Buna fetelor eu consider ca fotografiile si filmul nunti,sunt singurele lucruri cu care ramanem dupa nunta.daca stie cineva o firma ok care se ocupa cu asa ceva AJUTATI-MA!!!!!!!!
Buna fetelor eu consider ca fotografiile si filmul nunti,sunt singurele lucruri cu care ramanem dupa nunta.daca stie cineva o firma ok care se ocupa cu asa ceva AJUTATI-MA!!!!!!!!
Si eu sunt de aceeasi parere. Din cauza asta am vrut un fotograf profesionist si am fost mai mult decat multumita. Uita-te pe pozele din semnatura si daca te intereseaza iti dau datele contact ale lui Cristian Martinetz. Eu il recomand cu multa caldura...Postat de mariuca29
buna fetelor. eu sunt in cautare de fotograf. as vrea unul profesionist care stie foarte bine cum sa-si faca treaba. imi puteti voi recomanda pe cineva? va pup si spor la pregatiri in continuare...
fetelor spuneti mi si mie cat va cerut martinetz pt ca eu una m am intalnit cu el si mi8 a fixat un pret de 8 milioane in care nu intra nimik, totul il platesc dupa..adica fotografii si albume .va rog spune ti mi ca eu sunt in dubii daca sa il iau sau nu
va multumesc
Buna,
Si noi tot atat am platit si mi se pare un pret corect pt munca pe care o face. Noi asta am cautat de fapt, un profesionist. Dar ramane la aprecierea fiecaruia. Am comparat munca lui, albumele sale cu pozele facute de alti fotografi mult mai ieftini.... nu am mai ezitat nicio secunda.
Bafta multa.
eu mi-am arvunit cu 400 euro filmat+foto de la o firma ale carei poze le-am vazut la o prietena; in mod normal oferta era de 6.5 mil poze si 9 filmat dar am negociat cu ei sa le dau toti banii la inceput si acum astept un raspuns final dar in principiu au acceptat asa; mi se pare un pret convenabil fata de tot ceea ce am vazut mai ales ca pozele pe care le-am vazut aveau un ceva...niste unghiuri mai deosebite, pozitii mai putin conventionale...si in plus si calitate; daca sunteti interesate de nr de telefon PM
trimite mi si mie te rog un mesaj pe privat cu datele fotografului tau
vreau sa vad cum sunt
multumesc