parintii mei au peste 2 saptamani nunta de argint. stiti cumva cam ce obiceiuri se pastreaza de la nunta? stiu de biserica, lumanari, nasi. am auzit k i se va pune si batic. se mai arunca buchetul? voi ce mai stiti? multi pupici, please help me![]()
![]()
parintii mei au peste 2 saptamani nunta de argint. stiti cumva cam ce obiceiuri se pastreaza de la nunta? stiu de biserica, lumanari, nasi. am auzit k i se va pune si batic. se mai arunca buchetul? voi ce mai stiti? multi pupici, please help me![]()
![]()
Eu nu stiu de obiceiuri locale, dar iti pot povesti cum a fost la nunta alor mei.
Am mers la biserica, unde se face o slujba de multumire. Noi am avut lumanari, buchete si martori (nu se numesc nasi). Apoi am facut petrecerea si cam atat.
Mama ta ar trebui sa faca cum doreste, ca doar e nunta ei![]()
Geeeez... se dau bani si la nunta de argint?Mi se pare deja prea mult!
Eu nu as da bani... le-as lua un cadou simbolic...![]()
Ma gandesc asa... ca la romani se dau bani la nunta are o logica si o explicatie... desi mie nu-mi place, trebuie sa recunosc ca "it makes sense..." Se dau bani tinerilor casatoriti pentru ca sunt la inceput de drum si comunitatea ii ajuta sa-si faca un "rost" (desi e o "adaptare" a traditiei, prin care li se dadeau animale, cereale etc).
Dar sa dai bani unor oameni care au 25 de ani de casnicie, ar fi trebuit sa aiba de mult un rost - daca nu-l au e alta discutie... mi se pare de-a dreptul aiurea. Si e ilogic!![]()
Hmmm ... si vor fi invitati multi, ca la o nunta?![]()
Nu prea inteleg ce inseamna nunta de argint la restaurante prima oara cand aud de asa ceva.
Daca e cumva o petrecere mica, intre prieteni si parintii tai fac parte din acel cerc restrans de prieteni invitati la nunta de argint ... eu consider ca ar fi perfect sa daruiasca un obiect frumos din argint (icoana, doua cupe de sampanie cu piciorul de argint, o rama foto din argint, sfesnice de argint etc.), nu bani
Eu una as sarbatori nunta de argint doar cu prieteni foarte apropiati, deci chiar de-as sarbatori la restaurant, ar fi o petrecere mica-mica la care normal ca nu s-ar da bani.![]()
acum... daca oamenii au familii numeroase si prieteni multi... n-au decat s-o faca si mare... dar sa astepti bani?!?![]()