Tot incerc sa caut daca gasesc o fantana de ciocolata de inchiriat in Oradea. Imi doresc foarte mult! Ma poate ajuta careva?![]()
Stiu in Timisoara , sunt 2 variante si tot ce trebuie sa faci este sa platesti transportul pana la Oradea( in plus fata de costul normal). Asta in cazul in care iti doresti foarte mult acea fantana. Daca te intereseaza...spune-mi si iti dau numerele de telefon al celor doua doamne care se ocupa de asta.
Uite aici am vazut ca au si fantana de ciocolata ( ei ii spun cascada de ciocolataPostat de salomeeaf
)...Nu stiu detalii legate de ea..Nu am sunat..Sper ca ti-am fost de ajutor..adresa e
![]()
Ultima editare de prapadeala : 16.02.2009 19:04:27 Motiv: website
Aaaa ..am uitat ...firma e din Oradea..![]()
Salut, am vazut la nunta fratelui meu cascada de ciocolata, e practic acelasi lucru cu fantana de ciocolata si au stat toata noaptea.O minunatie, ciocolata belgiana, marshmallows,fructe, iti spun a fost super.Am luat si o carte de vizita.Daca vrei site-ul lor este ********** Nu stiu preturile dar intra si veziPostat de salomeeaf
Ultima editare de dandelion : 14.02.2009 08:14:35 Motiv: link
Din cate am vazut pe site, sunteti "de-al casei". O reducere, ceva, pentru prieteni virtuali?![]()
Ha ha, nu sunt chiar de-al casei, sa spunem ca sunt un suporter de-al lor.Chiar mi-a placut ideea cu fantana.Si chiar a fost la nunta fratelui meu asa ceva.De reduceri vorbiti cu dansiiBafta
un link de unde se poate cumpara on-line fantana de ciocolata
shop 21
Ultima editare de prapadeala : 16.02.2009 19:05:24 Motiv: website