atatea ore pe drum: 5 dus+ 5 intors#:-S
Va pup!
Noapte buna!!(:|
andreear
17.12.2009, 17:48:04
Buna fetelor!!
Am revenit si am citit mesajele voastre.... maine ies si eu la cumparaturi, dar dupa ce ma trezesc si iau concediu:D
Multumesc pt mesaje: petrecerea a fost super am dansat toata noaptea si am cantat:))
insa sunt franta dupa atatea ore pe drum: 5 dus+ 5 intors#:-S
Va pup!
Noapte buna!!(:|
Noapte buna!!! Spor la cumparaturi maine.....ce bine de unii ca au concediu......
Ce mai ninge afara... daca pana acum vroiam zapada, acum m_am saturat\:D/ , e aiurea ca in week asta vroiam sa mergema la moldova.... asta e mai mult timp pt mine saptamana asta... celor care inca lucrati sa aveti ultimele zile usoare si scurte;;)
andreear
18.12.2009, 14:29:02
Ce mai ninge afara... daca pana acum vroiam zapada, acum m_am saturat\:D/ , e aiurea ca in week asta vroiam sa mergema la moldova.... asta e mai mult timp pt mine saptamana asta... celor care inca lucrati sa aveti ultimele zile usoare si scurte;;)
Ziua buna si de la mine!!!
Week-end frumos sa aveti si bucurati-va de concediu ( cele care au asa ceva)!!!!!:* :* :*
piripii
18.12.2009, 20:38:06
heloo,ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte,dar sunt foarte incantata si as vrea sa va impartasesc si voua bucuria mea.eu sunt din campina dar traiesc in italia de aproape 6 ani,anul trecut de sarbatorile de iarna ne-am intors in romania dar zapada s-a lasat asteptata,la noi nu ninge si vroiam sa-i aratam fetitei noastre.sunt invidioasa ca acum ca nu mergem am auzit ca a nins si ca este frumos.in ajunul craciunului am invitat niste prieteni la noi,il vom imbraca pe un var in mos si vom astepta cuminti sa vedem reactia copiilor.eu am cumparat la toti cadouri,sunt mai mult semnificative nu sunt de valoare dar am tinut mortis sa ne aduca mosul la toti cate ceva.<:-P
mamuska
18.12.2009, 22:31:28
heloo,ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte,dar sunt foarte incantata si as vrea sa va impartasesc si voua bucuria mea.eu sunt din campina dar traiesc in italia de aproape 6 ani,anul trecut de sarbatorile de iarna ne-am intors in romania dar zapada s-a lasat asteptata,la noi nu ninge si vroiam sa-i aratam fetitei noastre.sunt invidioasa ca acum ca nu mergem am auzit ca a nins si ca este frumos.in ajunul craciunului am invitat niste prieteni la noi,il vom imbraca pe un var in mos si vom astepta cuminti sa vedem reactia copiilor.eu am cumparat la toti cadouri,sunt mai mult semnificative nu sunt de valoare dar am tinut mortis sa ne aduca mosul la toti cate ceva.<:-P
Intr-adevar ninge ca in povesti, de mult nu a mai nins asa, imi aduc aminte de iernile din copilarie<:-P
Si la noi in familie se obisnuieste sa ne strangem in seara de ajun cu totii, la nashii sororii mele pentru ca acolo se strang mai multi copii, fratele meu este Mos Craciun si el imparte cadourile, este minunat... copiii sunt cei mai fericiti, spun poezii si stau de vorba cu Mosul;)) Si noi cumparam cadouri pentru toti cei din familie si mici atentii pentru prieteni.
Anul acesta, va fi mai altfel pentru ca ne strangem toti la tara, la bunici, acolo unde am crescut si vom pune cadourile sub brad...abia astept sa vad cum se furiseaza fiecare la brad pentru a strecura cadourile, sper sa nu-l umplem;)) suntem 4 frati, fiecare casatorit si avem 2 nepotei, va dati seama cate cadouri vor fi;))
Sarbatorile de iarna, mi se par cele mai frumoase:x:x:x
luci_ana
19.12.2009, 13:03:48
Neata' fetelor!ce frumos e afara cu atata zapada:-p
ete-te la tine...umbli si pe acii, eu de cand am terminat cu nunta numai pe Bebe stau. Ia ca mai intru si aici.
m1adutza
19.12.2009, 13:34:52
ete-te la tine...umbli si pe acii, eu de cand am terminat cu nunta numai pe Bebe stau. Ia ca mai intru si aici.
umblu' si pe aici cand nu gasesc pe nimeni pe bebe,dar mai umblu si pe forumul mare la beb.:* :*
pup si miresicile:*
piripii
19.12.2009, 20:42:02
hello,sunt de acord cu tine ca sunt cele mai frumoase sarbatori.imi dau lacrimile de dor de tara,de sarbatorile de acolo si de familie si prieteni.:O :O :(( :((
maimuticamica
20.12.2009, 09:32:12
Fetelor,
ce preparate faceti de Craciun si Revelion?
Ca e primul an solo si nush nimic iar al meu cumpara porc ca sa nu duca dorul si n-am idee cum se fac papicile din porcut.
Astept idei de carnaciori, toba, piftie, bla-bla.
olgutza26
22.12.2009, 08:58:50
neata fetelor! a venit iarna si a inghetat firul de net? :P nu mai intra nimeni pe aici? eu sunt inca la scoala. abia maine de la 4 imi incepe vacanta :D
andreear
22.12.2009, 09:00:24
neata fetelor! a venit iarna si a inghetat firul de net? :P nu mai intra nimeni pe aici? eu sunt inca la scoala. abia maine de la 4 imi incepe vacanta :D
Neata draguta!!! Eu mai trag cu ochiul pe aici dar....degeaba!!!!!:*
Gloriuta
22.12.2009, 14:14:20
Fetelor, va pup pe toate ....
Ce mai faceti ? Gata curatenia, pregatirile si cadourile ?
Eu, ca de obicei, sunt in urma cu toate ....
Am o dilema, voi unde petreceti Craciunul ? Noi am fost invitati la ai lui, dar nu am niciun chef, vreau sa stau in Ploiesti, la ai mei, iar sa facem impreuna, cu totii, nici vorba nu poate fi...
Cred ca imi asum riscul de a fi nesuferita si mergem la Ploiesti
andreear
22.12.2009, 14:32:25
Fetelor, va pup pe toate ....
Ce mai faceti ? Gata curatenia, pregatirile si cadourile ?
Eu, ca de obicei, sunt in urma cu toate ....
Am o dilema, voi unde petreceti Craciunul ? Noi am fost invitati la ai lui, dar nu am niciun chef, vreau sa stau in Ploiesti, la ai mei, iar sa facem impreuna, cu totii, nici vorba nu poate fi...
Cred ca imi asum riscul de a fi nesuferita si mergem la Ploiesti
Stai linistita si eu sunt in urma cu multe.....
Noi vom petrece Craciunul cu tot familionul ( si ai mei si ai lui, frate-miu, bunica etc).
Spor la pregatiri!
m1adutza
23.12.2009, 08:39:14
neata!!!!!!!!!!nimeni pe aici?toata lumea este in concediu?:-?
andreear
23.12.2009, 08:41:25
neata!!!!!!!!!!nimeni pe aici?toata lumea este in concediu?:-?
Neata!!! Eu sunt in zona...citeam ce fac copilasii vostri dragi!!!
m1adutza
23.12.2009, 08:44:52
;)) hai ca te asteptam si pe tine la bebei....asteptam vestea cea mare
andreear
23.12.2009, 08:46:41
;)) hai ca te asteptam si pe tine la bebei....asteptam vestea cea mare
Poate anul ce vine...cine stie!!!! Pina atunci ma delectez cu pozele bebeilor vostri si povestile voatre!>:D<
m1adutza
23.12.2009, 08:48:18
esti la servici sau in concediu?
andreear
23.12.2009, 08:50:06
esti la servici sau in concediu?
Teoretic la servici, dar eu lucrez si de acasa...asa ca imbin utilul cu placutul!:-"
Buna fetelor!!
Ce mai faceti?
Eu sunt in plina curatenie, am terminat de cumparat cadouri, astazi termin si curatenia, maine ma apuc de prajituri... am scapat de gatit mancare, face bunica, soacra:-" , mama ... noi mergem doar sa mancam;)) ;))
Va pup!!
m1adutza
23.12.2009, 12:55:35
Buna fetelor!!
Ce mai faceti?
Eu sunt in plina curatenie, am terminat de cumparat cadouri, astazi termin si curatenia, maine ma apuc de prajituri... am scapat de gatit mancare, face bunica, soacra:-" , mama ... noi mergem doar sa mancam;)) ;))
Va pup!!
SPOR LA TREABA!!;-)
noi suntem "musafiri" Sarbatorile acestea ,de Craciun la socrii si de Anul Nou la mama si m-am scos de pregatiri;))
olgutza26
23.12.2009, 13:21:23
salutari si de la bucuresti! eu abia maine vin la ploiesti.
andreear
23.12.2009, 16:38:29
salutari si de la bucuresti! eu abia maine vin la ploiesti.
Pe la ce ora maine? Poate imi faci o vizita....
olgutza26
23.12.2009, 17:57:20
pai vreau sa ajung mai dimineata. probabil pe la 11-12. te sun cand sunt pe drum.
andreear
23.12.2009, 18:00:31
pai vreau sa ajung mai dimineata. probabil pe la 11-12. te sun cand sunt pe drum.
Ok, sunt in zona!!! Te astept!
Te-am votat!!
Buna fetelor!!!
Nu stiu cand revin pe la calculator, de Craciun pe la parinti, de rev plecam la munte asa ca am intrat sa va spun un Craciun Fericit!! si La Multi Ani 2010, sa ne gaseasca sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!!!
maimuticamica
24.12.2009, 15:03:53
Fetelor,
Va urez Sarbatori Fericite, un Craciun de vis si un an Nou bogat, si sa ne auzim la anul sanatoase si cu forte proapete de a scrie pe forum.
Pupicei.
Elena
andreear
24.12.2009, 15:47:40
Dragele mele va doresc sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi!
m1adutza
25.12.2009, 08:09:48
Craciun fericit alaturi de familie si de cei dragi voua!!
claudiam
27.12.2009, 10:33:08
Va spun si eu cu intarziere un Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri pe toate planurile.
olgutza26
03.01.2010, 13:45:28
Eu acum am ajuns din nou in Bucuresti (si am acces iar la net). Un An minunat va doresc si eu si sa vi se intample numai lucruri bune. Va imbratisez pe toate cu tot dragul.
>:D< :*
andreear
03.01.2010, 14:32:57
Un an nou plin de bucurii, impliniri si sanatate va doresc si eu!>:D<>:D<>:D<
Buna dimineata fetelor!!!
Am revenit la munca si pe forum in acelasi timp:D
O zi frumoasa si usoara la servici si pt concediu celor care inca au>:D< >:D<
olgutza26
04.01.2010, 09:49:41
Buna dimineata si de la Bucuresti! >:D<
andreear
04.01.2010, 09:50:48
Buna dimineata si de la Bucuresti! >:D<
Neata !!! Sa aveti o saptamana usoara!
anca_toader
04.01.2010, 23:25:07
Buna, fetelor din Ploiesti
Eram curioasa unde va petreceti voi timpul liber in Ploiesti, eu as dori sa ies mai mult din casa dar sotul spune ca nu avem unde ( mentionez ca nu ma refer la baruri/restaurante). Voi unde mergeti cand vreti sa va relaxati ? >:D<
Buna dimineata fetelor!!
Abia e marti si eu sunt varza cu somnul... vreau week:((
Sa aveti o zi usoara!!>:D<
olgutza26
05.01.2010, 10:19:21
pupici si buna dimineata si de la mine! nici eu nu am o stare prea buna, dar ma rog la Dumnezeu sa treaca mai repede.
Gloriuta
05.01.2010, 10:29:11
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti un An Nou fericit cu sanatate, dragoste si speranta!!!
Am revenit la birou si am un chef de munca.......:D
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti un An Nou fericit cu sanatate, dragoste si speranta!!!
Am revenit la birou si am un chef de munca.......:D
Buna Gloriuta!
Multumim pentru urare, la fel si tu sa ai un 2010, mai bun ca 2009 sau cel putin la fel:)>-
rococris
05.01.2010, 12:55:31
pupici si buna dimineata si de la mine! nici eu nu am o stare prea buna, dar ma rog la Dumnezeu sa treaca mai repede.
Buna Olgutza si celelalte fete,
Va doresc un an nou cat mai bun, fara suparari ci plin numai de zambete si de impliniri atat pe plan profesional cat si cel personal!!!
Cam plictiseala la serviciu, dar astept sa treaca mai repede ziua sa merg acasa :D :D
Pupici la toate!
Gloriuta
05.01.2010, 13:13:09
Fetelor, cum v-au fost sarbatorile ?
Cum ati petrecut la cumpana dintre ani ?
La mine au fost super sarbatorile!
Rev l_am facut la un hotel din Sinaia cu all inclusive, cadou din partea baietilor sa nu mai gatim\:D/
la tine cum a fost?
andreear
05.01.2010, 17:34:59
Salut si pe ziua de azi!
Sarbatorile au fost ff placute, in familie dar au trecut asa de repede....:((:((:((.
Am scris la Intilnire miresici cate ceva ...poate se gasesc doritoare!>:D<>:D<>:D<
anca_toader
05.01.2010, 20:56:53
Toata lumea e in situatia mea de nu prea iese din casa ? :D
andreear
05.01.2010, 21:01:24
Toata lumea e in situatia mea de nu prea iese din casa ? :D
Noi iarna nu prea iesim la plimbare, mai mergem la patinoar...vara avem mai multa activitate! Oricum iarna e si ziua scurta, obositi de la serviciu iar , de regula in week-end plecam in afara orasului la plimbare!
dany_nro
06.01.2010, 11:26:19
La multi ani tuturor , bucurii si impliniri ....nu in ultimul rand O NUNTA ASA CUM VI-O DORITI!
olgutza26
06.01.2010, 11:40:37
neata!! o zi usoara fetele!!! :*
Gloriuta
06.01.2010, 13:59:23
Neata fetele!
Si la mine Sarbatorile au trecut foarte repede!!!. Craciunul a fost frumos, in familie, intai cu ai mei, apoi pe 26 cu ai lui! De Revelion am fugit cateva zile la Roma...cadoul meu de la Mos!
A fost foarte frumos, dar au trecut atat de repede.....
Olgutza, cum esti azi, ai scapat de starea aceea rea ? Sper ca da si ca esti vesela....
maimuticamica
06.01.2010, 20:05:51
Buna,
Eu in timpul liber stau acasa, exact, insa prin curte la aer fie vara fie iarna, zi sau noapte.
In weekend dupa ce termin treaba, ma joc cu cateii tre sa-i impac pe amandoi -o lupoaica geloasa foc si o bichoana agitata ca mine=)) .
Dupa dau drumu la porumbei ca-s indragostita de ei si ii privesc vara ore in sir si ma uimesc de fiecare data.
De primavara pana toamna gradinaresc la flori, zarzavaturi bla, bla nu am decat 500 mp curte dar rosiile ies delicioase - nu va ganditi ca stau la tara ci in Ploiesti.
Iar vara ador sa beau cafeaua dimineata in curte si sa te mangaie soarele pe fata.
Cam asta fac eu si nu ma plictisesc niciodata.
Cand ma plictisesc imi bazai sotul:
[email protected] |-)
Pupicei si asteptam si alte pareri.
anca_toader
06.01.2010, 20:17:24
Buna,
Eu in timpul liber stau acasa, exact, insa prin curte la aer fie vara fie iarna, zi sau noapte.
In weekend dupa ce termin treaba, ma joc cu cateii tre sa-i impac pe amandoi -o lupoaica geloasa foc si o bichoana agitata ca mine=)) .
Dupa dau drumu la porumbei ca-s indragostita de ei si ii privesc vara ore in sir si ma uimesc de fiecare data.
De primavara pana toamna gradinaresc la flori, zarzavaturi bla, bla nu am decat 500 mp curte dar rosiile ies delicioase - nu va ganditi ca stau la tara ci in Ploiesti.
Iar vara ador sa beau cafeaua dimineata in curte si sa te mangaie soarele pe fata.
Cam asta fac eu si nu ma plictisesc niciodata.
Cand ma plictisesc imi bazai sotul:
[email protected] |-)
Pupicei si asteptam si alte pareri.
E foarte frumos asa, dar noi stam la bloc #-o. Ai mei stau la casa si aceeasi viata o au si ei ( numai ca ei locuiesc in alt ora). Nu pot sa zic ca nu imi place la bloc, dar la un moment dat ajungi sa te plictisesti. Iar sotul meu nu vrea sa iesim iarna la munte...ca e frig.#-o#-o
Gloriuta
07.01.2010, 10:43:35
Neata fetele!!!
Dupa mai multe zile posomorate, azi se intrevede soarele..... Sa ne bucuram!
olgutza26
07.01.2010, 11:28:22
Neata fetele!
Si la mine Sarbatorile au trecut foarte repede!!!. Craciunul a fost frumos, in familie, intai cu ai mei, apoi pe 26 cu ai lui! De Revelion am fugit cateva zile la Roma...cadoul meu de la Mos!
A fost foarte frumos, dar au trecut atat de repede.....
Olgutza, cum esti azi, ai scapat de starea aceea rea ? Sper ca da si ca esti vesela....
neata dragele mele. Din pacate pentru inca o buna perioada de timp o sa am aceeasi stare. Sper doar sa se scurteze cat mai mult perioada si sa redevin cum eram de obicei :*
negutescuioanaroxana
07.01.2010, 12:11:50
Buna Miresicilor.
La Multi Ani Pe Anul Asta Ca Nu Am Apucat Sa Intru Pana Acum.
Sa Aveti Un An Mai Bun Plin De Bucurii,roditor Si Multa Sanatate.
La Multi Ani Celor Care Poarta Numele De Ion Sau Ioana.
Cam Atat Pentru Azi.
O Zi Buna Tuturor
anita20052005
07.01.2010, 12:43:24
buna fetelor eu nu am mai reusit sa intru la multi ani pe anu acesta si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca sunt foarte fericita ca a venit si anul nunti va pup dulce aaa era sa uit la multi ani tururor ionilor si ioanelor
Gloriuta
07.01.2010, 13:03:38
neata dragele mele. Din pacate pentru inca o buna perioada de timp o sa am aceeasi stare. Sper doar sa se scurteze cat mai mult perioada si sa redevin cum eram de obicei :*
Olgutza,
Viata este prea scurta ca sa fi trista; de fapt e doar un vis, pe care doar iluziile si spaimele noastre o coloreaza ca fiind reala.
Cred ca ar fi bine sa te scuturi de toate aceste iluzii si spaime si sa traiesti visul, mai departe... Stii cat de bine si frumos va continua visul tau ?
O sa vezi !!! Noi vom fi (tot) aici si vom asculta cum inima ta va rade !!!
andreear
07.01.2010, 13:08:10
Olgutza,
Viata este prea scurta ca sa fi trista; de fapt e doar un vis, pe care doar iluziile si spaimele noastre o coloreaza ca fiind reala.
Cred ca ar fi bine sa te scuturi de toate aceste iluzii si spaime si sa traiesti visul, mai departe... Stii cat de bine si frumos va continua visul tau ?
O sa vezi !!! Noi vom fi (tot) aici si vom asculta cum inima ta va rade !!!
Foarte frumos spus!!!!=D>=D>=D>
Buna dimineata, fetelor!
vineriii... in sfarsit8-}
dar e asa urat afara... ceata...
o zi usoara si scurta!!!
olgutza26
08.01.2010, 11:28:25
neata fetele! week-end placut! :*
anita20052005
11.01.2010, 08:36:21
neata fetelor ce mai faceti voi eu incep pregatirile de luna care vine imi caut rochitaaaa abia astept pupici dulci dulci
andreear
11.01.2010, 08:48:31
neata fetelor ce mai faceti voi eu incep pregatirile de luna care vine imi caut rochitaaaa abia astept pupici dulci dulci
Neata!!!
Sa aveti o saptamana usoara!
olgutza26
11.01.2010, 11:26:14
neata la pranz si de la bucuresti :D
dany_nro
11.01.2010, 12:02:54
Buna dimineatza fetelor ...o saptamana usoara va doresc!
Neata si de la mine.... in pauza de masa:D
Sa aveti o zi cat mai scurta si o saptamana si mai scurta!!
Eu am inceput renovarea in apartamentul nou#:-S
Sambata am proba la rochita si ma duc si la targ;;) , sper sa mai fiu in stare...
Buna dimineata si aici!!
marti... suna deja mai bine:D
va doresc o zi usoara si frumoasa!!!
dany_nro
12.01.2010, 10:18:16
buna dimineatza si de la mine...ipup ce matinala esti;-)
buna dimineatza si de la mine...ipup ce matinala esti;-)
nu chiar matinala... 08:58... hmmm, de fapt si acum imi cad ochii in gura, mi_am facut si eu o cafea: 50 ml cafea, 100 ml apa, 2 pliculete zahar si 2 lapte:)) , ca sa pot sta cu ochii deschisi... desi nu beau cafea, vad ca are un pic de efect:-B :))
anita20052005
12.01.2010, 15:17:16
buna fetelor si de la mine abia acuma am putu intra iupp la ce targ mergi la cel de la romexpo ?? pupici la toate aveti grija de voi:">
buna fetelor si de la mine abia acuma am putu intra iupp la ce targ mergi la cel de la romexpo ?? pupici la toate aveti grija de voi:">
buna,
week asta merg la cel de la palatul parlamentului, iar pe 30 ianuarie merg si la cel de la romexpo...
olgutza26
13.01.2010, 09:40:11
neata fetelor! din experienta de anul trecut, targul de la palatul parlamentului are produsele mai scumpe decat la romexpo. e bine sa va duceti sa probati si sa va alegeti modelele de rochite, dar de cumparat, e mai bine la romexpo
andreear
13.01.2010, 09:42:42
neata fetelor! din experienta de anul trecut, targul de la palatul parlamentului are produsele mai scumpe decat la romexpo. e bine sa va duceti sa probati si sa va alegeti modelele de rochite, dar de cumparat, e mai bine la romexpo
Neata si de la mine!!!
Olgutza, de ce nu schimbi tu poza aia de la avatar??:-\ ( sa nu te superi pe mine ca ti-am zis [-o< [-o< [-o< )
aaalllyyy
13.01.2010, 09:48:37
Multumim pentru info! :*
Neata la toata lumea ! si sa aveti o zi frumoasa ;;)
olgutza26
13.01.2010, 09:51:43
Neata si de la mine!!!
Olgutza, de ce nu schimbi tu poza aia de la avatar??:-\ ( sa nu te superi pe mine ca ti-am zis [-o< [-o< [-o< )
deocamdata e de actualitate. de pe 20 se schimba problema (nu ma supar :* )
andreear
13.01.2010, 09:54:26
deocamdata e de actualitate. de pe 20 se schimba problema (nu ma supar :* )
Tu stii mai bine!!! De abia astept sa ne vedem vineri! Vine si Alina, m-a sunat aseara! :* :* :*
dany_nro
13.01.2010, 10:29:12
Buna dimineatza...si eu voi merge la targul de la palatul parlamentului si imi propusesem la cel de la romexpo sa nu ma mai duc, pe mine ma interesa in mod special costumul de mire caci rochitza eu mi-am luat-o.am mai auzit treaba asta ca e mai avantajos sa cumperi de la romex. si acum parca imi pare rau ca nu voi putea merge la el ...asta e poate gasesc ceva interesant pt buzunarul nostru si la cel de la parlamentului.invitatiile cred ca mai merita cumparate de la targ tinand cont de faptul ca aplica o reducere destul de bunicica la ele:> .
O zii buna tuturor:* !
Buna fetelor!
eu am cam intarziat cu ´neata...
Olgutza multumim pt sfat, asa stiam si eu cel de la romexpo e mai avantajos din toate punctele de vedere, dar am zis sa merg si la asta sa vad ce au... rochita si costumul de mire le luam de la firma direct... dar sa vad cum e la targ:))
olgutza26
14.01.2010, 08:53:00
buna dimineata >:D<
Gloriuta
14.01.2010, 12:37:48
Neata fetelor ! (mai pe la amiaza asa....)
Am avut cateva zile nebune, nebune pe la birou si nu am avut timp de nimic. Mi-a fost dor de voi!!!
Ce mai faceti si ce noutati aveti ? VA pup
Buna fetelor!
Astazi am avut si eu o zi nebuna, abia acum mi_am luat pauza de masa si am intrat sa va salut!
Neata fetelor ! (mai pe la amiaza asa....)
Am avut cateva zile nebune, nebune pe la birou si nu am avut timp de nimic. Mi-a fost dor de voi!!!
Ce mai faceti si ce noutati aveti ? VA pup
Gloriuta, ne intalnim vineri.... tu?
Gloriuta
14.01.2010, 14:01:54
As vrea sa vin in Ploiesti, dar cu nebunia de la serviciu este posibil sa fie nevoie sa lucrez si sambata.
Mi-ar placea sa stam de vorba mai mult la un suc, dar vom vedea...
La intalnire ne luam si sotii ?
As vrea sa vin in Ploiesti, dar cu nebunia de la serviciu este posibil sa fie nevoie sa lucrez si sambata.
Mi-ar placea sa stam de vorba mai mult la un suc, dar vom vedea...
La intalnire ne luam si sotii ?
Aiurea daca lucrezi si sambata... cand ai timp sa ne anunti.
Daca vrei poti veni cu sotul, doar sa nu se plictiseasca de atata vorbaria....;))
olgutza26
15.01.2010, 08:54:00
Neata fetele! O zi usoara! >:D<
Neata fetele! O zi usoara! >:D<
Neata, o zi usoara si scurta!>:D< >:D< >:D<
Buna dimineata, fetelor!
Luni... o zi usoara si o saptamana cat mai scurta!!!
Afara ninge... eu casc non stop(:|
Voi cum va simtiti?
andreear
18.01.2010, 09:46:48
Buna dimineata, fetelor!
Luni... o zi usoara si o saptamana cat mai scurta!!!
Afara ninge... eu casc non stop(:|
Voi cum va simtiti?
Neata si de la mine!!!
Cum a fost la Bucuresti?? Ai gasit ceva sa iti placa? Ai probat rochita?
O saptamana usoara si scurta tuturor!
olgutza26
18.01.2010, 10:09:01
neata fetele! o saptamana usoara! ninge ca in povesti si la Ploiesti?
Neata si de la mine!!!
Cum a fost la Bucuresti?? Ai gasit ceva sa iti placa? Ai probat rochita?
O saptamana usoara si scurta tuturor!
A fost bine la Bucuresti, am probat rochita, am dat si avansul deja;)) , sunt ceva de genul daca ceva imi place, nu caut si al doilea lucru care sa imi placa. Atasez poze imediat ce am un min liber la scarbici...
Apoi am fost la targ, unde am vazut niste verighete dragute si invitatii la fel, au zis ca vin si la romexpo si o sa le luam de acolo.
Da, Olgutza si la Ploiesti ninge ca in povesti.
Imi place poza ta!!!<:-P
Gloriuta
18.01.2010, 11:16:49
Neata fetelor si o saptamana cat mai buna tuturor!
Deja am vazut ca la intalnirea de vineri a fost super !! Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin, am avut foc continuu la birou.... Nici macar la targ nu am ajuns.
Olgutza, ai o noua poza foarte frumoasa!!! Sunt cam in urma cu evenimentele...de ce ai schimbat-o si de ce toate fetele stau cu ochii pe tine ? :-\ (asta daca nu sunt prea curioasa)
va pup pe toate
ps. nu ar fi dragut sa fim la munte acum ?
andreear
18.01.2010, 13:16:18
Salut!!!
Si aici ninge....pacat ca nu am concediu!
Imi place poza!!!!:*
olgutza26
18.01.2010, 14:45:03
Neata fetelor si o saptamana cat mai buna tuturor!
Deja am vazut ca la intalnirea de vineri a fost super !! Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin, am avut foc continuu la birou.... Nici macar la targ nu am ajuns.
Olgutza, ai o noua poza foarte frumoasa!!! Sunt cam in urma cu evenimentele...de ce ai schimbat-o si de ce toate fetele stau cu ochii pe tine ? :-\ (asta daca nu sunt prea curioasa)
va pup pe toate
ps. nu ar fi dragut sa fim la munte acum ?
o sa anunt oficial in data care trebuie. nu mai e asa mult. o sa te pun la curent cu noutatile in curand
Fetelor, o rugaminte, pentru cele care sunteti acum in Bucuresti... cum se circula in oras? ca trebuie sa ajung dupa 17.00 la bucuresti si nu stiu ce sa fac? e ok cat de cat? mai ninge?
olgutza26
18.01.2010, 15:12:40
Fetelor, o rugaminte, pentru cele care sunteti acum in Bucuresti... cum se circula in oras? ca trebuie sa ajung dupa 17.00 la bucuresti si nu stiu ce sa fac? e ok cat de cat? mai ninge?
eu nu am avut nici o problema nici macar de dimineata (iar la gara de nord anuntau ca se merge groaznic). mai ninge, ninsoare din aia marunta.
eu nu am avut nici o problema nici macar de dimineata (iar la gara de nord anuntau ca se merge groaznic). mai ninge, ninsoare din aia marunta.
Multumesc mult!>:D< >:D< >:D<
andreear
19.01.2010, 08:27:49
Neata!!! Sa aveti o zi buna!
La noi ninge fumos iar eu trebuie sa ies din barlog ca am multa treaba!:(( :(( :((
Va pup!>:D< >:D< >:D<
Buna dimineata!!!
intr_adevar afara ninge frumos, eu nu ma puteam ridica din pat... cred ca o sa racesc, daca nu am racit deja:D
O zi frumoasa!
Gloriuta
19.01.2010, 12:19:08
Neata fetele!!!
La Bucuresti inca ninge ca in povesti... e totul alb si frumos !! Iar mie numai la munca nu imi sta capul !
Sa aveti o zi usoara!
Neata fetele!!!
La Bucuresti inca ninge ca in povesti... e totul alb si frumos !! Iar mie numai la munca nu imi sta capul !
Sa aveti o zi usoara!
Nu esti singura... ce as vrea sa fiu la munte pe partie, cu punga:)) pe zapada.
Gloriuta tu ce ai mai facut pt nunta, avem acelasi cronometru>:D<
Gloriuta
19.01.2010, 12:39:54
Ipup, in privinta aranjamentelor de nunta sunt varza. Personal nu am facut mai nimic.
In afara de faptul ca am foto si cameraman (un prieten ziarist care aduce echipa de la ziar) nu am facut mare lucru.
Formatia o sa fie de la Restaurant si nu am de gand sa o schimb, pentru ca pare OK
Hainutele le voi lua atunci, aproape de eveniment!:D
Invitatiile mi le face nasa cadou (are un prieten la nu stiu ce tipografie, deci e oarecum rezolvata). Va trebui sa aleg modelul undeva prin aprilie - mai.
Cat despre marturii, pahare, tema nuntii etc.. ma gandesc foarte serios sa renunt.
Ipup, in privinta aranjamentelor de nunta sunt varza. Personal nu am facut mai nimic.
In afara de faptul ca am foto si cameraman (un prieten ziarist care aduce echipa de la ziar) nu am facut mare lucru.
Formatia o sa fie de la Restaurant si nu am de gand sa o schimb, pentru ca pare OK
Hainutele le voi lua atunci, aproape de eveniment!:D
Invitatiile mi le face nasa cadou (are un prieten la nu stiu ce tipografie, deci e oarecum rezolvata). Va trebui sa aleg modelul undeva prin aprilie - mai.
Cat despre marturii, pahare, tema nuntii etc.. ma gandesc foarte serios sa renunt.
Sa renunti la marturii, pahare, tema nuntii... nu la nunta, nu?:))
si eu la fel nu stiu de ce sa ma mai apuc... am dat insa comanda de rochita sa mi_o aduca in mai... am vazut niste invitatii dragute si verighete la targ... astept targul de la romexpo...
aranjamentele florale am o tipa cu care trebuie sa ma intalnesc sa discut, dar nu stiu cand, trebuie sa o sun:D
Mult succes!!
Gloriuta
19.01.2010, 13:27:21
O da, am uitat de aranjamentele florale!!
De fapt, mereu imi scapa cate ceva de pe lista, noroc ca mai stau pe forumul asta si imi mai aduc aminte...
Spor la pregatiri si tie! Ma bucur ca ai ales rochita, ai scapat de o grija importanta! Eu nici macar nu stiu ce vreau, asa ca idee.. Imi plac o suta de modele si tot am senzatia ca mai am timp sa ma hotarasc, ca nu trebuie sa aleg acum!!!
Gloriuta
19.01.2010, 13:28:22
Sa renunti la marturii, pahare, tema nuntii... nu la nunta, nu?:))
si eu la fel nu stiu de ce sa ma mai apuc... am dat insa comanda de rochita sa mi_o aduca in mai... am vazut niste invitatii dragute si verighete la targ... astept targul de la romexpo...
aranjamentele florale am o tipa cu care trebuie sa ma intalnesc sa discut, dar nu stiu cand, trebuie sa o sun:D
Mult succes!!
OOOOO, la nunta nu renunt cu niciun chip!!!:))
deja ma simt mai bine... miercuri, afara ninge, stratul de zapada creste:D
voi ce faceti?
>:D< >:D< >:D< >:D<
andreear
20.01.2010, 08:33:31
deja ma simt mai bine... miercuri, afara ninge, stratul de zapada creste:D
voi ce faceti?
>:D< >:D< >:D< >:D<
Neata!!!
E foarte frumos afara, eu nu pot sa imi scot masina din parcare....se pare ca ma voi odihni mai mult azi:)) !
negutescuioanaroxana
20.01.2010, 10:48:00
buna fetelor.
ce ziceti de vremea asta?
la noi la cornu nu a urcat nici autobuzul........deci,miscare de dimineata.
sincer mie imi place zapada,dar de data asta m-am saturat de ea.
o zi buna la toata lumea si spor la partie
Gloriuta
20.01.2010, 13:49:40
Buna fetelor!
In Bucuresti ninge de doua zile fara incetare....totul e atat de alb, incat iti trebuie ochelari de soare... iar eu am treaba:D
Buna dimineata fetelor!
Eu nu am nici un chef de treaba astazi, abia astept sa treaca si ziua asta...
Olgutza:D ce faci?>:D<
O zi frumoasa!!
andreear
21.01.2010, 08:28:59
Buna dimineata fetelor!
Eu nu am nici un chef de treaba astazi, abia astept sa treaca si ziua asta...
Olgutza:D ce faci?>:D<
O zi frumoasa!!
Neata!
Nici eu nu am chef de nimic azi! Ieri m-am intilnit cu Olgutza, era bine! A scapat! E in Ploiesti si nu are internet dar zicea ca ar vrea sa ajunga pe la o prietena zilele astea ca sa va povesteasca ea mai multe detalii!
Pupici!>:D<
negutescuioanaroxana
21.01.2010, 09:21:51
neata fetelor!
brrrrrrrrrrrrrrrr,ce vreme nasoala mi-au inghetat picioarele si prin cizmele cu blana.
bine ca azi e joi ,mai am ozi si scap si de saptamana asta.
voi cum mai sunteti?
cum stati cu frigul?
pupici
anita20052005
21.01.2010, 10:22:08
nasol cu vrema eu m-am ales cu o raceala pe cinste abia stau la birou astept sa se faca 4 sa o tai va pup si aveti grija sa nu raciti
andreear
22.01.2010, 08:20:42
Neata!!!
Sa aveti o zi scurta!!! Vine week-endul!!!>:D< >:D< >:D<
Buna dimineata!!!
Andreea ce matinala esti astazi...;-)
week_end... soommmnnnnn!!!!:))
dany_nro
22.01.2010, 10:09:32
buna dimineatza si de la mine...cum se anuntza week-endul la voi? eu cu frigul asta nu prea ma incumet sa plec pe undeva cu toate ca ar cam trebuii sa ajung pe la ai mei la campina...dar cred ca zic pas si week-endul asta ...
negutescuioanaroxana
22.01.2010, 10:53:58
neata,sau mai bine buna ziua
e vineri,e ultima zi din saptamana,e weekend
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ce faceti in weekend?
pe unde va refugiati?
pupici
dany_nro
22.01.2010, 13:51:18
Miresici de 2010 si nu numai ,ce parere aveti despre ofertele pt luna de miere? am urmarit cateva site-uri si mi-a placut ce am vazut...v-ati gandit unde veti merge? cam ce destinatii preferati?
eu nu m-am hotarat inca dar stiu ca nu vreau sa merg in luna de miere sa vizitez orase sa fiu contra timp mereu...o sa avem timp destul dupa ....ma gandeam la turcia (am auzit ca stiu sa faca turism iar conditiile sunt super)croatia poate grecia.../:)
In majoritatea tarilor din lume, zilele de sarbatori legale care cad in
weekend sunt recuperate in zile libere de Luni pana Vineri sau prin zile
de concediu. (UK, Spania, Franta, Noua Zeelanda...)
Daca reusim sa ne mobilizam, am putea influenta crearea unui proiect de
lege care sa sustina aceasta cauza. Este un drept al nostru, pentru care
putem lupta impreuna.
Va rugam semnati aceasta petitie
<http://www.petitieonline.ro/petitie-p52815047.html (http://www.petitieonline.ro/petitie-p52815047.html)> !
dany_nro
22.01.2010, 14:32:44
putem lupta impreuna.
<http://www.petitieonline.ro/petitie-p52815047.html (http://www.petitieonline.ro/petitie-p52815047.html)> !
semnata;-)
andreear
22.01.2010, 15:24:45
putem lupta impreuna.
Semnat!!!!
negutescuioanaroxana
22.01.2010, 16:15:19
Semnat!!!!
semnat.....=D>=D>
olgutza26
23.01.2010, 13:01:12
Buna fetelor!
Am revenit cu vesti! Oficial, de miercuri 20.01 sunt DOMNISOARA:"> . Din pacate casnicia noastra nu a mers. Dar asta nu insemna ca va parasesc :grouphug: .
Va pup pe toate si va multumesc celor care m-ati sprijinit cand aveam mai multa nevoie
m1adutza
24.01.2010, 10:22:59
Buna fetelor!
Am revenit cu vesti! Oficial, de miercuri 20.01 sunt DOMNISOARA:"> . Din pacate casnicia noastra nu a mers. Dar asta nu insemna ca va parasesc :grouphug: .
Va pup pe toate si va multumesc celor care m-ati sprijinit cand aveam mai multa nevoie
nici nu stiu ce sa-ti spunnnn...cred ca "imi pare rau" e cel mai des auzita....eu atat iti spun CAPUL SUS si SA FII TARE!
te pup
olgutza26
24.01.2010, 16:41:16
nici nu stiu ce sa-ti spunnnn...cred ca "imi pare rau" e cel mai des auzita....eu atat iti spun CAPUL SUS si SA FII TARE!
te pup
Multumesc mult! Pupici >:D<
Buna dimineata!!
O zi de luni usoara, scurta si calda!!!:D
Eu m_am imbracat atat de gros ca abia ma mai misc:))
Olgutza, nici nu te_am fi lasat sa ne parasesti>:D< >:D< >:D< >:D<
negutescuioanaroxana
25.01.2010, 09:32:45
Buna fetelor!
un sut in fund ,un pas inainte,poate asa e mai bine,nu stiu,daca tu ai luat decizia asta inseamna ca asa e cel mai bine.
ai acum ai experienta si viata merge inainte.
si de parasit.....ce vorba e asta?
pupici si ai grija de tine.
negutescuioanaroxana
25.01.2010, 09:34:51
neata fetelor.
frig,frig si iar frig
mi-e dor de zilele cu soare.
o saptamna usoara tuturor si o zi de luni cat mai linistita.
va pup
andreear
25.01.2010, 09:49:08
Neata si de la mine!!!
Sa aveti o saptamana usoara!:*
olgutza26
25.01.2010, 10:47:42
neata si de la bucuresti (inca). pregatesc o escapada in curand <:-P ;;)
Gloriuta
25.01.2010, 11:22:19
Neata fetelor si va pup pe toate!
Olgutza, am ramas fara grai...."Povestile" noastre se apropiau cel mai mult, asa ca pot sa spun ca am avut o mare surpriza.
Ce sa mai zic, mai ieri faceam surprize - surprize impreuna...
Imi pare rau, dar asa cum te-am cunoscut eu pe tine (atat cat am putut) sunt sigura ca ai luat decizia cea mai buna !!!
Mult noroc in drumul cel nou!
olgutza26
25.01.2010, 11:33:00
Neata fetelor si va pup pe toate!
Olgutza, am ramas fara grai...."Povestile" noastre se apropiau cel mai mult, asa ca pot sa spun ca am avut o mare surpriza.
Ce sa mai zic, mai ieri faceam surprize - surprize impreuna...
Imi pare rau, dar asa cum te-am cunoscut eu pe tine (atat cat am putut) sunt sigura ca ai luat decizia cea mai buna !!!
Mult noroc in drumul cel nou!
:* >:D<:* >:D<
Gloriuta
25.01.2010, 11:53:13
Faci petrecere ? Unde ai planuit sa evadezi ?
anita20052005
25.01.2010, 12:39:00
buna fetelor la campina mori de frig sunt -16 grade barrrrr abia astept sa se faca 4 sa fug acasa la caldura
Olguta imi pare rau dar dupa motto:Viata merge inainte fi tare si o sa fie bine pupcic dulci o saptamana cat mai usoara
olgutza26
25.01.2010, 13:36:29
Faci petrecere ? Unde ai planuit sa evadezi ?
nu fac petrecere, dar evadez un pic din rutina in care m-am complacut in ultima perioada.
Gloriuta
25.01.2010, 13:58:51
Olgutza, pot sa te intreb ce anume te-a determinat sa iei asa o decizie?
Ma tot gandesc ca si al meu e plecat 3/4 din timp, ca nu am o relatie prea buna cu socrii si ca uneori m-am intrebat daca e bine sa merg pana la capat ...
Buna dimineata(:|
Vreau acasa, un concediu ceva... macar o zi libera:|
olgutza26
26.01.2010, 10:27:36
Neata. Eu sunt inca acasa. :-$ Ma pregatesc sa plec. O zi usoara!:*
olgutza26
26.01.2010, 13:33:20
Fetelor, se vede ca aveti treaba pe la serviciu. Nimeni nu da nici un semn de viata! Serviciu usor! >:D<
Fetelor, se vede ca aveti treaba pe la serviciu. Nimeni nu da nici un semn de viata! Serviciu usor! >:D<
Da, intr_adevar la mn e groaza la scarbici... si apoi daca nimeni nu zice nimik as vb singura dupa...:)
andreear
27.01.2010, 07:47:56
Neata!!!!
Sa aveti o zi buna si scurta!
Eu mor de somn si am atata treaba......
olgutza26
27.01.2010, 08:49:28
Neata. Pe mine m-a trezit sefu de dimineta sa vin de urgenta la facultate. Am ajuns in 30 de min, dar va dati seama ca sunt buimaca :-$
O zi usoara tuturor! >:D<
Buna dimineata, v aspun si eu...
mi_am mai facut un ceai, desi toate zilele astea am baut numai ceai;)) , tot cred ca voi raci in curand.
La Ploiesti ninge mic si des;))
O intrebare fetelor, unde gasesc si eu o sala de ping pong in Ploiesti?
Eu cu iubitul ne_am cuplat la un meci de ping pong acum 1 an :-" si vrem sa sarbatorim;;)
olgutza26
27.01.2010, 09:40:38
Buna dimineata, v aspun si eu...
mi_am mai facut un ceai, desi toate zilele astea am baut numai ceai;)) , tot cred ca voi raci in curand.
La Ploiesti ninge mic si des;))
O intrebare fetelor, unde gasesc si eu o sala de ping pong in Ploiesti?
Eu cu iubitul ne_am cuplat la un meci de ping pong acum 1 an :-" si vrem sa sarbatorim;;)
am doua propuneri, avand in vedere ca nu cunosc nici o sala in ploiesti:
- mergeti in acelasi loc in care v-ati cunoscut
- improvizati in sufragerie o masa de ping pong;))
andreear
27.01.2010, 10:52:25
Super a doua idee!!!
Cand ajungi in Ploiesti?
Mersi mult pr tips_uri, insa atunci eram intr_o vila la Sinaia;)) , iar sufrageria noastra inca nu e gata...;;) , asa ca mai trebuie sa caut\:D/
Gloriuta
27.01.2010, 11:22:33
Buna fetelor!
Ipup, La multi ani!
Nu trebuie sa scapati momentul! Faptul ca sufrageria nu este gata, cred ca este un avantaj pentru amenajarea mesei de ping-pong!<:-P
Buna fetelor!
Ipup, La multi ani!
Nu trebuie sa scapati momentul! Faptul ca sufrageria nu este gata, cred ca este un avantaj pentru amenajarea mesei de ping-pong!<:-P
Multumim!
Tocmai asta e problema, nu avem masa in sufragerie inca:)) ar trebui sa jucam pe cutiile de la electrocasnice, depozitate in sufragerie...
Am gasit insa 3 locatii, sala doroftei, sala olimpia si inca o sala langa un bar pe 23 august...
olgutza26
27.01.2010, 12:40:48
Super a doua idee!!!
Cand ajungi in Ploiesti?
Nu stiu daca ajung in week-end-ul asta. vorbim la un telefon, daca e. :*
olgutza26
27.01.2010, 12:45:09
Mersi mult pr tips_uri, insa atunci eram intr_o vila la Sinaia;)) , iar sufrageria noastra inca nu e gata...;;) , asa ca mai trebuie sa caut\:D/
de ce nu mergeti in week-end la aceeasi vila? ;;) sa retraiti sentimentul exact
olgutza26
28.01.2010, 07:57:46
Buna dimineata fetele! Pupici de la Bucuresti! O zi usoara!!! >:D<
negutescuioanaroxana
28.01.2010, 09:31:10
buna dimineata.
e joi ,mai avem o zi si vine weekendul.
sa aveti o zi plina de relaxare si zambete.
mamuska
28.01.2010, 10:09:13
Neata, fetelor!!>:D<>:D<>:D<>:D<
Olga, ce faci???? Cand bem sampania??:))>:D<>:D<>:D<>:D<
olgutza26
28.01.2010, 10:27:50
Neata, fetelor!!>:D<>:D<>:D<>:D<
Olga, ce faci???? Cand bem sampania??:))>:D<>:D<>:D<>:D<
poate maine seara, daca ma dumiresc unde e cafeneaua aia. ;;)
anita20052005
28.01.2010, 10:30:29
neata fetelor ce mai faceti eu ma bucur ca e joii si maine am program scurt vine cineva cumva sambata la targul de la romexpo???
Buna ziua:D si de la mine!
Ce bine ca e joi...
Olgutza: asa vroiam initial sa mergem la aceeasi vila, dar eu as vrea sa merg in week_end asta la targul de la romexpo... mergem maine seara la doroftei sa ne batem cu mingi de ping pong:))
Voi ce mai faceti? ce mai ziceti?>:D<
liniste si pace pe forum, nu mai zice nimeni nimik.........
eu printre altele caut destinatie pt luna de miere:D
olgutza26
29.01.2010, 08:27:11
Neata! inca un mic pic si incepe week-end-ul!!!!!!!!!!<:-P <:-P
anita20052005
29.01.2010, 09:03:50
neata si de la mine iupp ai gasit ceva oferte pt luna de miere ca eu am gasit ofrete doar pe 2009 pe saiturile agentilor .pupici
olgutza26
29.01.2010, 09:13:59
fetelor,
alegeti-va destinatia si incercati sa va organizati pe cont propriu, parerea mea. eu zic ca iesiti mult mai ieftin. eu gasisem anul trecut in tenerife 7 zile 1200 euro, iar la agentii sub 2500 de euro nu gasisem. mi se pare ca oricum diferenta e substantiala.
Neata fetelor!
Eu sunt franta, dar mai am un pic.... si astazi e porgram scurt^:)^
Anita am gasit ceva... dar nu prea ma impac cu temperaturile unde am gasit... si am gasit si altceva friguros, dar nu vrea iubitul meu:-"
mai caut;))
eu am cerut oferte direct de la agentii
negutescuioanaroxana
29.01.2010, 09:59:27
neata fetelor
iupiiiiiii,e vineri,deci incepe weekwndul
va doresc un sf de saptamana relaxant.
spor la pregatiri
Gloriuta
29.01.2010, 11:55:49
Buna fetelor,
Pentru luna de miere as vrea o destinatie exotica.
Uitandu-ma si la preturi, cred ca cel mai potrivit ar fi Tenerife.
Olguta, tu cum ai facut combinatia de 1200 Euro ?
poi eu am gasit in maldive, 8 zile cu 1600 euro, avion inclus... dar la agentie.
Gloriuta
29.01.2010, 12:03:50
poi eu am gasit in maldive, 8 zile cu 1600 euro, avion inclus... dar la agentie.
serios ? in ce perioada ?
serios ? in ce perioada ?
intre 27 iulie-7 august 2010, ne alegem noi 8 zile.
olgutza26
29.01.2010, 12:25:24
Buna fetelor,
Pentru luna de miere as vrea o destinatie exotica.
Uitandu-ma si la preturi, cred ca cel mai potrivit ar fi Tenerife.
Olguta, tu cum ai facut combinatia de 1200 Euro ?
hotelul il rezervasem prin booking, iar transportul bucuresti-madrid, madrid-tenerife cu low-cost (de aici cu wizz,parca, iar de la madrid cu vueling, o companie spaniola), dar nu am mai mers.
olgutza26
29.01.2010, 12:29:39
Gloriuta, vii in ploiesti in week-end sau ramai in Bucuresti?
Gloriuta
29.01.2010, 12:47:04
Gloriuta, vii in ploiesti in week-end sau ramai in Bucuresti?
Raman in Bucuresti, am de munca. Tu ?
Gloriuta
29.01.2010, 12:48:01
Super, noi vom putea doar in august.
olgutza26
29.01.2010, 13:02:25
Raman in Bucuresti, am de munca. Tu ?
si eu tot in bucuresti. nu merg la ploiesti week-end-ul asta.
Gloriuta
29.01.2010, 13:18:10
Stii, eu cand am avut o perioada foarte albastra a vietii mele, mi-am luat mama de mana (tatal meu a murit acum 4 ani) si am plecat in week-enduri prelungite pe la Viena, pe la Praga...
A fost extraordinar, eu mi-am spalat un pic creierul, iar mama a fost cel mai fericit om din lume.
Poate merita sa incerci, nu preupune un efort financiar prea mare.
Mi-am permis sa-ti spun asta, fiindca vizai o escapada...
olgutza26
29.01.2010, 13:22:02
Stii, eu cand am avut o perioada foarte albastra a vietii mele, mi-am luat mama de mana (tatal meu a murit acum 4 ani) si am plecat in week-enduri prelungite pe la Viena, pe la Praga...
A fost extraordinar, eu mi-am spalat un pic creierul, iar mama a fost cel mai fericit om din lume.
Poate merita sa incerci, nu preupune un efort financiar prea mare.
Mi-am permis sa-ti spun asta, fiindca vizai o escapada...
sincera sa fiu, viena sau praga mi-ar face mai mult rau sa le revizitez, de asta m-am orientat spre alte destinatii ;)
Gloriuta
29.01.2010, 13:29:25
Normal, era numai cu titlu de exemplu...
Gloriuta
29.01.2010, 13:53:24
imi poti trimite un pm cu numele agentiei, te rog ?
O noua saptamana, o noua luna, aceeasi zi de luni lungaaaaaaa si insuportabila:D
Gloriuta ai pm cu honeymoon\:D/
Gloriuta
01.02.2010, 09:54:25
Neata fetelor si o noua luna plina de bucurii!!!
Ipup, multumesc pentru PM.
Olgutza, scuza-ma te rog, dar abia azi am citit si PM de la tine (cautandu-l pe al lui Ipup). Sunt de acord si mi-ar placea! Am citit si ma tot minunez....Toata admiratia pentru tine!
olgutza26
01.02.2010, 11:07:34
Neata fetele si de la mine (mai pe aproape de pranz ce e drept :D ) >:D<
Ipup, cum a fost la targ? ai gasit ce ai dorit?
Gloriuta, stai linistita in privinta pm. Vorbim noi mai multe cand ne vedem la o cafeluta. :*
m1adutza
01.02.2010, 13:48:30
buna fetelor!
de Strumf mai stiti ceva?:-p
olgutza26
01.02.2010, 14:46:37
Strumf e super ocupata la serv, dar a zis ca nu ne-a uitat si revine cat de repede poate in forta :D
Buna fetelor!!
Olgutza, la targ nu am gasit nimik, erau numai rochite ceea ce eu mi_am dat comnada deja, in rest un singur stand cu verighete, unde era imbulzeala mare si alte 2-3 cu aranjamente florale si invitatii, pe care le vazusem si la targul anterior... am fost dezamagita:|
Tu unde faci escapada? ;))
O zi usoara si scurta!!!>:D< >:D< >:D< >:D<
Gloriuta
02.02.2010, 11:11:48
Neata fetelor !
Va pup, sa aveti o zi cat mai usoara ! (nu asa cum am eu)
Neata fetelor !
Va pup, sa aveti o zi cat mai usoara ! (nu asa cum am eu)
nu cred ca vreuna dintre noi se poate lauda cu vreo zi usoara:-"
dar trecem si de ziua de marti:D
flory2177
03.02.2010, 08:27:59
Inca o zi urata...sper sa nu fie pentru toate asa
Buna dimineata fetelor!!
Eu iau micul dejun la munk:d
Deja miercuri suna bine pt mn;)) mai e un pic...
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
negutescuioanaroxana
03.02.2010, 10:28:01
neata fetelor.
haideti ca e miercuri azi,a trecut mai repede saptamana asta (cel putin ptr mine).
si nu uitati
zambiti:))maine poate fi mai rau.
Buna fetelor! ce faceti?
Chiar toate am fost busy astazi nu am intrat nici una pe forum... eu una abia am avut timp sa gust ceva la pranz...
Maine plec devreme de la servici... ^:)^ , dar apoi plecam la Pitesti.
Asa ca va zic week_end placut de astazi!!
andreear
04.02.2010, 18:05:51
[quote=ipup;2936502]Buna fetelor! ce faceti?
Chiar toate am fost busy astazi nu am intrat nici una pe forum... eu una abia am avut timp sa gust ceva la pranz...
Maine plec devreme de la servici... ^:)^ , dar apoi plecam la Pitesti.
Asa ca va zic week_end placut de astazi!![/quot
Week-end placut si tie!!!
Petrecere frumoasa la Pitesti!>:D< >:D< >:D<
strumf08
05.02.2010, 10:09:19
buna dimineata!
long time no see...
ce mai faceti?
buna dimineata!
long time no see...
ce mai faceti?
Hello!!
Dana, ce bine imi pare sa te "citesc";))
noi facem bine, ca de obicei... dar tu ce ai facut atata timp absenta, am auzit ca ai fost busy rau la munk>:D<
Fetelor, am mai intrat si astazi un pic, nu pot sta departe:))
strumf08
05.02.2010, 11:03:25
Hello!!
Dana, ce bine imi pare sa te "citesc";))
noi facem bine, ca de obicei... dar tu ce ai facut atata timp absenta, am auzit ca ai fost busy rau la munk>:D<
Fetelor, am mai intrat si astazi un pic, nu pot sta departe:))
da...de la nunta, cand am stat acasa vreo 3 sapt, m-am dat peste cap, plus ca de sarbatori am avut alte 3 sapt de co....si am ramas in urma rau..acum multumesc lui Dumnezeu mi-am revenit ;-)
andreear
05.02.2010, 13:05:38
da...de la nunta, cand am stat acasa vreo 3 sapt, m-am dat peste cap, plus ca de sarbatori am avut alte 3 sapt de co....si am ramas in urma rau..acum multumesc lui Dumnezeu mi-am revenit ;-)
Welcome back!!!!
Ce faceti dna?
strumf08
05.02.2010, 13:44:59
Welcome back!!!!
Ce faceti dna?
thank you
foarte bine fac, dvs?>:D<
andreear
05.02.2010, 13:47:32
thank you
foarte bine fac, dvs?>:D<
Muncim cu drag si spor!!!! Evident ghilimelele stau ff bine acolo unde trebuie!!! Cand ne vedem la un suc?
strumf08
05.02.2010, 14:03:38
Muncim cu drag si spor!!!! Evident ghilimelele stau ff bine acolo unde trebuie!!! Cand ne vedem la un suc?
foarte bine asa si trebuie, spor la munci ;))
cat despre suc....=))=))=))=))=))=)) din pacate habar nu am....am un program din ce in ce mai incarcat si dupa-amiaza...asa ca mai bine zi tu si mai vedem....
andreear
05.02.2010, 14:06:57
foarte bine asa si trebuie, spor la munci ;))
cat despre suc....=))=))=))=))=))=)) din pacate habar nu am....am un program din ce in ce mai incarcat si dupa-amiaza...asa ca mai bine zi tu si mai vedem....
Pai nu temini la 4 programu??? Sau lucrezi extra?
strumf08
05.02.2010, 14:20:18
Pai nu temini la 4 programu??? Sau lucrezi extra?
ba da....
e vorba de activitati "extracurriculare"...;-), gen aerobic, un masaj din cand in cand, o dupa-amiaza pt gatit (ca mie imi ia mult sa fac orice =))), un tur saptamanal in carrefour.....pana si colegii sotului deja stiu ca vinerea el se duce la carrefour...as vrea sa ma duc si la dansuri, dar deja nu-mi mai ajung zilele din saptamana...:-s
andreear
05.02.2010, 14:22:42
ba da....
e vorba de activitati "extracurriculare"...;-), gen aerobic, un masaj din cand in cand, o dupa-amiaza pt gatit (ca mie imi ia mult sa fac orice =))), un tur saptamanal in carrefour.....pana si colegii sotului deja stiu ca vinerea el se duce la carrefour...as vrea sa ma duc si la dansuri, dar deja nu-mi mai ajung zilele din saptamana...:-s
Mai de cand te-ai maritat te-ai facut femeie de casa, bravo tie!!!! Ar trebui sa ne intilnim poate se ia si la mine!!!:)) :)) :)) Dar tot sper sa iti faci timp sa ne vedem la un suc odata, cand ajunge si Olga, si Alina....
strumf08
05.02.2010, 14:28:15
Mai de cand te-ai maritat te-ai facut femeie de casa, bravo tie!!!! Ar trebui sa ne intilnim poate se ia si la mine!!!:)) :)) :)) Dar tot sper sa iti faci timp sa ne vedem la un suc odata, cand ajunge si Olga, si Alina....
ei na....cam asa am programul de vreo 2 ani....sa-ti povestesca fetele, ca la ultimele 2 intalniri, am venit direct de la aerobic...:-"
andreear
05.02.2010, 15:22:47
ei na....cam asa am programul de vreo 2 ani....sa-ti povestesca fetele, ca la ultimele 2 intalniri, am venit direct de la aerobic...:-"
Nu doar la ultimele doua intilniri....dar noi am mai facut o intilnire la care nu ai fost prezenta, sper ca data viitoare sa iti faci timp sa ajungi, chiar daca direct de la aerobic!
Gloriuta
05.02.2010, 15:51:08
Buna fetelor!
Stumfisor, bine ai revenit !!!
O zi ti-a trebuit si deja ai activat tot forumul. Ar trebui sa iti dam un premiu pentru cea mai buna activitate....
Ne-a fost dor de tine, asa ca mai lasa aerobica si mai stai si cu noi, macar din cand in cand.>:D<
juillet
07.02.2010, 17:59:06
Fetelor...poate ma ajutati si pe mine cu o informatie, va rog din suflet. Nu stiu unde sa afises acest mesaj.
Sora mea isi cauta cu disperare un loc intr-un camin de nefamilisti din Campina, insa nu gasesc pe internet niciun contact. Sau daca stiti vreo garsoniera, ceva mai ieftina in Campina v-as ramane recunoscatoare (sora mea lucreaza la salvare in Campina si stiti si voi cum e cu salariul la stat). Orice informatie este binevenita.
Va multumesc mult.
andreear
08.02.2010, 08:46:34
Neata!!!
Sa aveti o saptamana usoara!!!:* :* :*
negutescuioanaroxana
08.02.2010, 09:37:30
neata.
o saptamana cat mai usoara si de la campina.
va pup.
Buna dimineata si de la mine!!
Dupa un week_end inzapezit, am ajuns si la servici cu greu:))
O zi frumoasa!!
andreear
08.02.2010, 10:53:49
Buna dimineata si de la mine!!
Dupa un week_end inzapezit, am ajuns si la servici cu greu:))
O zi frumoasa!!
Bina ce ai ajuns la servici!!! Cum a fost la Pitesti?