Buna miresici,
cum vi se pare Hotelul Turist- Salonul Clasic. Ati auzit ceva zvonuri sa poate ati facut nunta acolo?![]()
Astept parerile voastre.
Buna miresici,
cum vi se pare Hotelul Turist- Salonul Clasic. Ati auzit ceva zvonuri sa poate ati facut nunta acolo?![]()
Astept parerile voastre.
Buna viitoare miresica,
Si eu am nunta tot la Hotel Turist,pe 31 august.M-am uitat pe forum,dar nu am vazut multe pareri.Si tot la biserica Sf.Imparati ne-am gandit.
Tu ai vorbit la biserica?Pentru amenajarea salii ai vorbit?
Eu inca nu am fost sa cerem o oferta,dar am inteles ca si cei de la Turist ar avea o firma pe care o agreeaza mai mult.
Sper sa ne mai consultam si sa ne mai auzim.
Buna miresicilor,
Din cate am vazut eu sala de la Tiara e ok si are si terasa.
Servirea cred ca e super k mai ales ca la acest hotel a stat si presedintele Iliescu cand a venit.
Vedeti ca au si site si din cate am auzit aici se fac nunti cam de 200-250 persoane si cunosc oameni cu multi bani care au ales restaurantul Tiara.
Colaboreaza si cu niste lautari foarte ok dar sunt ffff scumpi, cam 3000 eur.
Mai uitati-va si pe site ca sunt poze cu sala
Va pup si sa aveti o nunta frumoasa.
miresici , am si eu nunta pe11iul2009 la tiara, mai este vreo miresica pe aici pt anul2009 , care sa faca nunta tot la tiara , ce pret minim vi s-a stabilit in contract pt ca am auzit ca directorul stabileste preturile si dupa ureche...asa...astept rapuns![]()
Si eu tot la Tiara. Pe 4 iulie![]()
Miresici......
care ati facut sau urmeaza sa faceti nunta la hotel tiara...ex turist....cum vi se pare patronul?? se tine de cuvant cu toate promisiunile pe care le face , referitor la amenajarea salii , tort de mireasa , fantana de ciocolata , si ce mai zice el acolo ca ar fi inclus in pret...![]()
![]()