Buna sunt Alina

Am avut nunta acum cateva zile si vreau sa va impartsesc din experienta pregatirii primului dans:
- am ales lectii individuale( se pot face si la sala- undeva pe calea mosilor, de la ora 22 sau daca vrei sa economisesti timp lectiile se pot face si acasa;adresa de net a scolii); noi am luat pachetul de 5 sedinte: una a fost la sala si 4 au fost acasa
- sedintele au fost in 3 zile consecutive:in prima zi osedinta, iar in urmatoarele2 zile cate 2/ zi( am fost presati foarte tare de timp pt ca ne- am hotarat in ultima saptamana de nunta)
- am avut un colaj cu 2 valsuri si mai multe melodii romanesti( ciuleandra, trandafir de lamoldova etc), dar si internationale
- sincer nu credeam ca vom reusi sa dansam( sotul meu nu stia sa danseze nici un stil din acel colaj si nici unul din noi nu avea conditie fizica)
- cei de la scoala de dans( domnul dumitru balan si coregraful nostru alin- care ne- a facut sa ne simtim foarte inlargul nostru) au fost super profesionisti: de la respectare programului cu strictete ore, zile etc pana la gasirea coregrafiei care sa dea maximul de la noi
- ce a iesit? un dans surpriza pentru 200 de invitati care nu se asteptau la asa ceva de la noi: cu 2 valsuri si un colaj din mai multe melodii la mijloc
Sper sa va fie de folos aceste randuri ale mele si le multumesc miresicilor care ne- au impartasit din experienta lor pe diverse teme si de la care am invatat si m- am inspirat foarte mult