ce ziceti fetelor, ne mai vedem dupa paste?
cine doreste sa mi se alature la o cafea? mi-ar placea mult de tot sa ne vedem toate undeva pe o terasa, intr-o zi calduroasa si sa ne cunoastem![]()
ce ziceti fetelor, ne mai vedem dupa paste?
cine doreste sa mi se alature la o cafea? mi-ar placea mult de tot sa ne vedem toate undeva pe o terasa, intr-o zi calduroasa si sa ne cunoastem![]()
pai ar fi o idee buna...eu la slatina stau de pe 25 seara pana pe 27 ca apoi tb sa revin in Bucuresti....mi-ar placea sincer sa ne vedem dupa atatea conversatii pe miresici![]()
Buna Anabella,
am vazut ca esti destul de informata despre Roky, eu vreau sa fac nunta acolo in 2010 si vreau sa stiu mai multe detalii despre preturile practicate acolo, si anume daca ei iau bani pe chirie pt restaurant si cam la ce pret se ajunge cu decoratiunile pentru 210 - 220 persoane. Eu nu am reusit sa vb cu ei multe detalii. Pana ajung eu la ei, poate ma ajuti tu putin.
Merci.
Draga Anabella,
multumesc pt raspuns
ce mi-ai zis tu ma sperie pe de o parte, dar pe de alta parte eu am fost anul trecut la cumnata mea la nunta si a fost totul ft frumos, mancarea a fost ft buna, nu au fost nici un fel de probleme si eu pe motivele astea as vrea sa fac acolo. Cat despre hotie, cred ca toti trag peste tot. Poti sa imi spui ceva despre Parc Hotel?
Te pup!
n-ai pt ce
de Parc nu stiu mai nimic, only_mony a facut acolo
poate te ajuta ea. cat despre Roky...si eu am mai fost la nunti acolo unde din afara totul se vedea bine. ti-am zis, tine si de noroc...
nu ne-au pacalit la bani sau alte faze de genul, insa au fost altele mai rele. mai bine ne furau la bani si iesea totul perfect pe alte parti