Ok..multumesc..si scuze pentru insistenta..esti foarte draguta..si abia astept sa ne vedem..Postat de ancastoian
Ok..multumesc..si scuze pentru insistenta..esti foarte draguta..si abia astept sa ne vedem..Postat de ancastoian
Din SibiuPostat de ancastoian
![]()
….ne lovim …cadem…dar invatam ceva din fiecare "cadere"…
Nu stiu daca ai acolo un bazin pt inot dar o sala de forta trebuie sa fie, nu? Trimite-mi mp si vorbim in detaliuPostat de viviana
Si eu am probleme dar nu cu greutatea ci cu dificultati de respiratie. Mi se pare ca nu trag aer destul si atunci ma panichez
si ma apuca plansul. Si incerc sa casc si nu reusesc
...a mai patit cineva asa ceva???
De cand ai simptomele astea?Postat de Catalina_Maria
Da, Catalina, exact acelasi lucru mi se intampla si mie de cateva zile. Am mai avut si anul trecut o perioada in care mi se parea ca nu pot respira bine. Dar acum parca e mai accentuat. Nu pot sa casc, iar cand reusesc e super bine. Si tot oftez. Ma intreaba oamenii de ce oftez iar eu zic ca asa respir eu...Postat de Catalina_Maria
Nu stiu de la ce este… am avut anul trecut o operatie, inainte de care mi-au facut EKG si a iesit bine. Eu zic ca sunt sanatoasa, dar nu inteleg de unde problema asta… Am observat ca afara respir ceva mai bine, mai ales de cand e mai frig…
Nu te mai panica, nu ajuta la nimic, doar dauneaza!
De-abia astept sa vad ce parere are Anca despre asta, la medic nu am fost
Oare ar putea fi si de la poluare... ? In week-end merg la munte, va spun daca e vreo diferenta.
Am o mare rugaminte la tine, daca stii un medic ginecolog bun,care sa poata asista si la nastere.Postat de ancastoian
Eu am trecere la un spital, au sectie buna de gineco dar medicii de acolo nu cred sa colaboreze cu vreo maternitate.
Te rog mult!