Poate cineva sa imi dea informatii cu privire la eventimente organizate la Pensiunea Zefir din Timisoara?
Poate cineva sa imi dea informatii cu privire la eventimente organizate la Pensiunea Zefir din Timisoara?
in primul rand...bun venit intre noi...
noi am avut nunta la zefir in 23.08.08
si in mare parte am fost multumita de cum au decurs lucrurile acolo...chelnerii amabili...mai ales un baiat pe care il cheama cosmin...dl pavel e cam greu de gasit asa ca mai bine discuti cu adela,sotia lui...sala e f frumoasa,amenajata cu mult gust si nu are nevoie de multe impodobiri..ca sa zic asa..
depinde si cati invitati ai...daca ai f multi...nu e tocmai locul ideal....noi am fost cam 75 si a fost perfect...si pt dans a fost loc
sper ca te-am ajutat putin cu informatiile astea....daca mai ai nevoie de ceva...cu cea mai mare placere
fii tu insuti,iar daca acest lucru nu e de ajuns pt cineva,atunci acel cineva nu e de ajuns pt tine...
Iti multumesc de informatii. Si mie mi-a placut sala si am aceeasi parere ca si tine, ca nu trebuie multe impodobiri. Problema e ca am inteles ca capacitatea salii ar fi de 130 maxim. Mie nu mi s-a parut insa chiar atat de mare, ca sa ai si loc suficient de dans. Eu as avea in jur de 100-110 persoane. Ce parere ai? Ramane spatiu de dans suficient? Daca poti sa pui niste poze de la nunta ta ar fi super. Sau orice alte informatii mai poti sa-mi dai. Ce ti-a palcut si ce nu. Mersi![]()
pai ca sa fiu sincera...nu mi se pare ca ar ramane loc suficient de dans...la cati invitati o sa ai...depinde si de invitatii tai...ca daca ai o gasca de prieteni care danseaza continuu cum a fost la noi...o sa se cam aglomereze ringul...zic eu...
daca invitatii tai nu sunt tipul de oameni care se distreaza..danseaza..e ok..in privinta asta tu stii mai bine....
ce nu mi-a placut?...ca a trebuit sa insistam asupra unor aspecte...ca de ex:sampania de la inceput....cand sosesc invitatii...adela si pavel(patronii) au promis ca va fi din partea casei...si inainte de a ajunge la sala ma suna sa ma intrebe daca am cumparat sampanie....si eu raman![]()
cum....?i-am amintit ca ei au zis ca e din partea casei si s-a rezolvat....
ce mi-a placut?ca s-au oferit sa ne dea servetele asortate cu husele de scaune(nu le aveam incluse in pachetul de deco)....
sper ca te-am ajutat putin...poze o sa le caut azi si incerc sa le postez k?
bafta multa la pregatiri si sunt aici daca mai ai nevoie de ceva![]()
fii tu insuti,iar daca acest lucru nu e de ajuns pt cineva,atunci acel cineva nu e de ajuns pt tine...
Ultima editare de mihu : 23.09.2008 09:11:29 Motiv: id messenger