Salutare am nunta in august anul asta si am rezervare la rest casa de lux .Problema mea e ca sunt plecata din tara si eu nu am vazut rest mama mea a facut rezervarea de aceea as dori sa aflu mai multe pareri
Salutare am nunta in august anul asta si am rezervare la rest casa de lux .Problema mea e ca sunt plecata din tara si eu nu am vazut rest mama mea a facut rezervarea de aceea as dori sa aflu mai multe pareri
Prima data cand am auzit de acest restaurant este acum, cand am citit mesajul tau. Am fost foarte curioasa si am cautat pe google. Are site, iar pozele arata foarte bine. Din poze restaurantul arata foarte bine. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Daca nu l-ai vazut inca, poti intra si tu. Nu stiu daca am voie sa pun adresa, dar daca nu gasesti, spune-mi si iti dau adresa pe privat.
eu am fost sa vad restaurantul...dar mi s-a parut foarte mic pentru organizarea unei nunti...nu stiu daca incap 50-60 persoane
tot ce am auzit e ca au niste super feluri de papasi ca arata fain
casa lux?e o prostie de restaurant
![]()
![]()
![]()
Am avut nunta pe 16 august la rest Casa Lux si a fost super fain .Mancarea a fost minunata servirea ireprosabila totul a fost perfect cine are de facut o nunta mica se merita .
subliniaza nunta mica![]()