Versiunea completa : Off-topicul miresicilor din Arges
Pagini :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
ayana2010
04.04.2007, 12:35:02
am creat sub asta ca sa nu mai facem toata ziua subiecte si sa scriem doar 2 mesaje in ele... sa zicem ca tine si de off topic, dar si diverse in legatura cu nunta<:-P
ayana2010
04.04.2007, 12:35:57
unde gasesc in pit tubulete pt baloane de sapun? mi-au dat fetele idei pt iesirea de la primarie... aveti idee?
rocsi6666
04.04.2007, 14:23:31
unde gasesc in pit tubulete pt baloane de sapun? mi-au dat fetele idei pt iesirea de la primarie... aveti idee?
daca te referi la acelea de jucarie sa zic asa, ptr. copii, la gasesti in librarii...cand le iei, sa le verifici termenul de garantie si sa nu le iei cu mult timp inainte, ca nu mai fac baloane frumoase....mie imi plac la nebunie, trebuie sa iti iei "flower girl" ptr. ele, ca presupun ca nu vor sufla toti de zor la balonashe...;))
ayana2010
04.04.2007, 16:15:28
daca te referi la acelea de jucarie sa zic asa, ptr. copii, la gasesti in librarii...cand le iei, sa le verifici termenul de garantie si sa nu le iei cu mult timp inainte, ca nu mai fac baloane frumoase....mie imi plac la nebunie, trebuie sa iti iei "flower girl" ptr. ele, ca presupun ca nu vor sufla toti de zor la balonashe...;))
ar fi chiar tare... sa iesim de la primarie si 40 de persoane (Cel putin) sa faca balonase... sa nu ne mai tina nimeni flori....=))
o sa cumpar vreo 6...le dau prietenelor mele ca stiu eu cum fac baietii.. ar fi in stare sa-si dea unul in fata celuilalt si de noi sa uite [-( ...
merci ca mi-ai spus cu termenul de valabilitate.. o sa le iau mai atunci ;-)
ayana2010
04.04.2007, 23:01:22
arinutza, tin sa-ti spun ca poza ta de la avatar e imaginea unui magazin de sex shop... un panou f mare pe magheru... de fiecare data cand trec pe acolo imi amintesc de tine :D :*
irina
05.04.2007, 00:34:36
arinutza, tin sa-ti spun ca poza ta de la avatar e imaginea unui magazin de sex shop... un panou f mare pe magheru... de fiecare data cand trec pe acolo imi amintesc de tine :D :*
Si eu l-am vazut saptamana trecuta si incercam sa-mi scotocesc in minte sa-mi dau seama unde l-am mai vazut... ceea ce am reusit dupa vreo doua zile... cand l-am vazut din nou...:D...
ayana2010
05.04.2007, 10:51:47
rocsi6666, mai ai un mesaj si o vei fi printesa <:-P <:-P =D> =D>
arinutza
05.04.2007, 11:56:34
Aoleoooooooooooooooooo, pai de ce nu mi-ati spus pana acum, ca il scimbam mai devreme (:| si eu care ream tare mandra ca tipa era super...=)) :gen_04: :gen_01:
ayana2010
05.04.2007, 13:12:01
Aoleoooooooooooooooooo, pai de ce nu mi-ati spus pana acum, ca il scimbam mai devreme (:| si eu care ream tare mandra ca tipa era super...=)) :gen_04: :gen_01:
:)) =))
hihihi... ce ingeras pari acum :)) o pisicuta blanda :*
crisstynna
05.04.2007, 13:17:35
Fetelor oare ma puteti ajuta??Nu stiti care e treaba cu casa de asigurari? Medicul de fam al prietenului meu i-a dat o adev care sa o duca la casa de asigurari sa-i puna ceva stampila si am inteles ca daca nu ai continuitate in ultimii 5 ani trebuie sa platesti.Nici eu,nici el nu avem continuitate...Poate e o groaza de bani si asta si nu e tocmai momentul potrivit de dat bani la stat.Vreau sa va intreb ce se intampla daca nu platim acum si lasam dupa nunta? Se poate ca medicul de fam sa ne scoata de pe lista?Sau nu o sa ne mai elibereze nici un fel de adev??Eu habar nu am dar pe mine ma omoara birocratia asta..Va rog daca stiti ceva ajutati-ma ca simt ca explodez..#-o
ayana2010
05.04.2007, 13:41:25
Fetelor oare ma puteti ajuta??Nu stiti care e treaba cu casa de asigurari? Medicul de fam al prietenului meu i-a dat o adev care sa o duca la casa de asigurari sa-i puna ceva stampila si am inteles ca daca nu ai continuitate in ultimii 5 ani trebuie sa platesti.Nici eu,nici el nu avem continuitate...Poate e o groaza de bani si asta si nu e tocmai momentul potrivit de dat bani la stat.Vreau sa va intreb ce se intampla daca nu platim acum si lasam dupa nunta? Se poate ca medicul de fam sa ne scoata de pe lista?Sau nu o sa ne mai elibereze nici un fel de adev??Eu habar nu am dar pe mine ma omoara birocratia asta..Va rog daca stiti ceva ajutati-ma ca simt ca explodez..#-o
scrie la discutii generale - off topic miresici guralive pt ca acolo intra foarte multe fete si te pot ajuta.. aici pe pitesti sunt mult mai putine....
arinutza
05.04.2007, 13:45:31
:)) =))
hihihi... ce ingeras pari acum :)) o pisicuta blanda :*
Mata blanda zgarie rau...:* :))
ayana2010
05.04.2007, 13:52:51
Mata blanda zgarie rau...:* :))
hihi...tu ai zis-o!!! ;;)
crisstynna
05.04.2007, 14:09:14
scrie la discutii generale - off topic miresici guralive pt ca acolo intra foarte multe fete si te pot ajuta.. aici pe pitesti sunt mult mai putine....
Mesri si imi cer scuze....acuma am vazut ca e Pitesti...imi cer scuze inca o data...
ayana2010
05.04.2007, 14:15:55
Mesri si imi cer scuze....acuma am vazut ca e Pitesti...imi cer scuze inca o data...
stai linistita, nu e nicio problema... oricum revin-o... poate se pricepe si vreo miresica de pe aici si te poate ajuta:*
ayana2010
05.04.2007, 15:46:49
mai am putin si ajung si eu la pit
voi ce faceti de paste?? pe unde mergeti?
ayana2010
05.04.2007, 20:33:02
e cineva pe aici????? maine vreau sa mergem sa ne facem analizele pt casatoria civila... unde trebuie sa ne ducem, aveti idee?
ayana2010
05.04.2007, 21:25:40
pt analizele de casatorie am inteles ca trebuie sa mergem sa luam o fisa care se elibereaza de la planning... planningul asta este pe langa ambra in nord... cum vii din centru faci stanga pe langa ambra si mergi pana la intersectie si de acolo se vede o cladire mare, mai veche gen scoala.. si acolo ceri respectiva foaie.. te poti descurca cu ele ca sa nu-ti mai faci analizele
rocsi6666
06.04.2007, 10:20:38
nu neaparat de la planning, noi am luat-o direct de la centrul de analize, dr. eremia parca se numeste, un pic mai sus de politia rutiera...daca te duci in jur de ora 11 pana la 12 le termini...la 11 vine dr. de la raze...si e 50 ron.
ayana2010
06.04.2007, 17:46:25
am fost azi la dr de familie si mi-a zis ca numai de acolo pot lua..de la planning.. am fost si a zis un asistent ca ne rezolva pt 200 ron fara intepaturi
katerina
06.04.2007, 19:12:25
Bine v-am gasit, stimate miresici! Cu mare interes am urmarit pana acum acest forum, dar nu am postat pana acum caci nu am avut nimic de spus ce nu se stie deja. La cat de paralela sunt eu cu lumea nuntilor... Totusi cred ca acum am ceva de zis din care poate vor invata si alte cupluri, in care cel putin unul dintre miri a mai fost candva casatorit. Noi am decis sa scoatem actele cu o saptamana inainte de cununia religioasa si petrecerea. Ne-am prezentat noi frumos la starea civila, am dat actele, inclusiv decizia de divort a dragalasului, ne-a zis cand sa venim sa comitem acununia civila, si am plecat bucurosi ca ce usor a fost. Peste o ora ma suna ca nu e bun actul de divort. Ca nu ii scrie si al 2-lea nume. Hait! mi-am zis. Trebuia emis alt act cu numele complet de judecatoria din orasul in care a avut divortul (adica depaaarte). Macar de ar fi fost asa simplu! dar legalizarea acelui act dureaza 30 zile! Nici cu o super-mega pila nu s-a putut micsora perioada legalizarii. Ahhh ce crize! ce insomnii! Cat m-am rugat! Ca fara acte, adio cununie religioasa in data programata, si deci, adio nunta! In fine, pana la urma in disperare am sunat iar la starea civila din Bucuresti si fetele (cinste lor) ne-au mai propus o solutie (legala) care a functionat (e lunga povestea). 2 zile jumate de stradanii! Deci ca invatatura, eu cred ca cine se stie cu decizii de divort si nu mai stiu ce acte aditionale, sa mearga mai bine din timp pe la starea civila si sa verifice cu functionarele de acolo, ca ar fi pacat sa te lovesti de atata lucru.
No. Am zis ce am avut de zis. Inca 2 saptamani si ma linistesc. Va doresc succese in pregatiri si sa nu aveti parte de surprize neplacute!
georgya
07.04.2007, 12:08:27
Bine v-am gasit, stimate miresici! Cu mare interes am urmarit pana acum acest forum, dar nu am postat pana acum caci nu am avut nimic de spus ce nu se stie deja. La cat de paralela sunt eu cu lumea nuntilor... Totusi cred ca acum am ceva de zis din care poate vor invata si alte cupluri, in care cel putin unul dintre miri a mai fost candva casatorit. Noi am decis sa scoatem actele cu o saptamana inainte de cununia religioasa si petrecerea. Ne-am prezentat noi frumos la starea civila, am dat actele, inclusiv decizia de divort a dragalasului, ne-a zis cand sa venim sa comitem acununia civila, si am plecat bucurosi ca ce usor a fost. Peste o ora ma suna ca nu e bun actul de divort. Ca nu ii scrie si al 2-lea nume. Hait! mi-am zis. Trebuia emis alt act cu numele complet de judecatoria din orasul in care a avut divortul (adica depaaarte). Macar de ar fi fost asa simplu! dar legalizarea acelui act dureaza 30 zile! Nici cu o super-mega pila nu s-a putut micsora perioada legalizarii. Ahhh ce crize! ce insomnii! Cat m-am rugat! Ca fara acte, adio cununie religioasa in data programata, si deci, adio nunta! In fine, pana la urma in disperare am sunat iar la starea civila din Bucuresti si fetele (cinste lor) ne-au mai propus o solutie (legala) care a functionat (e lunga povestea). 2 zile jumate de stradanii! Deci ca invatatura, eu cred ca cine se stie cu decizii de divort si nu mai stiu ce acte aditionale, sa mearga mai bine din timp pe la starea civila si sa verifice cu functionarele de acolo, ca ar fi pacat sa te lovesti de atata lucru.
No. Am zis ce am avut de zis. Inca 2 saptamani si ma linistesc. Va doresc succese in pregatiri si sa nu aveti parte de surprize neplacute!
e bine de stiut si sa ai parte de o nunta frumoasa;-)
ayana2010
09.04.2007, 22:58:41
bine ca ati gasit o rezolvare!!! sa ai o nunta de vis.....
ayana2010
09.04.2007, 23:36:24
hristos a inviat!
cum ati petrecut de sarbatori, v-ati distrat?
la mine a fost frumos... a venit beib cu familia si nasii sa ma ceara oficial :D
rocsi6666
10.04.2007, 09:25:43
am fost azi la dr de familie si mi-a zis ca numai de acolo pot lua..de la planning.. am fost si a zis un asistent ca ne rezolva pt 200 ron fara intepaturi
nu cred se se fi schimbat de anul trecut, in fine...noua ne-a dat de acolo, dar am impresia ca e un planning si acolo..oricum, 200 ron mi se pare cam mult, dar daca ti-e frica de intepaturi merge, eu nu prea sunt de acord cu spaga in general, gandeste-te, iti pun cateva stampile doar...
ayana2010
10.04.2007, 12:04:32
nu cred se se fi schimbat de anul trecut, in fine...noua ne-a dat de acolo, dar am impresia ca e un planning si acolo..oricum, 200 ron mi se pare cam mult, dar daca ti-e frica de intepaturi merge, eu nu prea sunt de acord cu spaga in general, gandeste-te, iti pun cateva stampile doar...
nu e vb de intepaturi...doar ca nu avem cand sa le facem... daca suntem amandoi studenti la buc e mai greu... eu pot sa lipsesc de la fac, dar beib e la academia de pol si e mult mai greu... nici nu merge sa se invoiasca, sa lipseasca nici atat.. noi voiam sa le facem..dar nu avem cum!
am inteles ca 50 Ron sunt doar fisele/ pers... si 40 o adeverinta de a planning si spaga ar fi 60 ron... daca le facem cred ca ne-ar duce mai mult... oricum nu asta e problema, ci timpul!!!!
ayana2010
12.04.2007, 00:08:05
n-am ce zice...tacute mai sunteti voi, miresicile din pit;))
rocsi6666
12.04.2007, 11:19:26
eu am depasit..."problema", mai intru sa vad daca va pot ajuta...dar daca nu mai zice nimeni nimic....chiar, cine se marita prima?
ayana2010
12.04.2007, 11:59:26
cred ca eu.... am intrebat si yo, dar nu mi-a raspuns nimeni...daca nu are nimeni in aprilie yo-s cap de lista<:-P
katerina
12.04.2007, 20:21:25
Salut. Ma bag si eu in vorba, caci cum tac, cum imi amintesc ca am emotii, si incep sa tremur. La mine evenimentul este extrem de aproape si am inceput sa ma gandesc ca s-ar putea sa imi trebuiasca un calmant in ziua respectiva! Puteti sa imi sugerati ceva :-SS ? (sa nu aude de smecta/saprosan :P)
pupici
ayana2010
12.04.2007, 21:07:08
Salut. Ma bag si eu in vorba, caci cum tac, cum imi amintesc ca am emotii, si incep sa tremur. La mine evenimentul este extrem de aproape si am inceput sa ma gandesc ca s-ar putea sa imi trebuiasca un calmant in ziua respectiva! Puteti sa imi sugerati ceva :-SS ? (sa nu aude de smecta/saprosan :P)
pupici
buna
faci nunta in pitesti?
katerina
13.04.2007, 00:54:32
buna
faci nunta in pitesti?
adevarul e.... ca numai o viitoare miresica putea sa posteze in cu totul alta parte decat trebuia!!! de unde si pana unde oi fi ajuns eu la pitesti... cred ca mi-a placut de voi. o sa incerc sa redirectionez mesajele. sau mai bine o las asa :). iertaaaareee :">
ps: luati vitamine din timp, sanu ajungeti ca mine
ayana2010
13.04.2007, 01:33:04
adevarul e.... ca numai o viitoare miresica putea sa posteze in cu totul alta parte decat trebuia!!! de unde si pana unde oi fi ajuns eu la pitesti... cred ca mi-a placut de voi. o sa incerc sa redirectionez mesajele. sau mai bine o las asa :). iertaaaareee :">
ps: luati vitamine din timp, sanu ajungeti ca mine
hahaha... stai linistita... bine ai trecut pe la noi....
alias
13.04.2007, 07:35:26
nu e vb de intepaturi...doar ca nu avem cand sa le facem... daca suntem amandoi studenti la buc e mai greu... eu pot sa lipsesc de la fac, dar beib e la academia de pol si e mult mai greu... nici nu merge sa se invoiasca, sa lipseasca nici atat.. noi voiam sa le facem..dar nu avem cum!
am inteles ca 50 Ron sunt doar fisele/ pers... si 40 o adeverinta de a planning si spaga ar fi 60 ron... daca le facem cred ca ne-ar duce mai mult... oricum nu asta e problema, ci timpul!!!!
Si pina la urma unde te duci pt analize? Sa-mi spui si mie cat te-a costat ca nici al meu ginerica nu are timp si nu suporta acele... nu am decat sa el fac l afel ca tine...La centru i r i m i a parca ?
alias
13.04.2007, 07:36:24
cred ca eu.... am intrebat si yo, dar nu mi-a raspuns nimeni...daca nu are nimeni in aprilie yo-s cap de lista<:-P
Si da, tu esti prima, exceptie Keterina care e din Buc! Abia asteptam sa pui poze si sa ne spui cum a iesit!
rocsi6666
13.04.2007, 11:03:25
ar fi fost frumos sa ne vedem si noi macar o data si dupa aceea sa mergem la cununia civila a fiecareia dintre noi....mie una mi-ar fi placut...
ayana2010
13.04.2007, 11:21:40
Si da, tu esti prima, exceptie Keterina care e din Buc! Abia asteptam sa pui poze si sa ne spui cum a iesit!
si eu de abia astept.... totul ar trebui sa iasa bine, doar sa nu ma trezesc cu mai multe persoane decat am invitat eu....
ayana2010
13.04.2007, 13:08:10
arinutza, esti plecata? nu te-am vazut in ultima sapt pe aici.. pe unde umbli?:-" :-"
ayana2010
14.04.2007, 20:55:27
ce obiceiuri de nunta stiti de pe la noi din zona???
ayana2010
15.04.2007, 01:47:18
de unde ati luat vinul? ati optat pt cel varsat si ati pus la carafe sau ati cumparat la sticla? noi inca nu ne-am gandit =))
kiss_tyna
15.04.2007, 08:39:09
Fetelor,am facut o prostie(bine ca mai am timp sa remediez problema)...Am vrut aseara sa-mi fac niste suvitze blonde(eram un saten deschis vopsita) si nu am putut(toata lumea mi-a zis ca nu o sa pot numai eu am tinut-o pe a mea ca pot si asa imi trebuie acum)...in final m-am dat cu vopsea cu decolorant in tot capul si acum sunt....la radacina roscat deschis k de vulpe si la varfuri un blond galben....Mi-e si rusine sa ies din casa.O sa-mi iau vopsea blond cenusiu inchis k sa ma ''aranjez''(m-am hotarat sa revin la blond-blonda imi sta cel mai bine...)...Mi-am distrus parul,si asa era el cam aspru pe la varfuri(desi l-am mai tuns dar a ramas de vara trecuta cand m-am decolorat de 2 ori si vopsit de 3 ori...am zapacit parul...am trecut de la blond la roscat si apoi iar blond pt ca nu-mi statea bine cu roscat).Bine ca nu am facut prostia asta inainte de logodna.Oricum vroiam eu sa trec iar la blond pana la logodna....acum am motiv sa ma fac cat mai repede.;))
ayana2010
15.04.2007, 17:56:08
du-te la coafor ca sa fii sigur rezolvata
georgya
15.04.2007, 18:27:49
cam absente miresicile din pitesti(:|
ayana2010
15.04.2007, 18:41:37
dap dap..neglizeaja forumul...tre sanctionate =))
Fluturas
15.04.2007, 19:02:25
astept mustrari :(
ayana2010
15.04.2007, 19:06:33
eh...ti-ai facut si tu aparitia si pe aici...:P
hai ca pe tine te iertam ca deh..esti bucuresteanca.... tragi la radacini ;))
Fluturas
15.04.2007, 19:56:39
eh...ti-ai facut si tu aparitia si pe aici...:P
hai ca pe tine te iertam ca deh..esti bucuresteanca.... tragi la radacini ;))
merci,merci :) :*
Am si eu o intrebare
A-ti auzit de casa de moda ANA ? este pe la zinca, si daca da, ce parere a-veti? nu stiu unde sa imi fac rochitza
ayana2010
17.04.2007, 10:13:22
nu am auzit, dar du-te acolo... spune-le ca ti-ar palcea sa iti faci rochita la ei..sa-ti arate ce produse au..sa probezi.. si asa o sa vezi mai multe rochite create de ei si poti sa-ti dai seama cum lucreaza....
lorellay
17.04.2007, 13:58:09
Si mai am o problema destul de grava....pe mine deobicei pe la 12 ma apuca un somn...ca sa nu mai zic ca la 1 sunt terminata...Ce-o sa ma fac?
rocsi6666
17.04.2007, 14:06:27
Si mai am o problema destul de grava....pe mine deobicei pe la 12 ma apuca un somn...ca sa nu mai zic ca la 1 sunt terminata...Ce-o sa ma fac?
o sa iti iei pantofi de dans,asta o sa faci...altfel nu rezisti, si e pacat...sau iti iei ceva mai comod si ii porti prin casa, te topai cu ei cateva ore....sa vezi cum rezisti...
ayana2010
17.04.2007, 15:31:58
la nunta ta n-o sa -ti fie somn, cu siguranta! :P
rocsi6666
17.04.2007, 15:38:07
fetele, dati un vot aici ptr. sarah, trebuie sa o ridicam in top ten!!!!!!!!!!!!!
ayana2010
17.04.2007, 16:24:40
fetele, dati un vot aici ptr. sarah, trebuie sa o ridicam in top ten!!!!!!!!!!!!!
da...asa e.. noroc cu tine ca eu uitasem sa fac publicitate si pe pitesti :D
alias
18.04.2007, 10:23:55
Am si eu o intrebare
A-ti auzit de casa de moda ANA ? este pe la zinca, si daca da, ce parere a-veti? nu stiu unde sa imi fac rochitza
Eu chiar am fost la acea casa de moda, lucreaza in principiu pentru export, fata patroanei de aici este creatoare in Anglia. Lucreaza intradeavr f frumos si au materiale superbe, mi le-au aratat. Problema a fost ca orice rochie incepe de la 15 mil si nu stiu unde se opreste. Si tb sa le prinzi din timp pentru ca au mult de lucru. te poti duce, este f amabila tantia de acolo, m-a dus si in atelier, mi-a aratat materiale, broderii. Are si un site anacristache.co.uk, dar aici nu am vazut ceva f interesant. Te poti duce insa cu modelul si iti iese exact ca in poza, am vazut un exemplu.
Depinde si de cati bani vrei tu sa aloci pentru rochie. Eu am mers pe ideea ca o data esti mireasa (deci nu tb sa fie ca o simpla rochie de seara) dar si pe faptul ca o porti o singura seara si apoi rudele nu te lasa sa o mof=difici sau tai si sa faci altceva. Eu am facut-o la miss fashion si sunt f multumita, m-a costat 11 mil si mi-a terminat relativ repede, are finisaje f bune si niste trandafirasi superbi. Bafta!
ayana2010
18.04.2007, 10:27:28
Eu chiar am fost la acea casa de moda, lucreaza in principiu pentru export, fata patroanei de aici este creatoare in Anglia. Lucreaza intradeavr f frumos si au materiale superbe, mi le-au aratat. Problema a fost ca orice rochie incepe de la 15 mil si nu stiu unde se opreste. Si tb sa le prinzi din timp pentru ca au mult de lucru. te poti duce, este f amabila tantia de acolo, m-a dus si in atelier, mi-a aratat materiale, broderii. Are si un site anacristache.co.uk, dar aici nu am vazut ceva f interesant. Te poti duce insa cu modelul si iti iese exact ca in poza, am vazut un exemplu.
Depinde si de cati bani vrei tu sa aloci pentru rochie. Eu am mers pe ideea ca o data esti mireasa (deci nu tb sa fie ca o simpla rochie de seara) dar si pe faptul ca o porti o singura seara si apoi rudele nu te lasa sa o mof=difici sau tai si sa faci altceva. Eu am facut-o la miss fashion si sunt f multumita, m-a costat 11 mil si mi-a terminat relativ repede, are finisaje f bune si niste trandafirasi superbi. Bafta!
ne-ai aratat poze? eu n-am vazut nici macar poze cu tine... hai imi satisfaci curiozitatea? :D
alias
18.04.2007, 10:37:54
ne-ai aratat poze? eu n-am vazut nici macar poze cu tine... hai imi satisfaci curiozitatea? :D
Este prima proba, in partea de sus nu este ca in foto, are decolteul in forma de v, un pic pe rotund si trandafirasi f mici, de 1cm cred pe decolteu. Dupa nunta (de fapt dupa ce vin din saptaluna de miere) revin cu poze multe. =))
ayana2010
18.04.2007, 10:40:09
Este prima proba, in partea de sus nu este ca in foto, are decolteul in forma de v, un pic pe rotund si trandafirasi f mici, de 1cm cred pe decolteu. Dupa nunta (de fapt dupa ce vin din saptaluna de miere) revin cu poze multe. =))
imi place cum se lucreaza la miss f... sunt rochii simple si de f mult bun gust.. exact cum e si a ta!!! nu prea imi dau seama din foto...este alba sau ivory?
alias
18.04.2007, 10:44:04
imi place cum se lucreaza la miss f... sunt rochii simple si de f mult bun gust.. exact cum e si a ta!!! nu prea imi dau seama din foto...este alba sau ivory?
Ivory, pe alb nu imi placea si pina si mama care de un an zice ca rochia tb sa fie alba cand a vazut culoarea a zis ca e ok. Nu mi-am gasit nimic pt cununie, am fost ieri prin oras dar degeaba, mai am cateva locuri in care sa ma duc, daca nu vienrea urmatoare tb sa fac un drum la buc. Nu-s f inalta adik 1.64, dee...nu prea a plouat pe la mine... si nu ma avantajeaza fustele prea lungi, iar toti creatorii nu se gandesc si la cele ca mine. Azi mai trag o tura.
ayana2010
18.04.2007, 10:47:35
Ivory, pe alb nu imi placea si pina si mama care de un an zice ca rochia tb sa fie alba cand a vazut culoarea a zis ca e ok. Nu mi-am gasit nimic pt cununie, am fost ieri prin oras dar degeaba, mai am cateva locuri in care sa ma duc, daca nu vienrea urmatoare tb sa fac un drum la buc. Nu-s f inalta adik 1.64, dee...nu prea a plouat pe la mine... si nu ma avantajeaza fustele prea lungi, iar toti creatorii nu se gandesc si la cele ca mine. Azi mai trag o tura.
s-o porti cu cea mai amre palcere >:D< spor la cautari...si eu ma duc vineri sa probez rochita nr 2..sper sa-mi placa...
si eu trebuie sa plec in goana dupa pantofi..... dar nu am niciun chef.... de vreo 2 sapt tot aman..... de aia am si intrebat de vreun magazin dragut prin pitesti..nu de alta, dar stiu ca sunt mai putine si asa pot alege si eu mai repede.... dar tot bucurestiul cred ca o sa ma "manance":-SS
Multumesc mult de tot:) . Maine ma duc sa vedem la ce casa de moda ma hotarasc, eu stiu cum vreau sa fie numai sa nimeresc la cineva care se pricepe:) este simpla oricum.
lorellay
19.04.2007, 07:51:24
Am o problema...
La biserica mi-a spus ca trebuie sa duc piscoturi si vin....da nu stiu cat?Ce cantitate?
ayana2010
19.04.2007, 10:06:17
Am o problema...
La biserica mi-a spus ca trebuie sa duc piscoturi si vin....da nu stiu cat?Ce cantitate?
pei euam impresia ca atat cat avei voi nevoie ca sa beti si sa mancati in timpul slujbei.... ca din cate stiu eu nu se face vreo bauta in biserica.. sa-ti rasp o doamna de aici, dar eu cred ca o sticluta mica de vina si cateva piscoturi..asta ca sa nu t ducu cu 1 singur.. asta doar daca nu trebuie sa le faci si pachet preotilor..adica sa duci mult mai mult ca sa aiba si ei de unde sa ia!:*
rocsi6666
19.04.2007, 13:05:36
o sticla de vin rosu si un pachet cu piscoturi....oricum nu cred ca le foloseste fix pe ale tale in timpul slujbei, ca vei lua tu 3 inghituri de vin + piscot si sotul tau la fel....si nu cred ca desface 15 sticle de vin...sau cate nunti o avea...
lorellay
19.04.2007, 13:33:11
Multumesc..vinul trebuie sa fie din magazin sau "varsat"?
rocsi6666
19.04.2007, 13:41:47
Multumesc..vinul trebuie sa fie din magazin sau "varsat"?
nu cred ca e o regula, eu am avut din magazin....dintr-un magazin din apropiere, ca pe al meu de acasa, luat special il uitasem...:O ...asha ca mare grija cand plecati de acsa, sa va luati tot....
aaa, si se mai servesc bomboane la biserica....ptr. cine nu uita, ca pe astea le-am avut la noi, dar nu si-a adus nimeni aminte de ele...in timp util...dar nu a fost nici o suparare, le-am mancat noi dupa aceea...
georgya
19.04.2007, 19:15:09
nu cred ca e o regula, eu am avut din magazin....dintr-un magazin din apropiere, ca pe al meu de acasa, luat special il uitasem...:O ...asha ca mare grija cand plecati de acsa, sa va luati tot....
aaa, si se mai servesc bomboane la biserica....ptr. cine nu uita, ca pe astea le-am avut la noi, dar nu si-a adus nimeni aminte de ele...in timp util...dar nu a fost nici o suparare, le-am mancat noi dupa aceea...
eu stiu ca se arunca cu bomboane pe jos la sf slujbei:-<
ayana2010
19.04.2007, 19:45:26
eu stiu ca se mananca :D! :)>-
Fluturas
19.04.2007, 20:10:57
cum sa se arunce cu bomboane de ciocolata pe jos ?!?! iti dai seama ce misto ar fi sa iei in toculetul pantofilor albi o bomboana de ciocolata ?!?!
n-am auzit chestia asta niciodata !:*
Fluturas
19.04.2007, 20:11:38
eu stiu ca se mananca :D! :)>-
claaaaaaaaaar ca buna ziua !;;)
georgya
19.04.2007, 20:18:20
cum sa se arunce cu bomboane de ciocolata pe jos ?!?! iti dai seama ce misto ar fi sa iei in toculetul pantofilor albi o bomboana de ciocolata ?!?!
n-am auzit chestia asta niciodata !:*
cred ca era de inteles ca nu cu bomboane de ciocolata;;)
Fluturas
19.04.2007, 20:20:31
cred ca era de inteles ca nu cu bomboane de ciocolata;;)
nu prea era pentru ca la biserica se duc bomboane de ciocolata nu dropsuri sau m & m...:*
georgya
19.04.2007, 20:21:23
nu prea era pentru ca la biserica se duc bomboane de ciocolata nu dropsuri sau m & m...:*
eu credeam ca ati m-ai vazut asta la nunti, fara nici un misto#:-S
Fluturas
19.04.2007, 20:24:33
eu credeam ca ati m-ai vazut asta la nunti, fara nici un misto#:-S
Zau ca nu stiu de asa ceva! Cum a spus si Arina, se dau bomboane de ciocolata in biserica, desi crede-ma ca e super naspa, mai ales vara, se topeste bomboana aia in mana ta daca nu o bagi imediat in gura ( am patit-o!)! iac! si poate esti murdar pe maini..eu cred ca sar din schema faza cu bomboanele!
georgya
19.04.2007, 20:26:32
Zau ca nu stiu de asa ceva! Cum a spus si Arina, se dau bomboane de ciocolata in biserica, desi crede-ma ca e super naspa, mai ales vara, se topeste bomboana aia in mana ta daca nu o bagi imediat in gura ( am patit-o!)! iac! si poate esti murdar pe maini..eu cred ca sar din schema faza cu bomboanele!
nici eu nu o sa duc bomboane la biserica, doar la cununia civila, dar faza cu bomboanele aruncate pe jos am vazut-o si eu la mai multe nunti dar chiar nu am idee care e semnificatia:-<
Fluturas
19.04.2007, 20:28:27
nici eu nu o sa duc bomboane la biserica, doar la cununia civila, dar faza cu bomboanele aruncate pe jos am vazut-o si eu la mai multe nunti dar chiar nu am idee care e semnificatia:-<
eu nici atat! ce semnificatie poate avea ca arunci cu bomboane pe jos! bine draq ca nu arunci in invitati, lol ! la cate obiceiuri si superstitii sunt, nu ma mai mira nimic !
hai orez, grau mai inteleg, dar bomboane ;;)
ayana2010
20.04.2007, 01:02:21
eu nici atat! ce semnificatie poate avea ca arunci cu bomboane pe jos! bine draq ca nu arunci in invitati, lol ! la cate obiceiuri si superstitii sunt, nu ma mai mira nimic !
hai orez, grau mai inteleg, dar bomboane ;;)
asa e.....
rocsi6666
20.04.2007, 14:49:03
daca ma gandesc bine bine...parca am fost si eu la nunti pe unde aruncau cu bobo...dar erau din alea mici...oricum, e o tampenie.....posibila semnificatie: sa ai o viata dulce alaturi de sot/sotie.....
ayana2010
20.04.2007, 14:59:10
mai lispeste sa ne arunce cu pietre in cap.semnificatie : sa avem o relatie tare ca piatra =)) =))
rocsi6666
20.04.2007, 15:05:58
mai lispeste sa ne arunce cu pietre in cap.semnificatie : sa avem o relatie tare ca piatra =)) =))
si durabila...;;) ;;) ;;)
stai linistita, oricum nu prea te lasa preotii sa arunci cu nimic in biserica....si mi se pare normal...
lorellay
23.04.2007, 16:41:46
Daca tot sunt diverse aici...am si eu o "diversa"....CUM STATI CU DANSUL?ca al meu sta asa rau....ce ma fac?
georgya
23.04.2007, 20:45:56
Daca tot sunt diverse aici...am si eu o "diversa"....CUM STATI CU DANSUL?ca al meu sta asa rau....ce ma fac?
si al meu era varza la dans, dar am incercat pe la nuntile pe unde am fost , sa-l invat , si acum se descurca cat de cat<:-P
ayana2010
23.04.2007, 22:11:30
beib a invatat hore, sarbe,brasoveanca, un pic de vals...;))
georgya
23.04.2007, 22:32:09
beib a invatat hore, sarbe,brasoveanca, un pic de vals...;))
la vals nu stiu ce sa fac, ne impiedicam unul de altul:(( ......cred ca o sa aleg un bluse pt dansul mirilor...e mai sigur:)
lorellay
24.04.2007, 13:27:07
Unde gasesc in Pitesti sa iau cateva ore de lectii de dans?
Fluturas
24.04.2007, 13:42:10
Unde gasesc in Pitesti sa iau cateva ore de lectii de dans?
habar n-am ! :-p
rocsi6666
24.04.2007, 14:32:26
incearca la casa cartii, la intarea prin spate, undeva la etajul 2 am vazut ca se tin cursuri de dans...nu vad de ce nu v-ar accepta si pe voi 2 ptr. cateva lectii
ayana2010
24.04.2007, 20:32:51
dap,ácolo la cs stiu si yo
georgya
24.04.2007, 23:45:48
bravo tie , ca eu nu gasesc nimk sa-mi placa........:((
mai e un pic si o sa vina momentul mult asteptat...........ai emotii?
ayana2010
25.04.2007, 01:34:03
mai e un pic si o sa vina momentul mult asteptat...........ai emotii?
nu prea...sunt f calma.....
arinutza
25.04.2007, 08:54:41
Arina, poza din avatar este chiar Alias in persoana...:)
arinutza
25.04.2007, 08:59:14
Scuze, ca nu vazusem ca scrisese deja:)) .Eu mi-am gasit pantofi, dar acum vreau ceva sa-mi pun la gat ... si sa fie ceva rosu dar rosu , nu grena rosu deschis... ma puteti ajuta?
ayana2010
25.04.2007, 10:14:08
Arina, poza din avatar este chiar Alias in persoana...:)
stiu stiu.... dar inainte avea alta poza..... eu cand am intrebat-o daca ne-a aratat si noua poze cu ea avea o miresica la avatar! apoi a schimbat
alias
25.04.2007, 10:37:29
stiu stiu.... dar inainte avea alta poza..... eu cand am intrebat-o daca ne-a aratat si noua poze cu ea avea o miresica la avatar! apoi a schimbat
Normal, m-am conformat cererilor...hi hi hi...
ayana2010
25.04.2007, 10:56:18
Normal, m-am conformat cererilor...hi hi hi...
asa f bine...pe nasica tanu putem s-o vedem?;)) hai arinutza, vino cu poza
ayana2010
26.04.2007, 12:13:36
aliasssssssss...esti pe aici???? o miresica spunea ca pe ea au sunat-o de la primarie sa-i spuna ca pe 19.05 nu se oficializeaza casatorii datorita alegerilor!!!!si le-au mutat pe toate vineri! tu stii ceva? sa nu ai vreo surpiza
Fluturas
26.04.2007, 12:55:13
aliasssssssss...esti pe aici???? o miresica spunea ca pe ea au sunat-o de la primarie sa-i spuna ca pe 19.05 nu se oficializeaza casatorii datorita alegerilor!!!!si le-au mutat pe toate vineri! tu stii ceva? sa nu ai vreo surpiza
ARIANA (hehehe) :)) :)) nasol moment!!!
ayana2010
26.04.2007, 12:56:50
ARIANA (hehehe) :)) :)) nasol moment!!!
hm...vezi ca pe tine te iau direct de fluturasi daca imi zici asa=))
alias
26.04.2007, 12:57:24
aoleoooo...tocmai iesisem mersic pt privat ca asa m-a sesizat mess-ul, nu stiu nimic, ar fi culmea.... ii sparg pe parlamentari... o sa ma interesez azi...mersic mult arina , dar pser sa nu fie adevarat, pt ca ma duc la casa cununiilor nu la primarie...uffff
Fluturas
26.04.2007, 13:01:48
hm...vezi ca pe tine te iau direct de fluturasi daca imi zici asa=))
hihi, abia astept!:x :x
ayana2010
26.04.2007, 13:13:44
aoleoooo...tocmai iesisem mersic pt privat ca asa m-a sesizat mess-ul, nu stiu nimic, ar fi culmea.... ii sparg pe parlamentari... o sa ma interesez azi...mersic mult arina , dar pser sa nu fie adevarat, pt ca ma duc la casa cununiilor nu la primarie...uffff
si eu sper sa nu fie asa si la pit!!! iti tin pumnii...
alias
26.04.2007, 13:20:59
si eu sper sa nu fie asa si la pit!!! iti tin pumnii...
Sper si eu la fel! Avantajul nostru ca la Pitesti avem Casa casatoriilor separat, nu cred ca e o problema, dar verific inainte. Ce nasol pt cei din buc, eu as face scandal...si pe buna dreptate,,,,
ayana2010
26.04.2007, 13:23:10
Sper si eu la fel! Avantajul nostru ca la Pitesti avem Casa casatoriilor separat, nu cred ca e o problema, dar verific inainte. Ce nasol pt cei din buc, eu as face scandal...si pe buna dreptate,,,,
pei si eu..iti dai seama!! mai ales daca ar fi cineva ca mine...sa facca doar cununia civila si apoi sa mearga la restaurant.. chiar ar fi culmea... o incurcatura mare... sa ne casatorim vineri si sa petrecem sambata....
ARINA, nu ariana!!!!!
multumesc....
Scuza-ma am scris gresit, se mai intampla, ARINA:)
arinutza
27.04.2007, 11:28:31
Sigur ca vin dar trebuie sa-mi faca fina poza si am sa fac poza imbracata si cu pantofii pentru nunta lui alias...ca sa vedeti cum mi-a iesit rochita...>:D<
ayana2010
30.04.2007, 13:35:06
n-a mai intrat nimeni pe aici zilele astea?
Fluturas
01.05.2007, 08:53:54
LA MULTI ANI ARINUTZA !
Sa ne traiesti!
Pupici !!!<:-P <:-P <:-P <:-P
Fluturas
01.05.2007, 11:07:10
buna fetelor! ce mai faceti cum merg pregatirile? sunt superbi pantofii, ca cei rosii vreau sa imi iau eu dar pe crem (de sus din fortuna). in sfarsit mi-am luat si eu rochie de mireasa. o sa va arat pozele dar cand ajung acasa pt ca momentan sunt la servici. o zi buna!<:-P
sa ne arati neaparat!
gabrielaalina
01.05.2007, 12:11:34
o sa va arat dra mai pe seara ca acum sunt la servici:((( mie imi place tare mult sper sa va placa si voua
Fluturas
01.05.2007, 12:20:51
o sa va arat dra mai pe seara ca acum sunt la servici:((( mie imi place tare mult sper sa va placa si voua
de unde ti-ai cumparat-o? de aici din Pitesti ?
gabrielaalina
01.05.2007, 13:28:27
nu. am cumparat-o de la bucuresti. nu prea am cautat in pitesti ca eu vin foarte rar acasa, asa ca am preferat sa plec la busuresti. sunt o gramda de rochii care mai de care mai frumoase. lasa cand ajung acasa o sa pun pozele si este chiar ieftina (800lei) cu totul ma dus 950 lei (crinolina si voal).
Fluturas
01.05.2007, 14:04:32
nu. am cumparat-o de la bucuresti. nu prea am cautat in pitesti ca eu vin foarte rar acasa, asa ca am preferat sa plec la busuresti. sunt o gramda de rochii care mai de care mai frumoase. lasa cand ajung acasa o sa pun pozele si este chiar ieftina (800lei) cu totul ma dus 950 lei (crinolina si voal).
pretul e super! de unde-ai luat-o? si eu ma duc saptamana viitoare pe la bucuresti in cautare de rochita, de aceea am intrebat.
sa-mi zici si mie pe unde-s frumoase si cu preturi pana in 10 mil...
gabrielaalina
01.05.2007, 14:11:59
eu am fost pe lipscani. nici eu nu ma vrut sa dau mai mult de 10 mil dar nu ma gandeam sa gasesc ceva sa imi placa si ieftin dar se pare ca sunt si mai ieftine si frumoase. pe unde am fost prin magazine am gasit sa imi plac numai de la 10 mil in sus. eu cred ca o sa-ti placa ceva de acolo. bafta sa-ti gasesti rochia dorita:)>-
Fluturas
01.05.2007, 14:32:15
eu am fost pe lipscani. nici eu nu ma vrut sa dau mai mult de 10 mil dar nu ma gandeam sa gasesc ceva sa imi placa si ieftin dar se pare ca sunt si mai ieftine si frumoase. pe unde am fost prin magazine am gasit sa imi plac numai de la 10 mil in sus. eu cred ca o sa-ti placa ceva de acolo. bafta sa-ti gasesti rochia dorita:)>-
saru'mana ! pe lipscani ma gandeam si eu sa merg, ca-s multe magazine..si mai e unul la parterul magazinului Cocor, tin minte ca aveau rochii frumoase
georgya
01.05.2007, 21:55:52
arina , mai e putin si vine momentul mult asteptat.iti doresc de pe acum sa iasa totul perfect si astept cu nerabdare pozeeeeeeeeeeeee>:D<
gabrielaalina
01.05.2007, 22:26:22
gata am ajuns si eu acasa si vreau sa va arat pozele cu rochita mea . nu prea sunt stransa la corset pt ca domnul meu nu a stiut. sper sa va placa. nu ai pt ce fluturas sper ca iti vei gasi si tu rochia mult dorita . sa imi spuneti parerile voastre
Fluturas
01.05.2007, 22:31:53
gata am ajuns si eu acasa si vreau sa va arat pozele cu rochita mea . nu prea sunt stransa la corset pt ca domnul meu nu a stiut. sper sa va placa. nu ai pt ce fluturas sper ca iti vei gasi si tu rochia mult dorita . sa imi spuneti parerile voastre
foarte frumoasa, te avantajeaza modelul >:D< >:D<
gabrielaalina
01.05.2007, 22:34:10
merci mult! mie una imi place tare mult este exact ce am vrut
Fluturas
01.05.2007, 22:36:03
merci mult! mie una imi place tare mult este exact ce am vrut
e perfect !ma bucur ca ti-ai gasit exact ce iti doreai>:D<
gabrielaalina
01.05.2007, 22:38:30
eu sunt un pic cam ciufuta la cumparaturi dar asta am zis ca este si ieftina si frumoasa ca pt 2 nopti nu se merita sa dau o gramada de bani mai ales ca mai avem si altele de cumparat! mie una imi place ce zic altii nu ma intereseaza!
ma bucur ca tia placut astept poze si cu rochita ta, sper ca o sa gasesti la buc ceea ce vrei
Fluturas
01.05.2007, 22:41:03
eu sunt un pic cam ciufuta la cumparaturi dar asta am zis ca este si ieftina si frumoasa ca pt 2 nopti nu se merita sa dau o gramada de bani mai ales ca mai avem si altele de cumparat! mie una imi place ce zic altii nu ma intereseaza!
ma bucur ca tia placut astept poze si cu rochita ta, sper ca o sa gasesti la buc ceea ce vrei
ai gandit bine!
pozici la momentul potrivit, sper sa gasesc ceva dragut..
gabrielaalina
01.05.2007, 22:41:58
iti urez multa bafta! stai sa iti arat si cum as vrea pantofii!
georgya
01.05.2007, 22:43:04
e foarte frumoasa rochita, sa o porti sanatoasa.
dar am si eu o intrebare, e bine sa te vada sotul imbracata in rochie, ca eu stiu ca era ceva legat de chestia asta;-)
georgya
01.05.2007, 22:44:25
si eu o sa merg luna asta la buc sa-mi caut o rochita, ca in orasu' asta al nostru nu ai ce sa gasesti:)
gabrielaalina
01.05.2007, 22:48:32
merci mult si ma bucur ca iti place! eu nu prea tin de chestile astea sti ce am zis ca daca nu e sa fie nu este din cauza ca ma vazut in rochie de mireasa inainte de nunta si noi stam impreuna nu ma cum sa o ascund. si lui ia placut cel mai mult asta am fost 2 la cumparaturi nu am luat pe nimeni.
georgya
01.05.2007, 22:56:49
merci mult si ma bucur ca iti place! eu nu prea tin de chestile astea sti ce am zis ca daca nu e sa fie nu este din cauza ca ma vazut in rochie de mireasa inainte de nunta si noi stam impreuna nu ma cum sa o ascund. si lui ia placut cel mai mult asta am fost 2 la cumparaturi nu am luat pe nimeni.
nici eu nu o sa cumpar rochita pana nu ii cer parerea viitorului sot.cred ca asa e cel mai bine. ai zis ca pe lipscani sunt multe rochite frumoase?acolo cred ca o sa merg si eu.sper sa gasesc ceva sa-mi placa8-|
Fluturas
01.05.2007, 22:57:11
vad maine pantofii, ma retrag
noapte buna !>:D<
georgya
01.05.2007, 22:59:51
vad maine pantofii, ma retrag
noapte buna !>:D<
noapte buna!;-)
gabrielaalina
01.05.2007, 23:00:07
da pe lipscani sunt multe magazine iesi din unul intri in altul
. sunt unele frumoase sper sa iti gasesti. nici eu nu ma luat-o pana nu iam cerut parerea eu cred ca asa este cel mai bine si nu sa se trezeasca cu tine la nunta nu stiu cu ce rochie poate lui nu i sa=i placa. eu asa am gandit si nu am tinut de toate superstitile.
noapte buna fluturas
georgya
01.05.2007, 23:01:31
da pe lipscani sunt multe magazine iesi din unul intri in altul
. sunt unele frumoase sper sa iti gasesti. nici eu nu ma luat-o pana nu iam cerut parerea eu cred ca asa este cel mai bine si nu sa se trezeasca cu tine la nunta nu stiu cu ce rochie poate lui nu i sa=i placa. eu asa am gandit si nu am tinut de toate superstitile.
noapte buna fluturas
chiar sper sa imi gasesc ceva.......acolo au si costume pt domnii?
gabrielaalina
01.05.2007, 23:04:05
sincer. nu mam uitat pt el. am vazut la alb si negru si cred ca de acolo mergem sa isi ia sau in ultima instanta ambii mei socruii sunt croitori ea chiar la o fabrica de costume de barbat. am zis ca asta se gaseste mai repede decat rochita mea
georgya
01.05.2007, 23:05:38
sincer. nu mam uitat pt el. am vazut la alb si negru si cred ca de acolo mergem sa isi ia sau in ultima instanta ambii mei socruii sunt croitori ea chiar la o fabrica de costume de barbat. am zis ca asta se gaseste mai repede decat rochita mea
la alb si negru cred ca sunt prea scumpe, adica nu as da pe o rochie sau un costum 30 milioane, asta e parerea mea
gabrielaalina
01.05.2007, 23:08:05
doar am vazut acolo cev adragut dar nu mam uitat la pret dar daca este scump mai sunt magazine pt barbati. sa vedem trebuie sa mergem sa ne uitam si pt el mai ales ca vreau ca vesta si lavariera sa fie crem ca rochia mea
georgya
01.05.2007, 23:09:54
doar am vazut acolo cev adragut dar nu mam uitat la pret dar daca este scump mai sunt magazine pt barbati. sa vedem trebuie sa mergem sa ne uitam si pt el mai ales ca vreau ca vesta si lavariera sa fie crem ca rochia mea
oricum tu esti tare.......eu nu am cumparat nimik pana acum:-SS
rochita de cununie ai luat-o?
gabrielaalina
01.05.2007, 23:10:30
cum urci sa mergi la targ nu faci stanga spre targ mergi tot inainte si este pe dreapta. patronul este o cunostinta si este dragut nici mare nici mic. am fost la o nunta si a fost dragut mai ales ca ofera totul ei eu nu vin cu nimik de acasa
georgya
01.05.2007, 23:11:25
in pitesti toate rochitele care mi-au placut erau pe crem, da eu vreau alba;-)
gabrielaalina
01.05.2007, 23:11:39
noi facem pe 15 sept la bistrita cununia civila si ma imbrac tot in mireasa. acolo va fi tot la fel mergem la local intram la biresica sa ne citeasca nu sa ne cunune
georgya
01.05.2007, 23:13:09
noi facem pe 15 sept la bistrita cununia civila si ma imbrac tot in mireasa. acolo va fi tot la fel mergem la local intram la biresica sa ne citeasca nu sa ne cunune
am inteles, am si eu o colega care face tot ca si tine
gabrielaalina
01.05.2007, 23:13:25
e bine sa iti iei ce iti place. noi am aranjat aproape totul nunta fiind la bistrita dupa aia la pitesti am inceput de acum noi stam in buzau mai am si servici vrem si la mare sa mergem mai am si sesiunea s.a.m.d
gabrielaalina
01.05.2007, 23:14:24
trebuie sa impacam si capra si varza cum se zice. si este distantra cam mare sa ii aduc pe cei de la bistrita la pitesti sau invers
georgya
01.05.2007, 23:15:05
e bine sa iti iei ce iti place. noi am aranjat aproape totul nunta fiind la bistrita dupa aia la pitesti am inceput de acum noi stam in buzau mai am si servici vrem si la mare sa mergem mai am si sesiunea s.a.m.d
lasa ca o sa fie bine, si intr-un fel scapam de o grija.....si eu am nunta la o saptamana dupa sesiune
gabrielaalina
01.05.2007, 23:16:25
da asa e eu scap de sesiune poate doamen fereste sa nu raman cu restante
gabrielaalina
01.05.2007, 23:18:35
te las ca ma duc la culcare ca maine iar la munca. iti urez noapte buna si astept poze cu rochita. sper sa iti gasesti iti urez bafta.
te pup=;
georgya
01.05.2007, 23:18:49
trebuie sa impacam si capra si varza cum se zice. si este distantra cam mare sa ii aduc pe cei de la bistrita la pitesti sau invers
o sa traiesti mometul de 2 ori;-)
gabrielaalina
01.05.2007, 23:19:51
da asa e. daca nu am facut ceva la prima fac la a 2a
georgya
01.05.2007, 23:20:58
te las ca ma duc la culcare ca maine iar la munca. iti urez noapte buna si astept poze cu rochita. sper sa iti gasesti iti urez bafta.
te pup=;
noapte buna!
;-)
gabrielaalina
01.05.2007, 23:21:52
pa pa! noapte buna|-)
ayana2010
02.05.2007, 00:40:24
vai..cat s-a vb aici...acum tre sa stau sa recuperez si pe pitesti.. e un pas;-)
ayana2010
02.05.2007, 00:41:36
arina , mai e putin si vine momentul mult asteptat.iti doresc de pe acum sa iasa totul perfect si astept cu nerabdare pozeeeeeeeeeeeee>:D<
hihihi...dap...mai e un picut!!! multumesc pt urari>:D<
ayana2010
02.05.2007, 00:42:23
iti vine bine rochia>:D<
cine e stelist infocat?
ayana2010
02.05.2007, 01:10:12
arinutza, a fost ziua ta? ca am vazut ca ti-a fost urat la multi ani!
daca da, scuze ca nu am intrat in ziua resprectiva pe forum sa-ti urez si eu toate cele bune, dar iti spun un intarziat la multi ani si numai fericire>:D<
arinutza
02.05.2007, 10:30:41
Va multumesc din suflet.. a fost ieri pe 1 Mai:-p >:D<
gabrielaalina
02.05.2007, 11:39:18
e perfecta rochita! cine sa fie......... viitorul meu sot e plin peretele de steaua!:gen_02:
ayana2010
02.05.2007, 11:43:25
e perfecta rochita! cine sa fie......... viitorul meu sot e plin peretele de steaua!:gen_02:
AM vazut k e mare fan;))
gabrielaalina
02.05.2007, 12:43:35
da mare fan. nu stiu cum sa il dezvat de chestia asta.
ayana2010
02.05.2007, 12:52:46
da mare fan. nu stiu cum sa il dezvat de chestia asta.
lasa-l sa fie...de ce trebuie sa il dezveti???
alias
02.05.2007, 14:49:07
Am revenit pe Pitesti, Arina, ca sincer nici io nu mai stiam unde sa caut raspunsul tau!!! =)) Deci ai fost la planing, acolo cred ca o sa merg si eu. Ma intrebam daca cumva ai trimitere de la medicul de familie nu beneficiezi de ceva reducere, desi nu-mi vine sa ma duc sa stau pe la cozi. Cat te-a costat in total? Eu mi le-as face pe bune dar el nu vrea sub nici o forma asa ca o sa apelez la "ajutoare". Tb sa merg intai la primarie sa-mi iau dosarul si apoi la analize? tu abia ai trecut prin astea, asha ca lumineaza-ma si pe mine!!!!
gabrielaalina
02.05.2007, 15:09:28
lasa-l sa fie...de ce trebuie sa il dezveti???
asa ........acum il las cu toate alea pe pereti ca noi stam momentan cu chirie la buzau dar cand vom avea casa noastra nu o sa mai fie asa. nu mi se pare prea estetic cu toate alea pe pereti dar asta e.......:x
lorellay
02.05.2007, 17:31:36
Foarte frumoasa rochia..si iti vine foarte bine...Cat a costat?Si de unde ai luat-o?
gabrielaalina
02.05.2007, 18:33:23
Foarte frumoasa rochia..si iti vine foarte bine...Cat a costat?Si de unde ai luat-o?
merci mult de tot. a costat 800 lei. am luat-o de la bucuresti. am umblat si prin pitesti si prin buzau si nu am gtasit ceva mai deosebit.
la bucuresti pe lipscani sunt atatea magazine..... eu cred ca ai de unde alege.
georgya
02.05.2007, 19:12:22
merci mult de tot. a costat 800 lei. am luat-o de la bucuresti. am umblat si prin pitesti si prin buzau si nu am gtasit ceva mai deosebit.
la bucuresti pe lipscani sunt atatea magazine..... eu cred ca ai de unde alege.
rochita ta are crinolina nu? ai probat si fara sa vezi cum vine, doar cu tull ?
gabrielaalina
02.05.2007, 19:57:48
rochita ta are crinolina nu? ai probat si fara sa vezi cum vine, doar cu tull ?
da are crinolina, am probat-o si fara crinolina dar nu vine bine nici cu tull ea trebuie sa stea infoiata.
georgya
02.05.2007, 20:00:34
da are crinolina, am probat-o si fara crinolina dar nu vine bine nici cu tull ea trebuie sa stea infoiata.
eram curioasa pentru ca eu nu as vrea cu crinolina......dar nu am idee cum ar veni cu tull:-s
gabrielaalina
02.05.2007, 20:04:10
nici eu nu am vrut cu crinolina pt ca ma gandeam ca ma face imensa si am probat rochii fara. dar cand am probat-o pe asta cu crinolina mia placut mai mult. sa probezi si cu crinolina sa vezi cum ti-ar sta.
arinutza
03.05.2007, 09:07:24
arinutza, a fost ziua ta? ca am vazut ca ti-a fost urat la multi ani!
daca da, scuze ca nu am intrat in ziua resprectiva pe forum sa-ti urez si eu toate cele bune, dar iti spun un intarziat la multi ani si numai fericire>:D<
Scuze dar cred ca era la multi ani pentru sfantul gheorghe, nu cred ca pentru ziua mea.... doar daca mi-a scris finuta mea alias ... dar ma bucur si mai mult daca mi-a urat cineva<:-P =D> >:D<
ayana2010
03.05.2007, 13:09:52
Scuze dar cred ca era la multi ani pentru sfantul gheorghe, nu cred ca pentru ziua mea.... doar daca mi-a scris finuta mea alias ... dar ma bucur si mai mult daca mi-a urat cineva<:-P =D> >:D<
arinutza, tu nu pui poze cu tine sa te vedem si noi?:>
arinutza
03.05.2007, 14:34:23
Ba da ca v-am tot promis...si in seara asta ma apuc de treba:-p
arinutza
03.05.2007, 14:41:44
Eu am tot vrut sa le arat fetelor ce Fat-Frumoasa sunt eu si ce Ileana Cosanzeana este sotul meu =)) dar fetele nu vor sa ma vada in realitate.... tot tip singura aici sa ne intalnim...:)) :madlaugh:
ayana2010
03.05.2007, 14:59:20
Ba da ca v-am tot promis...si in seara asta ma apuc de treba:-p
asa sa faci...:D asteptam
kiss_tyna
03.05.2007, 21:39:02
Va multumesc din suflet.. a fost ieri pe 1 Mai:-p >:D<
Dupa doua zile iti urez si eu LA MULTI ANI!Sa fii fericita,sanatoasa,iubita si tot ceea ce iti mai doresti tu de la viata sa ti se indeplineasca!
ayana2010
04.05.2007, 12:58:08
Va pup fetele.... ne mai vedem peste o sapt si ceva.... sa-mi tineti pumnii maine sa fie soare....>:D<
Fluturas
04.05.2007, 13:03:14
Va pup fetele.... ne mai vedem peste o sapt si ceva.... sa-mi tineti pumnii maine sa fie soare....>:D<
tinem, tinem !!!
blondy
04.05.2007, 17:26:45
Buna,
observ ca ai nunta cu o saptamana inaintea mea.
Cum stai cu pregatirile?Ai luat rochita?
arinutza
07.05.2007, 12:11:09
Multumesc din suflet... sunteti niste dulci si vedeti ca am pus poze cu rochita mea de nasa si pantofii la poze de la nunta....:* <:-P
arinutza
07.05.2007, 12:20:12
LA MULTI ANI ARINUTZA !
Sa ne traiesti!
Pupici !!!<:-P <:-P <:-P <:-P
Va multumesc la toate.... Sunteti niste dragute...>:D< :x
lorellay
07.05.2007, 12:26:16
A luat cineva vin de la vinalcool arges?
arinutza
07.05.2007, 13:16:59
asa sa faci...:D asteptam
Le-am pus deja la poze nunta.....
blondy
07.05.2007, 16:33:38
Buna,
observ ca ai nunta cu o saptamana inaintea mea.
Cum stai cu pregatirile?Ai luat rochita?
Scuze ca nu am precizat, la Georgya ma refeream!
georgya
07.05.2007, 21:31:10
Scuze ca nu am precizat, la Georgya ma refeream!
:D chiar ma gandeam la cine te referi.....nu mi-am cumparat inca nimic si nici nu stiu ce mai astept:( .......m-am uitat si eu de rochita de mireasa dar nu prea mi-a placut nimic .dar urmeaza........[-o<
tu ti-ai cumparat ?:*
blondy
07.05.2007, 22:14:56
:D chiar ma gandeam la cine te referi.....nu mi-am cumparat inca nimic si nici nu stiu ce mai astept:( .......m-am uitat si eu de rochita de mireasa dar nu prea mi-a placut nimic .dar urmeaza........[-o<
tu ti-ai cumparat ?:*
Eu mi-am cumparat rochia de cununie acum cateva saptamani (poate o luna), iar weekend-ul asta mi-am luat si rochia de mireasa.La amandoua trebuie sa fac mici modificari, insa mai rau este cu pantofii , am fost ieri prin oras si nu am gasit nimic sunt numai aiureli.
Cu restaurantul cum stai?Ai vorbit de meniu,ai muzica?Tortul de unde il ei?
georgya
07.05.2007, 22:25:46
Eu mi-am cumparat rochia de cununie acum cateva saptamani (poate o luna), iar weekend-ul asta mi-am luat si rochia de mireasa.La amandoua trebuie sa fac mici modificari, insa mai rau este cu pantofii , am fost ieri prin oras si nu am gasit nimic sunt numai aiureli.
saptamna asta merg sa vb de meniu, formatia am (macar atat) iar tortul nu stiu ..........s-ar putea sa il faca o cunostinta care lucreaza cu mama la restaurant .......asa stiu ca este proaspat :)
invitatiile le-ai dat? ale mele nu sunt gata inca ... peste cateva zile
georgya
07.05.2007, 22:26:55
#-o am uitat sa te intreb un lucru imp.....de unde ti-ai luat rochitele>?
lorellay
08.05.2007, 15:29:52
Arina....nu ai plecat inca in luna de miere?
ayana2010
08.05.2007, 15:36:51
Arina....nu ai plecat inca in luna de miere?
nu...m-a enervat, ne-am certat si nu mai plecam....
georgya
08.05.2007, 15:37:50
:O e o gluma nu?
lorellay
08.05.2007, 15:38:19
Este cineva care o sa aiba domnisoarele de onoare imbracate la fel?Cum procedati?
georgya
08.05.2007, 15:43:18
Este cineva care o sa aiba domnisoarele de onoare imbracate la fel?Cum procedati?
ale mele se imbraca cum vor........si eu am fost domnisoara de onoare si sincer nu mi-ar fi placut sa ma imbrac la fel ca toate celelalte domnisoare........da bine fiecare face cum vrea:*
blondy
08.05.2007, 15:58:06
saptamna asta merg sa vb de meniu, formatia am (macar atat) iar tortul nu stiu ..........s-ar putea sa il faca o cunostinta care lucreaza cu mama la restaurant .......asa stiu ca este proaspat :)
invitatiile le-ai dat? ale mele nu sunt gata inca ... peste cateva zile
Eu am invatiile gata,dar inca nu am inceput sa dau.Am distribuit o serie la socrii pentru invitatii din partea lor si nu stiu daca au dat,dar noi n-am dat niciuna. Am pus ochii pe tortul de la Conti cu fructe de padure (a avut o colega la nunta),dar nu stiu daca se poate comanda asa pur si simplu sau trebuie vreo interventie.Unde lucreaza mama ta?De meniu nu am discutat,inca.
Rochiile le-am luat pe ambele din Bucuresti.
Acum am in obiectiv sa imi caut pantofi pentru rochii.
georgya
08.05.2007, 16:02:16
Eu am invatiile gata,dar inca nu am inceput sa dau.Am distribuit o serie la socrii pentru invitatii din partea lor si nu stiu daca au dat,dar noi n-am dat niciuna. Am pus ochii pe tortul de la Conti cu fructe de padure (a avut o colega la nunta),dar nu stiu daca se poate comanda asa pur si simplu sau trebuie vreo interventie.Unde lucreaza mama ta?De meniu nu am discutat,inca.
Rochiile le-am luat pe ambele din Bucuresti.
Acum am in obiectiv sa imi caut pantofi pentru rochii.
;)) la conti lucreaza....dar din cate stiu eu fac torturile doar pt rezervarile care le au..poate doar sa vorbesti cu patronii...oricum mie mi-l face acasa:*
georgya
08.05.2007, 16:03:42
v-ati hotarat cu ce melodie incepeti dansul? vals sau bluse?\:D/
blondy
08.05.2007, 16:15:38
;)) la conti lucreaza....dar din cate stiu eu fac torturile doar pt rezervarile care le au..poate doar sa vorbesti cu patronii...oricum mie mi-l face acasa:*
Aha, multumesc bine ca mi-ai spus.
blondy
08.05.2007, 16:28:52
v-ati hotarat cu ce melodie incepeti dansul? vals sau bluse?\:D/
Eu as vrea vals,acum ma zbat poate facem niste cursuri in luna iunie.
lorellay
08.05.2007, 16:57:21
Si eu vreau vals...dar al meu e"planta" rau la orice....:-&
lorellay
08.05.2007, 16:58:03
Blondy unde faceti cursurile?
Cat va costa?
blondy
08.05.2007, 17:39:54
Blondy unde faceti cursurile?
Cat va costa?
Inca nu ne-am decis,dar in Bucuresti.Uite pe ce site m-am uita eu , aici au si tarife:
http: //www .latino-time .ro / abonament .php (http://www.latino-time.ro/abonament.php)
georgya
08.05.2007, 21:03:09
se fac cursuri de dans la casa studentului.....si pt a invata un vals nu cred ca trebuie multe ore
arinutza
09.05.2007, 08:37:55
Nu cred ca te putea enerva asa de rau, imediat dupa nunta incat sa nu mai pleci in luna de miere!:-$ :*
arinutza
09.05.2007, 11:24:40
Aliasucule, te-ai trezit?
;;)
alias
09.05.2007, 11:48:10
Aliasucule, te-ai trezit?
;;)
M-am tz de la 6, ca sunt de dimineatzaaaaaaaaa!!!!!!!!:-B
alias
09.05.2007, 11:54:32
Si eu vreau vals...dar al meu e"planta" rau la orice....:-&
Al meu a facut dansuri in "tinerete" si se descurca mai bine ca mine, tb sa mai exersam....
arinutza
09.05.2007, 11:55:05
Pai si cum de esti pe net?
alias
09.05.2007, 11:56:15
Pai si cum de esti pe net?
Pai net am, nu am messenger!!!!!!!!!!!1
arinutza
09.05.2007, 11:58:23
Acum am inteles... dar uite ca am gasit un loc unde sa si vorbim, in afara de mess:D
arinutza
09.05.2007, 12:09:54
Lasa aliasuc ca ai rochita lunga si nu se vede daca gresesti pasii=))
alias
09.05.2007, 12:29:34
Lasa aliasuc ca ai rochita lunga si nu se vede daca gresesti pasii=))
Pai sa stii tu ca pe asta ma bazez!!!!!!!!=))
arinutza
09.05.2007, 13:06:15
Sa intri si la intalnire miresici!
georgya
09.05.2007, 23:07:39
Al meu a facut dansuri in "tinerete" si se descurca mai bine ca mine, tb sa mai exersam....
ce norocoasa esti
arinutza
10.05.2007, 09:47:14
Fetelor, in primul rand trebuie sa va simtiti voi bine si mai apoi daca stiti sau nu sa dansati bine ca si cei care vin ...doar nu au fost dansatori la viata lor, asa ca ... nu va mai stresati si simtiti-va cat mai bine ca asta conteaza si nu sta nimeni sa se uite cum dansati:)>- :D
furryuta
10.05.2007, 17:19:22
Dragi miresici,
fara legatura cu ultimele discutii de aici...pentru ca sunt foarte impresionabila si iubesc animalele,vreau sa va spun ca si voi puteti sa ajutati foarte mult animalele amarate din tara noastra, sunt suflete nevinovate,care nu se pot ajuta singure,nici macar nu pot sa spuna ce le doare, ce nevoi au...Daca vreti sa luati animale, sa le cresteti, sa stiti ca nu numai caini sau pisicile de rasa te fac fericit..eu am 3 pisicute "maidaneze", luate de pe strada,care au crescut mari,sanatoase si frumoase si am sufletul mai plin cand ma uit la ele si imi dau seama ca le-am oferit o sansa. Am 22 de caini maidanezi-am scris corect, 22 :) pe care ii cresc in propria curte, la parinti am 4 motanei-in casa - si pe langa ei au grija si de multi maidanezi...deasemenea sponsorizez caini si pisici la adapostul din Pitesti, unde aceste biete suflete au o sansa.Si voi puteti sa mergeti la adaposturi din orasul vostru sa adoptati-sunt castrati,vaccinati- sau dc nu aveti timp sa donati o suma cat de mica pentru aceste fiinte care se bazeaza pe noi. Daca sunteti din Pitesti-sau aproape- uitati-va pe siteul www.aulim.ro (http://www.aulim.ro/) si puteti sa-i ajutati sau sa-i sponsorizati...si in alte orase gasiti sigur animale in nevoie si care credeti-ma ca va vor fi recunoscatoare.Sincer, am apelat la acesta metoda pentru ca ii vad pe strada amarati si plang mereu..asa ca poate macar una dintre voi va adopta un animalutz si o viata va fi salvata.
Am atasat cateva fotografii cu cainii din adapostul de la Pitesti...sunt mult mai multi.
Va doresc sa fiti iubite si sa nu uitati sa daruiti si voi ceva acestei lumi..unui copil,unui animal,unui batran...si sa va implicati oricat de putin ,oricat puteti..
arinutza
11.05.2007, 08:25:06
Cred ca se distreaza de minune... abia astepatam sa se intoarca, dar cu poze:D
Cristinuta in vechiul avatar aratai mai in varsta...in asta ai o fata de copilas.o:-)
lorellay
11.05.2007, 15:51:44
M-am blocat....si eu iubesc f mult animalele dar evit cat pot sa vad animale care sufera....
kiss_tyna
11.05.2007, 17:34:28
Si mie si familiei mele ne plac foarte mult animalele!Eu am 3 pisici in casa(mentionez ca stau in apartament): 2 maidaneze pe care le-am luat de afara si unul birmanez care din coincidenta tot de afara ''l-am cules''(probabil fusese aruncat de stapanul anterior).Le iubesc pe toate 3 la fel,fara ele atmosfera din casa ar fi prea monotona si trista pt ca ele ne fac sa zambim cand se alearga prin casa sau cand stau intinse pe jos(mami zice ca sunt ca niste ''covorase'' imblanite si calduroase).....De dormit dorm cu ei in pat...birmanezul doarme la picioare iar celelalte 2 dorm la cap...Sunt niste dulci!Si cand stau la calculator mai mult,se aseaza in poalele mele si incep sa ''sfaraie''(ca niste motoare diesel)=)) .
Mami mai are grija de inca 2 pisicutze dar afara ca in casa nu mai e loc!=))
As adopta daca nu le-as avea pe acestea pt ca vedeti bine,iubesc enorm animalele!
kiss_tyna
11.05.2007, 17:37:07
Cristinuta in vechiul avatar aratai mai in varsta...in asta ai o fata de copilas.o:-)[/quote]
Mda,stiu.In unele poze par mai ''batrana''.=P~ Mi-au mai zis si alte persoane(credeau ca am 25 ani si cand le-am dat alte poze si-au dat seama ca am de fapt 20)=P~ .
ayana2010
12.05.2007, 00:01:25
brrr...eu sunt alergica la pisiciiiiiiiiii.....sa nu le vad in fata ochilor ca incep mancarimile!!!!
kiss_tyna
13.05.2007, 10:16:18
Ce ''pustiu'' e pe forum duminica
ayana2010
13.05.2007, 21:17:21
Ce ''pustiu'' e pe forum duminica
gata...am venit eu cu galagia:rocking: :rocking: :rocking: :rockon: :rockon:
ayana2010
14.05.2007, 02:23:44
alias, ce faci? te-au apucat emotiile?
ayana2010
14.05.2007, 10:35:56
hey...azi nu e nimeni pe aici?
ayana2010
14.05.2007, 11:12:09
cristinutza, tu nu ai nici 20 de ani? hihi
;))
kiss_tyna
14.05.2007, 12:00:53
Nu.Implinesc peste cateva zile.:-$ <:-P
ayana2010
14.05.2007, 12:08:28
Nu.Implinesc peste cateva zile.:-$ <:-P
am vazut asta!
unde ai facut liceul?
kiss_tyna
14.05.2007, 12:35:37
La Chimie Industriala-specializare Protectia mediului
kiss_tyna
14.05.2007, 12:39:55
La Chimie Industriala-specializare Protectia mediului
Si de la protectia mediului....am ajuns sa fac facultatea de psihologie:D .Initial vroiam sa fac medicina(pt ca mami e medic si de mica mi-am dorit sa fiu si eu) insa am zis ca mai bine fac aici la Pitesti psihologia....decat sa fi facu medicina si dupa 6 ani sa fi iesit ca medic rezident cu un salariu de kk...scuze de expresie...asa,aici,fac 5 ani cu tot cu master si ies direct psiholog si am si unde sa ma angajez aici.
ayana2010
14.05.2007, 13:12:05
Si de la protectia mediului....am ajuns sa fac facultatea de psihologie:D .Initial vroiam sa fac medicina(pt ca mami e medic si de mica mi-am dorit sa fiu si eu) insa am zis ca mai bine fac aici la Pitesti psihologia....decat sa fi facu medicina si dupa 6 ani sa fi iesit ca medic rezident cu un salariu de kk...scuze de expresie...asa,aici,fac 5 ani cu tot cu master si ies direct psiholog si am si unde sa ma angajez aici.
in ce an esti? am si eu o prietena la psihologie anul 1!
ayana2010
14.05.2007, 13:12:51
voi fetelor pe unde ati facut liceul? cine stie, poate am fost colege, poate am avut aceeasi profi
eu am facut la bratianu... mate-info!
ayana2010
14.05.2007, 15:21:28
ma uit pe la toate subiectele si vad ca numai eu scriu in ultimul timp..... >:P
lorellay
14.05.2007, 15:44:34
Arina ..e tare faina poza de la avatar...cand prind putin timp o sa intru sa vad si celelalte poze de la cununie....
lorellay
14.05.2007, 15:47:20
M-am uitat acum putin....
La cununie....super super...felicitari..sunteti un cuplu tare dragut...
Iar zilele de miere....BEEEEE...TONNNN.....<:-P
ayana2010
14.05.2007, 15:51:27
M-am uitat acum putin....
La cununie....super super...felicitari..sunteti un cuplu tare dragut...
Iar zilele de miere....BEEEEE...TONNNN.....<:-P
hehe... multumimmmmm<:-P
lorellay
14.05.2007, 15:54:24
Fetelor..voi care pe unde lucrati?
Eu lucrez in constructii...dar mi s-a cam acrit...:-&
Trebuie sa imi caut altceva....
ayana2010
14.05.2007, 15:56:32
eu nu lucrez... sunt studenta.. la ase bucuresti... deci o sa fiu economist;))
lorellay
14.05.2007, 15:59:02
Ce mi-ar mai placea sa fiu si eu studenta...
Imediat cred ca intrii in sesiune...bafta de pe acum...;)) si spor la invatat
ayana2010
14.05.2007, 16:01:58
Ce mi-ar mai placea sa fiu si eu studenta...
Imediat cred ca intrii in sesiune...bafta de pe acum...;)) si spor la invatat
da...sambata...multam..sa fie
arinutza
14.05.2007, 19:02:57
voi fetelor pe unde ati facut liceul? cine stie, poate am fost colege, poate am avut aceeasi profi
eu am facut la bratianu... mate-info!
Eu la Barbu ...limbi straine.. si facultatea la Bucuresti... ziaristica...dar deh era mai de mult=))
arinutza
14.05.2007, 19:04:24
si eu la fosta cooperatie mestesugareasca ... referent relatii publice, dar si eu vreau altceva... si am mai lucrat la Rolast dar acum vreo 5 ani
kiss_tyna
14.05.2007, 20:57:41
in ce an esti? am si eu o prietena la psihologie anul 1!
Arina,si eu sunt tot in anul 1 la psihologie,aici in Pitesti la universitatea de stat! Cum o cheama pe prietena ta?Poate o cunosc.
ayana2010
14.05.2007, 22:29:19
Arina,si eu sunt tot in anul 1 la psihologie,aici in Pitesti la universitatea de stat! Cum o cheama pe prietena ta?Poate o cunosc.
raluca o cheama.... o s-o intreb si pe ea de tine, dar nu e acum pe mess
georgya
14.05.2007, 22:43:47
Eu la Barbu ...limbi straine.. si facultatea la Bucuresti... ziaristica...dar deh era mai de mult=))
si eu tot la barbu am terminat..mate-info
24danyela
15.05.2007, 09:45:30
Eu sunt studenta la Litere, ultimul an,dau licenta...si titularizarea. In sfarsit voi avea si eu salariul meu, sa nu mai depind asa mult de ceilalti.
ayana2010
15.05.2007, 10:30:25
Eu sunt studenta la Litere, ultimul an,dau licenta...si titularizarea. In sfarsit voi avea si eu salariul meu, sa nu mai depind asa mult de ceilalti.
SA AI BAFTA!!! ce vei preda?
lorellay
15.05.2007, 10:45:01
Fetelor...la mine i birou e nevoie de un inginer..profil tehnic...daca stiti pe cineva interesat...dati-mi un pm
arinutza
15.05.2007, 12:43:28
da, barbatul meu este inginer de meserie, dar in nici un caz nu cred ca renunta la calculatoare....:D are propriul magazin..... nu renunta el ... si nu mai are cine sa-mi duca copiii la scoala:D
ayana2010
15.05.2007, 14:22:46
da, barbatul meu este inginer de meserie, dar in nici un caz nu cred ca renunta la calculatoare....:D are propriul magazin..... nu renunta el ... si nu mai are cine sa-mi duca copiii la scoala:D
hihihi...u cu ce te ocupi?
ce iti face finica? nu mai da niciun semn pe aici .. s-o saluti din partea mea:*
lorellay
15.05.2007, 15:35:56
Calculatoare.....:gen_07: sa nu aud de ele...si al meu tot cu dinastea....
georgya
15.05.2007, 15:54:37
sa ai bafta...eu la anul o sa termin facultatea de biologie...
blondy
15.05.2007, 16:14:41
eu sunt programator, lucrez la o firma micuta in bucuresti (tocmai m-am mutat din Pitesti).
Da,cam nasol in constructii , nici mie nu mi-ar placea...
AdrianaLory
15.05.2007, 22:18:29
Eu lucrez la Apa Canal-chimis si ma ocup de deseuri,substante prioritar periculoase si precursori de droguri.
rocsi6666
16.05.2007, 11:24:23
sa ai bafta...eu la anul o sa termin facultatea de biologie...
eu am terminat in 2002 biologia....ce mai face Bibica?
a fost faina facultatea, dar acum lucrez in transporturi...cam greu cu locurile de munca in domeniu..
georgya
16.05.2007, 17:21:43
eu am terminat in 2002 biologia....ce mai face Bibica?
a fost faina facultatea, dar acum lucrez in transporturi...cam greu cu locurile de munca in domeniu..
mie imi spui cu locurile de munca :-SS ..dar ramane de vazut...bibica se tine inca foarte bine....am inteles ca trebuie sa iasa la pensie[-o< :))
georgya
18.05.2007, 22:39:22
arina...am uitat sa te intreb.........care e noul nume de familie?