wow !?! la voi nu se da voalul jos ??? nu se face legatoare??? la noi in dobrogea e o parte esentiala a oricarei nunti... de fapt acela si este semnalul ca nunta s-a terminat... mireasa arunca buchetul, nasa da jos voalul si mireasa sau nasa pune voalul altei domnisoare... apoi se danseaza hora femeilor in care danseaza NUMAI FEMEI si toate femeile iau mireasa la dans in centrul horei si ii pun bani in san

sau in mana

chiar nu stiu semnificatia...dar asa se face

dupa treaba asta se cam sparge gasca si lumea pleaca
interesanta treaba cu tortul nasei

dar nuc red ca voi face asa ceva... ea cand s-a maritat a avut tortul ei, acum e nunta mea... tortul meu !!

voi face un tort al mirelui intr-o forma inedita si care va fi surpriza pt tooooataaa lumea mai putin mama mea care se va ocupa de acest detaliu

deci inca un tort al nasei ar fi o exagerare...
pai nasa cand vine acasa la mireasa ce face ?? daca nu "gateste" mireasa ? poate asa e normal.. nu stiu la noi in dobrogea cred ca avem si multe "turcisme" si f multe chesti la nunta trebuie cumparate: mirele trebuie sa ma cumpere de la domnisoarele de la mama de acasa ca sa il lase sa intre in camera la mine.... SAU ma cumpara de la parinti auncand bani intr-o caldare cu apa in fata scarii pana spune mama stop si eu imping cu piciorul caldarea cu apa ... apoi la furatul miresei iar ma cumpara... mai sunt cateva ocazii in care eu trebuie sa fiu cumparata dar am mai uitat... ma zapacesc cu atatea "cumparari" zici ca-s iaurt la super oferta intr-un supermarket
o sa am bataie mare de cap fetelor... eu sunt dobrogeanca, mirele argesean si nasii din alba

vai mama mea daca ma pun sa respect traditiile de epste tot