Postat de tweety82
hehehe nu ma stresez eu ca sa nu uit ceva si din astea, ca oricum nu prea o sa avem noi o nunta traditionala cu toate datinile respectate, ca mie nu-mi place..
Postat de tweety82
hehehe nu ma stresez eu ca sa nu uit ceva si din astea, ca oricum nu prea o sa avem noi o nunta traditionala cu toate datinile respectate, ca mie nu-mi place..
Postat de andana
Pai nici eu nu ma stresez cu asta .. dar asa s-a intamplat ... faza cu imprumutatul nu stiu daca o sa am .. nu de alta dar nu o sa ma apuc eu atunci de imprumutat lucruri
Iar la restul asa s-a intamplat .. jartiera am luat-o bleu pt ca e culoarea mea preferata si am vrut sa am si ceva bleu daca tot imi place asa tare ..
Mai mult am scris pt fetele care vor sa tina traditia asta cu orice pret si asa ar fi mai usor
P.S Am auzit ca totusi nu ar fi bine sa imprumutati batista de la cineva
Pe asta nu o stiam ;)Postat de tweety82
Nici eu, dar cu siguranta nu mi-ar fi trecut prin cap sa imprumut batista de la cinevaPostat de andana
Oricum eu si sotul am avut batistute din saten cu danteluta, cica anume de mire si mireasa ( noua ni le-a luat soacra, pt ca eu nu stiam ca trebuie sa ai asa ceva )
Chiar trebuie?Postat de dana2006
mie nu-mi plac batistele
, numai servetelele ( batistute de hartie) mi se par mai igienice
chiar daca cele de mire si mireasa sunt mai mult de forma
chiar asa, daca ar fi sa ne luam dupa toate..apoi nu ne-ar ajunge clar un an de pregatiri la cate sunt de cumparat, de imprumutat si alea alea..![]()
Normal ca nu trebuie obligatoriu, cand am fost in ultima saptamana pt ultimele cumparaturi cu mama si soacra, am fost la un magazin cu accesorii pt mirese pt ca imi mai trebuiau cateva agrafe cu pietricele, ca si diadema si acolo ne-a intrebat vanzatoarea daca avem si batistute si soacra a zis ca nu si ne-a cumparat. Altfel nici noi nu am fi avut. Oricum eu nu am scos-o deloc din poseta, stiu numai eu, sotul, soacra si mama ca am avut si asa ceva. Sotul si el a folosit servetele, nu a folosit batistuta lui speciala.Postat de andana
Intr-un fel e frumos sa le ai, iti raman amintire, si se poate coase pe ele data nuntii si numele mirilor, nu?;)Postat de dana2006