Salutare, fetelor!
Nu sunt din Fagaras, dar am vazut ca aici se discuta despre nunti organizate in zona aceea. Eu sunt din Ploiesti, iar viitorul sot este din Victoria (locuim in Sibiu) si vrem sa facem nunta la Sambata de Sus

.
Aveti idee, se mai oficiaza cununii religioase la Manastirea Brancoveanu?Sunt ceva conditii speciale, lucruri anume care trebuie facute pentru a putea face cununia religioasa acolo?
Cochetam cu ideea de a face cununia religioasa in aer liber, adica e ok si in zona din jurul Manastririi, data fiind zona de acolo, ideea e ca eu am o adevarata poblema cu lumanarile ... , mai exact cu fumul lor.
Dat fiind faptul ca cei care vin din partea mea, vin de la ceva distanta, va trebui sa oferim cazare, cel putin celor mai apropiati si eventual transport pentru ceilalti, asta ramane de discutat.
Noi oscilam intre Pensiunea Miruna si Poiana Izvorului. Aveti ceva recomandari, eventual pro si contra pentru fiecare in parte ( dar mi-ar fi de ajutor pareri ale celor care au fost acolo fie ca personaje principale-miri- fie ca invitati, adica nu din auzite) . Sau daca aveti alta sugestie... .
Va multumesc !
O zi faina sa aveti!