Fetelor din Alexandria, unde v-ati facut machiajul de nunta? Sau unde planuit sa vi-l faceti? Stiti un makeup artist foarte bun care vine si acasa?
Cristina
Fetelor din Alexandria, unde v-ati facut machiajul de nunta? Sau unde planuit sa vi-l faceti? Stiti un makeup artist foarte bun care vine si acasa?
Cristina
Miresici, unde planuiti sa va faceti machiajul pentru nunta?
O Cosmeticiana Buna M-ar Interesa Si Pe Mine![]()
Pe mine m-a machiat o fata Iulia de la salonul de VAV de BCR pe Dunarii, nu mai stiu exact cum se numeste, oricum e unu singur
Ideea e ca machiaza destul de bine, nu are ea cine stie ce produse "profi", ca sa zic asa, dar stie sa le foloseasca. Evident ca daca vrei te poti duce si cu fardurile tale.
Si pretul e chiar rezonabil. Am dat 50 lei.
Atasez si poza !
Buna, va rog ajutati-ma sa gasesc un coafor ok in alexandria... pls, am nunta acolo si nu stiu ce sa fac, nu am nici o idee.. pls pls![]()
buna in 2010 voi avea si eu nunta asa ca te rog frumos imi poti da si mie nr de tel al ralucai sau poti sa-mi spui la ce salon o gasesc?![]()
Vis-a-vis de scoala 3 pe strada cu policlinica , chiar langa Rovi este salonul. Nr. ti-l trimit pe privat (cand o sa ai cel putin 10 mesaje postate o sa iti pot trimite nr.)