buna ziua miresici.. anul asta mi-am programat si eu sa ma marit... mi-am cautat sala in tot orasul si nu am gasit, deoarece logodnicul meu m-a luat pe nepregatite.. am fost la un botez saptamana trecuta la Restaurant Ramina pe Calea Lugojului, si a fost super, localul e deschis de 2 luni, mancarea a fost exceptionala.. si mi-am facut si eu rezervare la ei, am gasit pana la urma si sala are o capacitate de 130 de locuri, va recomand acest local pt ca nu o sa va para rau
Buna, am fost si eu sa vad restaurantul Ramina si mi-a placut foarte mult. Sala este mare, intr-adevar cum a zis si cealalta miresica Eu am de gand sa ma marit la anul si mi-am tot cautat un local unde sa-mi tin nunta Cred ca restaurantul hotelului Ramina este cea mai potrivita alegere pentru mine. Voi ce ziceti?
Astept pareri..
pentru prima data am auzit de Ramina la targul din mall de 2 saptamani in urma,mi-au aratat poze,foarte frumoase,si am stabilit o intalnire,mi-a placut enorm sala,era mult mai frumoasa decat ma asteptam,aveau cateva variante de meniu pregatite,este extraordinara.va recomand sa mergeti sa vedeti si voi.