STIE CINEVA IN BACAU O FIRMA SAU PERSOANA FIZICA SA FACA ARANJAMENTUL UNEI SALI:BALOANE SI HUSE?
![]()
STIE CINEVA IN BACAU O FIRMA SAU PERSOANA FIZICA SA FACA ARANJAMENTUL UNEI SALI:BALOANE SI HUSE?
![]()
Daca vorbesti de firma de pe dreapta chiar de la intrare, sa stii ca au preturile putin cam piperate... firma se numeste "decorativ" si am inteles de la o tipa care s-a casatorit anul trecut si a apelat la ei, ca le-au aratat un anumit gen de huse si la nunta s-au trezit cu alt gen de hise, normal.. mai uratele...
Ce sa zic eu m-am hotarat sa lucrez cu ei. Anul trecut a avut nunta sora mea si a lucrat cu ei si totul a fost super. Eu am mai cerut si alte oferte pana m-am hotarat la ei si nu m-au convins. Pretul este bun, doar daca vrei flori naturale pe toate mesele te duci sus de tot, eu am ales varianta cu lumanari pe masa, la sora mea a fost cu baloane, dar mie nu-mi mai plac.
Pretul buchetelor pentru mese incep de la 300.000 , mie mi-au placut unele dar costau 800.000 ori 10-15 mese plus masa noastra la care treb un buchet mai mare ajunge undeva la 7-8 mil in plus. Ar fi frumos dar scump. Mi-a zis ca pot veni cu florile mele asa ca am fost la Piata sud la o florareasa si am cerut preturi si mi-a dat intre 200-300.000 pe buchet dar tb noi sa-l ducem la restaurant. E cam complicat. Am luat doar buchetul pentru masa noastra de la firma de decoratiuni pe care au zis ca-l fac cu ventuza sa-l punem si pe masina. De aia zic ca mie mi s-au parut seriosi, dar sa vedem ce va iesi pana la urma... am emotii